Nad Huligan Frodo je napisal/-a:http://urban.spletno-mesto.com/wp-content/uploads/pravilnik-o-radarskih-meritvah-hitrosti-policistov.pdf
Najbolj zanimiva se mi zdi temperatura delovanja, določena je na 23 c +/- 2c, potem me ju3 ko bo zunaj 30 c, NAJ ne bi smeli dobiti na radar ???
lenivec je napisal/-a:če voziš po omejitvah te raznorazne luknje in podobno sranje nerabi zanimat.
drugače pa je večina zgoraj napisanega tipičnega baba čula baba rekla.
da more bit označeno da je radar.... ja seveda. na dom te pridejo obvestit pa kavico zraven prinesejo in glasbeno željo
lenivec je napisal/-a:kaj tu ni konstruktivnega.
zakaj se jaz ne obremenjujem z raraznimi luknjami v zakonu in raznimi baba čula baba rekla kao pravili. BMK peljem po omejitvi in to je to.
če ti je odveč plačat kazni se drži zakona. Že 8 let mi uspeva začuda.
čisto na mestu je moj post. vsi bi samo mehke hruške iskali
lenivec je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:kaj tu ni konstruktivnega.
zakaj se jaz ne obremenjujem z raraznimi luknjami v zakonu in raznimi baba čula baba rekla kao pravili. BMK peljem po omejitvi in to je to.
Upam da te nameri v naselju umirjenega prometa pa da se boš peljal 30km/h, potem boš pa iskal mehke hruške.
nebom iskal mehkih hruš ker bom vedel da sem zajebal. zenkrat se pa vozim 30 tam kjer je tabla 30. ker se nekak zavedam da je v bližini kak vrtec ipd. za brezveze ziher ni 30
Kukec je napisal/-a:če vas skrbi kje vas bo radar presenetil, pa nabavite detektor...
lenivec je napisal/-a:kaj tu ni konstruktivnega.
BBoss je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:kaj tu ni konstruktivnega.
Tudi sam sem bil prepričan tako kot ti, da če se držiš omejitev, da se nimaš bat radarjev. Dobre tri mesece nazaj so policisti razblinili to moje idealistično prepričanje saj so mi pokazali meritev o prekoračitvi, katero 100% nisem naredil saj se tam vozim dnevno in poleg upoštevanja omejitev točno vem da so tam.
Ampak potem prideš na nivo tvoje besede proti njihovi, kjer pač po defaultu izgubiš. Enostavno ne morem dokazati, da niso merili mene in lahko se slikam in pritožim kamorkoli pa tega ne morem dokazati. Ker ravno v tem primeru je praksa obrnjena in moraš sam dokazovati, da tega nisi naredil in ne kontra, kot velja v normalnem pravnem redu, da ti morajo krivdo dokazati z neizpodbitnimi dokazi.
Zato bi se jaz na tvojem mestu malce povlekel nazaj in v tvoje razmišljanje vnesel tudi faktor imenovan "poštenost policistov/pravilnost meritve", ki znajo biti zelo zelo zanimivi in nikakor v tvoj prid.
lenivec je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:kaj tu ni konstruktivnega.
Upam da te nameri v naselju umirjenega prometa pa da se boš peljal 30km/h, potem boš pa iskal mehke hruške.
nebom iskal mehkih hruš ker bom vedel da sem zajebal. zenkrat se pa vozim 30 tam kjer je tabla 30. ker se nekak zavedam da je v bližini kak vrtec ipd. za brezveze ziher ni 30
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov