TommyGun je napisal/-a:Živjo,
zanima me splošno mnenje slovencev o starodobnih vozilih, zato sem ustvaril tudi anketo. Kje je sploh poanta starodobnika? V nostalgiji na yugo čase, v želji popolne obnove vozila ali enostavno v "poceni" vzdrževanju?
Pred 3 leti bi rekel, da je treba imet samo voljo pa se da vse narest!
Pred 2 leti bi ti rekel, da je treba met samo prostor in voljo pa se da vse narest!
Pred enim letom bi rekel da rabiš plac, voljo in denar.
Zdej pa še meni ni več jasno kaj vse rabiš....
esem je napisal/-a:Prosim, nehajmo o poceni zavarovanju, saj je to čisti nonsense, tako kot tudi peta možnost v anketi.
Pozabljate, da za (znižano) reg. starodobnika moraš imeti reg. neko "osnovno" vozilo (bo novi zakon glede tega isti?), kar najprej pomeni, da je to čisti dodatek/"luksuz" k že plačani normalni reg. (za osnovno vozilo - nihče pa ne more vozit dveh naenkrat?), hkrati pa tudi bonusi ne veljajo (vsaj od začetka)
esem je napisal/-a:Prosim, nehajmo o poceni zavarovanju, saj je to čisti nonsense, tako kot tudi peta možnost v anketi.
Mgajvr je napisal/-a:nakup je bil relativno poceni (180€) vendar ko seštejem stroške za razne dele (pragovi, obrobe... nekaterih se tudi ne da dobit, in ostane samo improvizacija)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov