GT_Turbo17 je napisal/-a:Stari bo jutri en špricer popil pa bohvala fantje...
GT_Turbo17 je napisal/-a:lizard najlepša hvala za poiskano gradivo... sem tole že prej prebral pa nisem nikjer zasledil kako se kažejo dolgoročne posledice.
V bistvu ga nima kaj skrbet saj on že včeraj niti malo ni občutil, da bi blo kaj narobe...tko, da je stvar rešena.
Piše pa samo, da če bi ga večkrat spil po malo količino lahko poškoduje ledvice. Naj mu bo to šola za naprej... meni je bla to šola, ko je sosedov pes spil star antifriz, ki so ga iztočili v kantico iz kilerja med servisom...baje živalim to ful diši...
RENO911 je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:lizard najlepša hvala za poiskano gradivo... sem tole že prej prebral pa nisem nikjer zasledil kako se kažejo dolgoročne posledice.
V bistvu ga nima kaj skrbet saj on že včeraj niti malo ni občutil, da bi blo kaj narobe...tko, da je stvar rešena.
Piše pa samo, da če bi ga večkrat spil po malo količino lahko poškoduje ledvice. Naj mu bo to šola za naprej... meni je bla to šola, ko je sosedov pes spil star antifriz, ki so ga iztočili v kantico iz kilerja med servisom...baje živalim to ful diši...
In kaj je bilo s psom?
RENO911 je napisal/-a:In kaj je bilo s psom?
joztom je napisal/-a:Po zakonu morajo v antifriz dodajati strahovito grenkobo, da ga ni mogoče popiti. Kako bi psu to pasalo ne vem, kaj šele mačku, nakladate.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov