Sej zdele sem se jst tm vozu, pa sm se drajsal čez vse krožne. Drsi k nevem kaj.
Bom okol polpetih spet tam mal norel. Pa 4X4 izklopljen in gremo počez čez parkplac.
Subaru ima spredaj pogon, sam mam zadnje gume tok stare da so čist trde, pa skos drsi zadnji del čez vsak ovinek v BTC-ju. Evo še 20 minut, pa uletim na simobilov parkplac - če ma kdo cajt nej se kej oglasi.
Jaz bi pa nisem iz LJ. Če bo kej snega bomo v Trbovljah organizirali ročna party. Sicer pa zima se še začela ni dobr, dost bo še prilik.
Btw...a ti to sam s sprednjim pogonom počez furaš al daš 4x4 not. Ker jaz sem lansko zimo se mal s fotrovo nivo igral pa se jo da prou powerslajdat po snegu
Ajoj bo žur.
Sam kaj ko ene 300 metrov za**** terena do doma (beri: klanec). Pa še po navadnih cestah bo treba pazit . Moja prva zima... (sm u bistvu februarja naredu izpit).
DrSergioDJ
en tle prodaja BMW 316 l86, pleh je v pizdi, sam mašina pa naj bi delala dobr ( je pršu čez eko test- baje ), vozu pa naj bi ga en starejši človek
CENA 30k sit je pa zadnja
Pozdravljeni!
-monster d: kaj res plačaš kazen, če te taplavi dobijo, ko se zabavaš z avtom?
Drugače ob kateri uri se da se vozit po BTC-ju(da ni gneče na cesti in policajev seveda)? A tam ne posipajo ceste(če se vozite tam sklepam da drsi in če drsi sklepam da ni posipano)? Kolk je nevarno, da si poškoduješ avto?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
alfa331.5 je napisal/-a:DrSergioDJ en tle prodaja BMW 316 l86, pleh je v pizdi, sam mašina pa naj bi delala dobr ( je pršu čez eko test- baje ), vozu pa naj bi ga en starejši človek CENA 30k sit je pa zadnja