Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Prvi sneg - imate zgodbo za deliti?

Napisal/-a LoCo Pe nov 26, 2010 7:43 pm

Bom jaz začel...

Naključna babica iz Stične proti Viru pri Stični na letnih gumah blokadira v hribček, dokler se Seat Ibiza ne preda in crkne... Od gum se je kadilo, avto ni šel nikamor. (Zgodbo sem povzel po pripovedi natakarja v bližnjem baru)

Ste vi kakšno snežno dans meli/slišali? :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Re: Prvi sneg - imate zgodbo za deliti?

Napisal/-a MyWay! Pe nov 26, 2010 8:30 pm

Vztrajni sosed je porabil cca 30 min, da je avto spravil do hiše. Ni bilo spluženo in je kar dober naklon ceste. Jaz sem ga pustil ob vznožju in odšel peš.

In ob tem je porabil kar nekaj profila, sodeč po smradu. :)

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Pe nov 26, 2010 8:54 pm

Neka ženska je preveč previdno (beri prepočasi) zagrizla v kar konkretno strmo ulico, kjer je še za en avto malo prostora... Posledica je bila vožnja v rikverc... po tem ko je za nekaj milimetrov zgrešila stavbo na levi in preprosto obstala tam, sem obupl in ubral drugo pot.
In še prijateljeva... od Portoroža do Ivančne Gorice (cca. 150km) je v avtu preživel 7 ur. :-P

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Po nov 29, 2010 8:21 am

Zgodilo se je ene 2-3 zime nazaj; stara škoda se ustavi na križišču, snega je bilo kar precej, voznik poskuša speljati- ne gre in ne gre, letne gume pozimi pač niso kos nalogi. Sovoznik izstopi in poskuša avto poriniti, še vedno se škoda ne premakne. Potem pa se sovoznik uleže na sprednjo havbo in škoda je počasi prevozila križišče, v tistem trenutku pa se nasproti pripeljejo modri angeli, voznik škode ni hotel ustaviti ker bi zagotovo obstal v snegu in je vozil naprej kar s sovoznikom na sprednji havbi, policista sta se pa samo smejala in peljala dalje.

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Po nov 29, 2010 10:17 am

Tole se zgodilo v petek. Nekega gospoda je odneslo s ceste v graben. Avto je pustil tam in se odpravil peš domov ( cca. 1km). Čez 15min pride mimo plug in mu avto dobesedno komplet zasuje. Zdj nevem ali je un s plugom to naredil namerno ali ga pač res ni videl :)
A4 1.9TDI quattro 131ps B6

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 29, 2010 10:46 am

Stari ata montiral ketne na prednja kolesa pri hrošču. Seveda se po vprašanju, zakaj na prednja kolesa, dobi odgovor zato, ker se zadnja vrtijo, prednja pa ne.
Old subarus never die, they just get faster!

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po nov 29, 2010 10:49 am

V petek, na AC Lj-Mb, malo pred predorom ( nevem kateri) od Celja naprej pred Slovensko Bisterco, madzarski voznik z nekim mercedezom na zadni pogon, je kopal na voznem pasu, sopotnik pa ga je porival... Nastali so kar orng zastoji.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po nov 29, 2010 11:03 am

Neki romuni včeraj z bmw 5 v klanec :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=ieKdfidn9xI

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po nov 29, 2010 12:12 pm

W|zz je napisal/-a:Neki romuni včeraj z bmw 5 v klanec :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=ieKdfidn9xI

:vc :vc Misli, da ni zime za BMW tudi če ima 19" letne gume gor :lol:

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

šinki²
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki² Po nov 29, 2010 3:34 pm

Ravno pričel s študentskim delom kot poštar - na mopedu. Letošnja zima bo še zanimiva :D
ex šinki

okužen z rallyus virusom

Bambi158
Novinec

Napisal/-a Bambi158 Po nov 29, 2010 4:27 pm

V petek čez ihan ko je bilo na cestišču kar veliko snega vozili za skuterjem. In hvala bogu, da smo imeli dovolj veliko razdaljo saj je padel. In motor na enam pasu voznik pa na drugem !
:/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To nov 30, 2010 9:07 am

danes zgodaj zjutraj sem priletel na led z niti ne tko malo hitrostjo...
cca. 80 m bremzanja in ko sem se ze skoraj ustavu mi je bla se tabla na poti :lol:

na sreco sem bil z kombijem :D
Priponke
Fotografija0054.jpg
tu pa sem se ustavu...sej se vidi
Fotografija0053.jpg
zavorna pot in tabla v daljavi.
turbo inside

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To nov 30, 2010 11:22 am

si jo vsaj nazaj poravnal? :lol: :lol: lepo si jo spigal ja :lol:

no ja, moja zgodba pa je nekje 5 let nazaj ko sem bil na šetji s psom, sem slišal kakih 20 m stran na makedamski cesti kak je poknilo. voznik golfa 2 je povozo ob cesti lesen označevalec za plužarje. šel je ven z avta, prijel to zlomleno palco, katera je bla itak na 3/4 pod avtom in začel po avtu tolčt :lol: kje je bil point še danes ne vem. najvrjetneje v promilih :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To nov 30, 2010 11:57 am

Patrik_A3 je napisal/-a:si jo vsaj nazaj poravnal? :lol: :lol: lepo si jo spigal ja :lol:

no ja, moja zgodba pa je nekje 5 let nazaj ko sem bil na šetji s psom, sem slišal kakih 20 m stran na makedamski cesti kak je poknilo. voznik golfa 2 je povozo ob cesti lesen označevalec za plužarje. šel je ven z avta, prijel to zlomleno palco, katera je bla itak na 3/4 pod avtom in začel po avtu tolčt :lol: kje je bil point še danes ne vem. najvrjetneje v promilih :lol:

Mogoče je hotu totalko nardit :D

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To nov 30, 2010 4:43 pm

ban je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:si jo vsaj nazaj poravnal? :lol: :lol: lepo si jo spigal ja :lol:

Mogoče je hotu totalko nardit :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tilen2ki
Nov uporabnik

Napisal/-a tilen2ki To nov 30, 2010 5:04 pm

V petek na AC iz LJ proti Logatcu, najprej dva španca porivata kombi po prehitevalnem pasu, medtem, ko je sovoznik porival kombi je kombi zaneslo v obcestno ograjo in mu priprlo prste, skočil sem ven in mu pomagal kombi potisniti do mostka kjer gre čez vlak.. Možakar je nekaj tulil in klel v meni neznanem jeziku potem pa se je vsedel v kombi in sta se počasi odpeljala 10 metrov naprej, kjer se je spet ustavilo... Potem pa čez 500 metrov, ki sem jih prevozil v cca 1 uri, je gospa iz Kopra stala pred svojim avtomobilom s štumfki za na gume in jih ni znala natakniti gor, šla je vprašat vojaka in še enega zraven, ki je kritiziral spluženost cest če ji pomagata, pa sta jo oba gladko odjeb**a češ da nimata iskušenj s tem in da se nebosta ubadala z natikanjem štumfkov.. Gospe sem pomagal, kljub temu da nisem še nikoli v življenju natikal verig ali česa podobnega in nataknil štumfke na avto v 5 minutah... Mogoče mi bo pa ona kdaj pomagala na cesti, ko se bo meni kaj zgodilo...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To nov 30, 2010 9:15 pm

nisem, ker cim sem stopu z kombija sem se sesul na unem ledu. pa se zvilo jo je eno malo, tko da se nisem ukvarjal z njo.
vrjetno jo je do zdej ze kdo konkretno pokosil :lol:
turbo inside

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Če dec 02, 2010 2:43 pm

Ljudje božjo kaj vse lahka vidiš na cesti te dni. Ljudje vozijo po 30kmh po malo mokri cesti..... potem imaš tudi takšne, ki ne znajo precenit koliko imajo še do desnega roba svojega pasu in se vozijo skoraj po sredini ceste ............... AH!!!!

Potem sem pa danes, ko sem se peljal domov naletel na manjšo kolono. Videl sem 3 avte in potem je bil že ovinek in ker nisem vedel kakšna je situacija sem ostal miren. Bom že počakal... dobro, potem se premaknemo in kaj vidim ko pridem izza ovinka? Pred mano so bili samo štirje avti!!!! In prvi je bil očitno totalno nesposoben oz. imel letne gume oz. imel 11 let stare zimske gume .....
Tip se ni peljal več kot 20kmh, niti ko je bila cesta prosta. Ko je pa nasproti kdo pripeljal je pa tako ali tako bila katastrofa, ker se je tip ustavil in čakal, da ga drugi obvozi....

Ljudje, če niste sposobni vozit v snežnih razmerah oziroma nimate avto pripravljen za zamo pa rajši kakšen avtobus ali pa taxi. Še boljše je pa če grete peš.... malo za rekreacijo :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov