AR-146 je napisal/-a:mors razumet da noben avto ni popoln ce das kaksn $ vec bos mel zihr manj strosˇkov kot cˇe ne. vidm pa da hoces imeti zadnji pogon..tist kar bos prej dobil bmw al pa alfo v najbolsem stanju tist kup...
lp
Slart je napisal/-a:AR-146 je napisal/-a:mors razumet da noben avto ni popoln ce das kaksn $ vec bos mel zihr manj strosˇkov kot cˇe ne. vidm pa da hoces imeti zadnji pogon..tist kar bos prej dobil bmw al pa alfo v najbolsem stanju tist kup...
lp
Mislim, tak odgovor mi lahko tud da moja stara mama - zanima me res mnanje od ljudi, ki imajo izkusnje z nevedenima modeloma...
Akira je napisal/-a:Slart je napisal/-a:AR-146 je napisal/-a:mors razumet da noben avto ni popoln ce das kaksn $ vec bos mel zihr manj strosˇkov kot cˇe ne. vidm pa da hoces imeti zadnji pogon..tist kar bos prej dobil bmw al pa alfo v najbolsem stanju tist kup...
lp
Mislim, tak odgovor mi lahko tud da moja stara mama - zanima me res mnanje od ljudi, ki imajo izkusnje z nevedenima modeloma...
S takim odnosom ti noben klinc ne bo povedu svojega mnenja sine...bonton v roke.
Slart je napisal/-a:Najlepsa ti hvala, Neon, res si mi pomagal - bom kr uposteval tvoj nasvet...
Fajn se mej in lep vikend.
Slart je napisal/-a:Ja, prav mas! Gre za E30. Skatlasta oblika mi je nekak bolj simpaticna - pa tud bolj kompakten se mi zdi, kot pa E36.
Sicer ga pa potrebujem vec al manj za zimo, ker nocem izpostavljat soli svojga SAABa - mora bit torej trpezen pri minus stopinjah...kar BMW najbrz je!
Samo ta kardan me skrbi, da se po 200 000 prevozenih Km obrabi...
e30 je napisal/-a:Aja se neki glede alf: motorji so bili zelo mocni, sklopke pa malo manj. Tako da je rada odpovedala poslusnosti!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov