mihaing je napisal/-a:Najbolj ziher varianta so sedezi iz blaga in usnjene hlače![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Najbolj ziher varianta so sedezi iz blaga in usnjene hlače![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cruiser1 je napisal/-a:...Tudi jaz ne razumem čemu usnjeni sedeži, če jih potem pokriješ z nečem? ...
esem je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:...Tudi jaz ne razumem čemu usnjeni sedeži, če jih potem pokriješ z nečem? ...
Sajh jih imaš pokrite samo, ko voziš (in se to, da so pokriti, pod ritjo itak ne opazi). Ko pa ustaviš ali na križiščih, pa umakneš blago (najboljše, da je blago kar z ježki pripopano na hlače ali kiklo), da usnje opazno zadiha (in /cestni/ sosedje opazno nehajo dihat). Nek se vidi raskoš!![]()
![]()
cruiser1 je napisal/-a:Usnjeni sedeži vsaj meni niso všeč samo zaradi izgleda ampak predvsem zaradi prijetnega občutka med sedenjem.
Evo jaz imam deko doma na usnjenem kavču. Italijanski, hud design, cena joj prejoj (v rangu 1000-2000 EUR), predvidevam torej da je gor res kakovostno usnje - ampak nekako meni še vedno ni najbolj prijetno gor sedeti ali ležati direkt na usnju, predvsem ker sem doma dokaj malo oblečen (samo spodnji del trenirke in T-majica)... Nekako tak občutek kot da je površina hladna, pa skozi imaš filing da ti na tistem drsi...cruiser1 je napisal/-a:V svojem avtu še nikoli nisem imel usnja sem si pa za v dnevno sobo kupil usnjen kavč na katerem mi je res všeč sedeti ali ležati in si ne predstavljam, da bi ga pokril z kakšno deko, čeprav nekateri tudi to počnejoV čem je fora??
dobek je napisal/-a:
ne samo videz in obcutek pri sedenju, za moj okus so tudi precej bolj higienicni - lazje se scistijo, pa ko enkrat vidis, kako izgleda navaden sedez pod tapecirungo
sonic je napisal/-a:Evo jaz imam deko doma na usnjenem kavču. Italijanski, hud design, cena joj prejoj (v rangu 1000-2000 EUR), predvidevam torej da je gor res kakovostno usnje - ampak nekako meni še vedno ni najbolj prijetno gor sedeti ali ležati direkt na usnju, predvsem ker sem doma dokaj malo oblečen (samo spodnji del trenirke in T-majica)... Nekako tak občutek kot da je površina hladna, pa skozi imaš filing da ti na tistem drsi...
Bi sicer raje vrgel dol tiste deke, da se vsaj zares vidi kavč, ampak doma je predvsem pomembno tudi udobje.
Tako da v avtu ne vem če bi mi bilo všeč gladko usnje na zicih - verjetno bi mi bila pa recimo alkantara zelo kul...
Ma saj ga nisem kupil jaz, ampak moja lepša polovica, pa tedaj še nisva živela skupaj... ona je pač precej zahtevna glede stila in dizajna ter ima okus za to, včasih pa žal premalo premisli praktične vidike...cruiser1 je napisal/-a:O.k. to razumem in ne razumem! Lahko razumem, da ti usnje enostavno ni všeč. Ne razumem pa, da nekdo kupi tako drag kavč na katerem ne mara sedeti! Oprosti, ampak to je pa res trapasto.
A nisi ti zadnjič poročal da si naročil novega tourana - a si vzel usnjene sedeže?MBLeon je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me ali imate lastniku usnjenih sedežev v avtomobilu na sedežih dodatno kakšne blazine za "zaščito usnja" ali sedite "direktno? na usnju?
Zanima me kako občutljivo je usnje na razne kamenčke in podobno kramo ki se nahaja na jeans hlačah ipd.?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov