skopusnik je napisal/-a:odpreš mal okno da ti mal piha, musko bolj na glas, mal ste ustavš na pumpi al pa kje ob cesti pa se mal sprehodš...
tiguan je napisal/-a:po celodnevni hoji (hribe) sem v avtu dremal.
rhino je napisal/-a:Najbolj pomagajo kak kratek sprehod po parkingu in pa razgibalne vaje. Energy drinki tudi malo pomagajo, razen, če jih ne piješ tudi tak drugače, ko ne voziš (potem je telo verjetno že navajeno na pijačo). Za srednjo utrujenost pomagajo tudi kratki dremeži 15-30 min.
Ko si pa res utrujen in zaspan, pa ne pomaga nič drugega kot en spanec najmanj 4 ure. Odpiranje okna in pa res glasne muzike pa ne bi priporočal nikomur. Prvo je zdravju škodljivo (sploh levi roki), zaradi drugega pa ne slišiš vozila in pa okolice podnevi. Včasih tudi pomaga (če si sam), da se dereš v avtu. Jaz, ko sem še vozil kombija po tujini, sem se večkrat skregal sam s sabo, se pošiljal v tri krasne, pošiljal druge v tri krasne...![]()
![]()
Bor je napisal/-a:Ponavadi nisem zaspan.
Lani sva se vračala iz hanimoonov in sva ob 1h ponoči prispela v Munchen. Zaspan nisem bil vendar sem vseeno raje spil dva redbula. Žena je spala jaz pa tišču proti domu. Domov prispela okoli 6h. Redbula sta nardila svoje jst pa še do 8h zjutri gledu k sova. Potem sem pa počasi zaspal:)
BBoss je napisal/-a:Če je možno povečam ritem vožnje - se prav hitreje, da malce adrenalin zaćne delovati. Sam res vse v mejah normale, ker pol je bolj kakšno enetgetsko pijačo ruknit al pa kako urco odspat.
im nobody je napisal/-a:jaz sem tak da lahka sem zjeban totalno samo u avtu nikoli nisem zaspan in mi tud nikoli ne vleče na spanec...pa sem veliko na cesti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov