mevedek je napisal/-a:Kupil bi Fiat Stilo 1,9,jtd.Ali ima kdo kakšne izkušnje,teste ipd.Eni pravijo super,drugi italijanski šit.Meni je všeč-cena in oprema tudi-kaj pa v praksi?
mevedek je napisal/-a:Kupil bi Fiat Stilo 1,9,jtd.Ali ima kdo kakšne izkušnje,teste ipd.Eni pravijo super,drugi italijanski šit.Meni je všeč-cena in oprema tudi-kaj pa v praksi?
Nu-NRG je napisal/-a:Cena vsekakor je previsoka
dobek je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Cena vsekakor je previsoka
dalec od tega, da bi fiata hvalil, ampak tule is pa ga precej mimo butnil...
primerjaj ceno z avti podobnega razreda in opreme, pa bos mel par sko ksit razlike takoj (v prid stilotu)
Pugi je napisal/-a:alfa_25 je napisal/-a:"meni 1.6 pri 160 km/h v peti po ravnem pil trenutno med 14 in 17 litrov na 100"
ajajaja... to pa ziher ne bo držalo![]()
![]()
Tole je kr točn podatk. Men pri 130 kuri 7, 140-8, 150-10, 160-12, 180-15, 200-18
Pa mam 1.6 16V 110KM (stilo ma okol 100km)
navihanc je napisal/-a:Jaz mam bencinarja 1.6 16V!! Do 60.000 km nobenga problema pol pa kar naenkrat centrala crknla, potem so mi ene par cinšpul zamenjali, tapete vrat, cevi klime, potem komplet klimo in napeljavo, podnožje varovalk in vse varovalke, menjali senzorje v sedežih za airbage, senzor tlaka v motorju, pa še bi lahko našteval, samo se ne spomnim več ker je bilo že skoraj 3/4 delov zamenjanih!! No zdej pa spet dela kot ura!!! Upam da bo pri tem tud ostal!! :P
navihanc je napisal/-a:Jaz mam bencinarja 1.6 16V!! Do 60.000 km nobenga problema pol pa kar naenkrat centrala crknla, potem so mi ene par cinšpul zamenjali, tapete vrat, cevi klime, potem komplet klimo in napeljavo, podnožje varovalk in vse varovalke, menjali senzorje v sedežih za airbage, senzor tlaka v motorju, pa še bi lahko našteval, samo se ne spomnim več ker je bilo že skoraj 3/4 delov zamenjanih!! No zdej pa spet dela kot ura!!! Upam da bo pri tem tud ostal!! :P
Priporočam ti ga ( dizla seveda - multijet 140KM ) ker z dizli pa baje ni problemov!!!
Ampak če ga kupiš takoj potrgaj vse značke na katerih piše FIAT pa bo mogoče pomagalo!! :P
pametnoTOYOTA je napisal/-a:...jaz tud ne govotim iz mojih izkušenj, ampak imam kolega ki je imel tolk problemov s tem avtom ....recim s tapeto pod stropom , notranjost avta se je v deževnih dneh spremenila v džunglo...v glavnem imel je 1.6 16v kupil je novega za 3.5 mio sit...sedaj po 6 mesecih je zamenjal za megana
lp,a.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov