Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

Dobra cipa, dober avto! Ali obratno?

Napisal/-a getsomeblow Pe dec 12, 2003 8:09 am

Zdej se pa resno sprašujem??? Ob vseh pozerjih k jih srečam na cesti se mi vse bolj dozdeva, da si folk kupuje avto zaradi imidža! Kolk je enih pozerjov na svetu k jim poziranje pomeni WAY OF LIFE! In zraven teh se seveda najdejo še une pi..(ZD;ČK)e k se jim reče pleh pi..(ZD;ČK)e. In če se že gremo neki nastopat je treba bit izviren! In tega pri nas ni!!! Caddilac Eldorado, Ford Mustang, itd... Teh nastajlanih 15 kg plastike k jih modeli ufuravajo na avte ne zažgejo glih najbolj, se mi zdi! To je moje mnenje in morda se motim!!!

Pol obstaja pa še ena druga plat. Ko vidiš dobro cipo u dobrem avtu!!! Valda takoj pomisliš hčerkica, žena, lubica,.... se spet napenja v NJEGOVEM avtu! Dobr ni v vseh primerih enako, ampak v večini se rad obrnem za dobro mucico, sploh če je v kompletu z zanimivim plehom. In z zanimivim plehiom se družijo Unique. Sem zanč uno tablond Majo začekiru u črnem Smart roadsterju.... ufff, to bi blo za prtegnt (oboje mislm). Sicer sem jih pa zasledu tud na http://www.kmh.si k so napele svoje rite za fotografske objektive!!!

Odločitev je vaša... jest sem se odločil: dobra cipa+dober avto!!!!

:lol: :twisted: :!: :?: :lol:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe dec 12, 2003 8:17 am

Če se ne motim so Unique dobile vsaka svojega Smarta kot nagrado, ker so zmagale ne pop stars. Nisem ziher pa tut ne vem a so jim ga dal al samo posodil za določeno obdobje.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe dec 12, 2003 8:19 am

Ne morem, da ne bi. Morda imas v dolocenem procentu prav ampak mislim, da ni prevec pozitivno razmisljanje tole, se manj pa je pozitivno to, da vse v isti kos meces. Je pa res, da ima prav vsak pravico do svojega mnenja. Vsako mnenje se pa lahko izrazi na vec nacinov in ta, ki si ga izbral ti mi ni prevec vsec.

Se pa z dolocenimi stvarmi strinjam.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe dec 12, 2003 8:25 am

tomaz40 je napisal/-a:Če se ne motim so Unique dobile vsaka svojega Smarta kot nagrado, ker so zmagale ne pop stars. Nisem ziher pa tut ne vem a so jim ga dal al samo posodil za določeno obdobje.

Dobile so ga samo za obdobje...ne vem koliko...eno leto se mi zdi...

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

res je!

Napisal/-a getsomeblow Pe dec 12, 2003 8:26 am

tomaz40 je napisal/-a:Če se ne motim so Unique dobile vsaka svojega Smarta kot nagrado, ker so zmagale ne pop stars. Nisem ziher pa tut ne vem a so jim ga dal al samo posodil za določeno obdobje.

RES JE! (in Miša Molk) Sem preveril na km/h, res nej bi vse tri dobile vsaka svojga Smarta, ampak ena sploh še nima izpita. Tako Maja (una tablond) vozi črnga mean matherfucker nigga Smart, Jasna (una tačupava) ma rumenga (mislm da je ona iz LJ, ker jo doskrat vidm na cesti), Špela se pa zaenkrat naokrog krivi z BUS-om! K bo nardila izpit bo tud ona dobila avto! Sam za kolk cajta so jih dobile pa res nebivedu!!! Pomoje za zmeri!????!!?? Sej majo tm na AC ful keša, tko da trije Samrti ne bi smel bit tak problem....

:twisted:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Pe dec 12, 2003 8:33 am

pomoje to dvoje paše skupaj, lep avto lepa pi...ka, kako jih izberemo je stvar posameznika, če imaš kj okusa, lepo zrihtaš avto, pa izbereš primerno punco, sej punce niso vse pleh, če pa daješ tiste ki padajo na dobre avte in tiste, ki jih zanimajo dobri avtomobili v isti koš pa ni v redu ( Lepa je lahko ena in druga ).

Torej zunanjost je pomembna, samo kaj ti pomeni lepo ohišje, če je not procesor od kure...
Slika

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Pe dec 12, 2003 8:38 am

mislim, kak jezik...cipe etc... :roll:

sploh pa živiš očitno v enem drugem stoletju.

"Valda takoj pomisliš hčerkica, žena, lubica,.... se spet napenja v NJEGOVEM avtu! "

WTF? kot da ženske ne služijo keša, ampak so en privesek, katerim ON kupi, posodi avto.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe dec 12, 2003 8:43 am

alfa_25 je napisal/-a:mislim, kak jezik...cipe etc... :roll:

sploh pa živiš očitno v enem drugem stoletju.

"Valda takoj pomisliš hčerkica, žena, lubica,.... se spet napenja v NJEGOVEM avtu! "

WTF? kot da ženske ne služijo keša, ampak so en privesek, katerim ON kupi, posodi avto.

Se podpisem pod tole. Vedno sem se sprasevala kaj si mislijo tipi, ko vidijo zensko v dobrem/spedenanem avtomobilu :roll: no zdej vem....skoda, da tako razmisljas...ker kot je rekel alfa_25, zenske smo ze dolgo casa samostojne in sluzimo svoj kes...in se rade vozimo v dobrih avtomobilih (svojih seveda!!!)!

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

Napisal/-a getsomeblow Pe dec 12, 2003 8:51 am

OK, OK! Ste me prepričale! Se najdejo tudi izjeme! Ampka kaj nej si mislim ko na cesti srečam recimo gospo Akrapovič v Porsche 911 Turbo! Oh, kakšna gospa! Je verjetn velik nohtov spedenala, kavic skuhala, or whatever... da si je lohk prvošla avto za reci piši 31.285.053 SIT :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 12, 2003 8:54 am

Evo da še mal jst pristavim. Moja ženska hoče tak avto, kot ga imam sam. In zdej se dela zanjo. Hoče imet 4X4, pa 1.8turbo mašino not, pa najmanj za 10cm povišanega, s tem da smo dobili že tko full dvignen avto. Zdej bo mela karavana 4X4, da bo lahko po vsakmu terenu vozila. Še par dni pa bo njena turbina tut sestavljena in pol bo to letel k pr norcih.
Obadva imava rada samo stare avtomobile - novega sploh nebi imela, ker se ne splača.
In zdej bo ona imela 14 let jst pa 18 let star avto, ampak oba kompletno obnovljena oba 40cm od tal dvignjena in oba turbine not. Pol bo pa zanimivo se po terenu dirkat - počasnejši bo pa tist, k bo tamauga zraven vozu.

LP
Nebivedu

P.S. Smo pač odtrgana familja.
Old subarus never die, they just get faster!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe dec 12, 2003 8:56 am

getsomeblow je napisal/-a:OK, OK! Ste me prepričale! Se najdejo tudi izjeme! Ampka kaj nej si mislim ko na cesti srečam recimo gospo Akrapovič v Porsche 911 Turbo! Oh, kakšna gospa! Je verjetn velik nohtov spedenala, kavic skuhala, or whatever... da si je lohk prvošla avto za reci piši 31.285.053 SIT :twisted:

...brez zavarovanja...

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

kaj ba benz???

Napisal/-a getsomeblow Pe dec 12, 2003 8:56 am

in stroškov za bencin!!!!

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Pe dec 12, 2003 8:57 am

"Akrapovič v Porsche 911 Turbo"

kaj pa če je ta gospa Akrapovič tatamata v njihovi firmi in je ful prispevala, da so kar so? ne vem, ampak če govorimo o izjemah, so danes izjeme ziher ženske, ki jim možje/tipi kupujejo. večina pa je finančno samostojnih.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe dec 12, 2003 8:59 am

getsomeblow je napisal/-a:OK, OK! Ste me prepričale! Se najdejo tudi izjeme! Ampka kaj nej si mislim ko na cesti srečam recimo gospo Akrapovič v Porsche 911 Turbo! Oh, kakšna gospa! Je verjetn velik nohtov spedenala, kavic skuhala, or whatever... da si je lohk prvošla avto za reci piši 31.285.053 SIT :twisted:

Izjem je seveda se prevec...zal!

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Pe dec 12, 2003 8:59 am

kdor ma nej da kdo pa nima nej pa gleda...
Slika

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

STAY REAL!

Napisal/-a getsomeblow Pe dec 12, 2003 9:00 am

Bodmo realni! S kakšno službo si dons lahko privoščiš avto za 31.285.053 SIT???? Pa tuki ni samo ga.Akrapovič...... je bil sam primer! Ekskluziven avto in ekskluzivna teta!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 12, 2003 9:03 am

Pr nas doma bomo imel zdej 3 avtomobile 2X subaru leone 1.8 turbo in enkrat predelava za rally paris-dakar - samo ta ne bo registriran. Cena za oba subaruja ni prišla čez 50k sit. S švasanjem in z menjavo amortizerjev in vsega, da sta(bosta - eden je v pripravi) bila oba izpravna, bo prišla cena na enega okoli 150k sit, se pravi da naju bosta 2 avtomobila z registracijo in kompletno obnovo prišla 2X150k + 2X106k za registracijo - skupaj 512k sit. najmanj tok da večina ljudi na leto za povprečen avto - servisi gume in registracija. Večinoma vse sam popravljam in švasam, tko da me vse skup pride zelo malo.
Zdej pa povejte če nismo šparovna družina?

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Pe dec 12, 2003 9:05 am

Nebivedu sparovna in utrgana familija, ja. :lol: :lol: :lol: :P

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe dec 12, 2003 9:12 am

Izjava Dr. Ruglja!
-------------------------------------------------
...obenem mora oce negovati poseben eroticni odnos s hcerko, ki si mora
pridobiti za zivljenje odlocilno izkusnjo, da je 'osvojila' oceta. Ce ji
to ni uspelo, je dosmrtna eroticna pohabljenka. Nujno je spostovati dejstvo,
da otroke vzgaja predvsem oce (ki je bil, je in bo reprezentant druzbene
realitete), mati pa pomaga mozu pri vzgoji predvsem tako, da mu prikimava.
Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in vsak
sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in
mora na specialno usposabljanje!
Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s
svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo: oralni seks
ali vzajemno masturbiranje ali vtikanje penisa v smrdljivo rit med dvema
moskima, to je vendar nagnusno.
Ce se na primer lepa zenska slece in razsiri noge ter pokaze svoje
mednozje,
zasije lepota. Penetriranje v cisto vagino je povsem nekaj drugega kot v
smrdljivo rit. Treba je uporabljati natancne izraze, da se ve, kam
homoseksualci spadajo. Drugace je z lezbijkami, saj se dvema lahko dejavno
prikljuci en moski.
Zenska pri terapiji lahko uspe samo, ce je lepa in bogata. (...) Ce tega ni,
se z njo nihce ne bo ukvarjal. Noben psihoterapevt v Sloveniji nima kaksnih
muslimank na kavcu, zavozenih. Samo lepe pa bogate.
Podjetnik ne more vzeti zenske v sluzbo kot enakovredne moskemu, saj so
zenske dva dni v mesecu relativno nepristevne ...
Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo bos imel, lahko jo gledas, lahko
masturbiras, lahko si privoscisÂĄ kunilingus, lahko pa me tudi pokavsas.
To mora zenska znati.
Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moski.
Normalen clovek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi, tece,
planinari, veliko bere, pise, se ljubi, izobrazuje, raste, jurisa na zenske
in tako naprej, ce je pravi. Ce je pezdetek, pa ne.
-------------------------------------------------

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Pe dec 12, 2003 9:14 am

če si ga kdo lahko privošči (in tudi zasluži!) je to familija Akrapovič. ker so v tem, kar delajo, absolutna svetovna špica. in glede na to, kake so cene njihovih izdelkov, si lahko tega porša ziher privoščijo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov