moj-avto je napisal/-a:Mene moti nekultura nekaterih kadilcev, kateri mečejo cigaretne ogorke po cesti, predvsem takrat ko vozim tik za njimi!
Občutek imam kot, da mi bo ogorek šel v motor avtomobila.
im nobody je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Mene moti nekultura nekaterih kadilcev, kateri mečejo cigaretne ogorke po cesti, predvsem takrat ko vozim tik za njimi!
zato ima avto zračni filter!!!
eljuero je napisal/-a:Skozi okno se nič ne sme metati, če se ne motim je zagrožena kar visoka kazen 500 € ali celo 1k €.
Mindflash je napisal/-a:Ko boste naslednjič stali v kakšni koloni na avtocesti se ozrite okoli, kaj se vse najde ob cestišču. Ogorki so še najmanjši problem se mi zdi.
im nobody je napisal/-a:ker mu je padel v zračni filter??ja pa ja da...ka se mu je filter vžgal?prvo kot prvo pa sploh ni 100% dokazano da je bil cigaret...pa kamion je zagorel oz. tlel že pred vstopom v tunel
krencar je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Skozi okno se nič ne sme metati, če se ne motim je zagrožena kar visoka kazen 500 € ali celo 1k €.
me pa žalosti tudi dejstvo, da tebe moti predvsem to, da ti bo ogorek priletel v motor in ne to, da se po nepotrebnem onesnažuje oz. smeti okolje.
moj-avto je napisal/-a:Mene moti nekultura nekaterih kadilcev, kateri mečejo cigaretne ogorke po cesti, predvsem takrat ko vozim tik za njimi!
Atrox je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Mene moti nekultura nekaterih kadilcev, kateri mečejo cigaretne ogorke po cesti, predvsem takrat ko vozim tik za njimi!
mene pa moti, da voziš tik za mano![]()
drugače sem tudi js proti metanju ogorkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov