Nu-NRG je napisal/-a:Specificno me zanima ali kdo od vas, po temo ko ste se peljali po dezju, obrise avto preden ga parkira v garazo? Jaz osebno to vedno naredim, ga zapeljem notri ter zaklenem vrata
Nu-NRG je napisal/-a:Specificno me zanima ali kdo od vas, po temo ko ste se peljali po dezju, obrise avto preden ga parkira v garazo? Jaz osebno to vedno naredim, ga zapeljem notri ter zaklenem vrata
Nu-NRG je napisal/-a:Obrisem skoraj na suho streho, pokrov motorja, notranje robove vseh vrat, in prtljaznik pa seveda se okoli kljuk .. pod stranske letve se ravno zaradi tega razloga ne spuscam. Ravno tolk da se mi full vode ne zadrzuje na avtu .. ravno tolk da tisto jelenovo kozo dvakrat ozmem in to je to.
Punto_GT je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Obrisem skoraj na suho streho, pokrov motorja, notranje robove vseh vrat, in prtljaznik pa seveda se okoli kljuk .. pod stranske letve se ravno zaradi tega razloga ne spuscam. Ravno tolk da se mi full vode ne zadrzuje na avtu .. ravno tolk da tisto jelenovo kozo dvakrat ozmem in to je to.
Ojoj, imaš pa voljo ti
borut007 je napisal/-a:Fantje ne tak delat ko moj sosed. Ko pride domov (od kjerkoli, pa magari samo iz trgovine) polije avto z vodo (da ga razkuži al kaj) pa naj bo suh ali moker, umazan ali čist.
Pol se pa sprašuje, kak to da tak rjavi. Pleh je čisto gnil in mu avto karoserijo samo še kit skup drži. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov