P.S. Sovražim dizle

P.P.S Kako bom sploh vedu, da gre to sranje k koncu? Avto zastrese, le ko ga ugasnem, drugače dela normalno.
speedfreak je napisal/-a: Zanima me, kaj NE smem početi, da ne bom prehitro uničil sranja od dvomasnega vztrajnika
TrijoAdijo je napisal/-a:p.s: Če te zanima točen podatek, če ima tvoj focus dvomasni vztrajnik, mi lahk posreduješ št. šasije, pa bom preveru, vključno s kataloško številko.
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:
Ma ti samo normalno vozi, pa mu nima kaj bit...
LP!
speedfreak je napisal/-a: edina "razvada" je, da ga kdaj v drugi pohodim do konca pa šaltam v tretjo in tako naprej, da ga malo prepiham..
TrijoAdijo je napisal/-a:Hja...kulk mi je znano, je zanj normalna vožnja takšna vožnja, s katero ne dopušča, da se v motorju nabirajo saje in garež....in s tem poskrbi, da se EGR ne zapaca))
LP!
~toMmy~ je napisal/-a:Ne speljuj v klancu, ne speljuj in prestavljaj agresivno, ne pospešuj s preveč nizkimi obrati, ne s preveč visokimi, ... al pa če daš ta dnar na stran in se voziš kot človek, najverjetneje ti ne bo odpovedal kar tako!
TrijoAdijo je napisal/-a:Hahaha....nazadnje bo nick spremenil iz speedfreak v slowfreak...:):)
Ma ti samo normalno vozi, pa mu nima kaj bit...
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov