Bawc je napisal/-a:Ni pametno, saj ti ga lahko kdo nepooblaščeno odpelje.
juhica je napisal/-a:fak ne morem verjet kaksne berem![]()
dezela kretenov...
in mimgrede, jest ga ugasnem, je pa res da ne skacem v trafiko po cike (kar bi mi uzelo 30 sekund)...
a4 je napisal/-a:hja, turbine, kaj pa pregrevanje katalizatorja pri bencinarjih ?
AgitatoR je napisal/-a:Sam pa avto skoz laufam. Ko se pa kam odpravljam ga pa vgasnem in na roke rinem po AC.
Tocn tko.juhica je napisal/-a:fak ne morem verjet kaksne berem![]()
dezela kretenov...
in mimgrede, jest ga ugasnem, je pa res da ne skacem v trafiko po cike (kar bi mi uzelo 30 sekund)...
Broz je napisal/-a:Sicer je bencinar, ampak vedno ko mam kak opravek, da samo skočim in pridem nazaj ga definitivno ne ugasnem. Nikoli. Kdor je doma v predmestju in se ustavi samo po cigarete in ali v lokalni štacuni po kruh ( kar ti vzame cca 30 s ali pa minutko no ) dvomim da ga za vsak d*ek ugasne. Vsaj v Velenju na petrolu oz bivši 24 urni, friško itd. in kolikor opažam nas je več takih. Drugače ga pa ugasnem ker je še dokaj vreden avto če me kakšni 2-3 minutki ni. Ko sem pa še p406 vozil sem pa tudi pustil dlje prižganega tak da smo vmes bp skadili kako cigareto.
Se mi nekako zdi da ga pri mestnih vožnjah ko se skoz '' drajnaš '' po mestu bolj uničuješ če ga vsakič ugasneš pa vžgeš, kot pa da ti včasih
pač kako minutko laufa in porabi tist deciliter
EDIT: Da ne bo kdo mislil da sem prizadet.Drugače ga pa za vsako (od kajenja cigareta) daljše obdobje ugasnem
Je pa drugače ob delovnih sobotah, kjer sem tudi z delovnim avtom!
Ko pa grem iz špila ob vikendih pa avto tudi laufa po kakih 5 ali 10 minut kamot, vendar z Razlogom. Avto zaradi 5 minut laufanja na mestu NE bo crknil za razliko od tople ''feršterkerije'' in ozvočenja, ki je bilo španano in vroče 12 ur. Da ne omenim zvijanja vratov pri kitarah. In da potem daješ v hladen avtoPri drugih lahka ampak pri meni ziher ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov