Slater je napisal/-a: je bolj prestižni športnik. Relacijski ZELO hitri avto. Ima dokaj visoko prestižnost.
- Dosti Preludov po SLO je bilo zaribanih, ker ljudje preprosto pozabljajo na dolivanje olja. Koliko ga tak prelude popije, ti ne morem točno reči, vendar moraš nivo olja kontrolirati.
Slater je napisal/-a:
...
- Kar se motorja tiče, nimaš kaj skrbeti, ker če je bil redno vzdrževan, potem ti bo delal kot uric. Gre za ene izmed najboljših Hondinih motorjev.
- Dosti Preludov po SLO je bilo zaribanih, ker ljudje preprosto pozabljajo na dolivanje olja. Koliko ga tak prelude popije, ti ne morem točno reči, vendar moraš nivo olja kontrolirati.
...
Slater je napisal/-a:tebjekul:
nisem napisal relacijsko hitri avto, ampak relacijski hitri avto.
Zelo rad bi slišal od tebe, da mi razložiš, zakaj je Carrera prestižna? Mogoče zaradi cene. To, da se ti motor dere ko žvau u avtu, jest ne štejem za prestižnost.
Nisem edini, ki trdim, da je Prelude za trgovske potnike. Motor ni tako divji, kot recimo Integra ali pa S2000. Fant pa izbira med Mitsu 3000 GT in Prelude 2.2. Avtomobila sta si precej različna.
Kar se tiče prestižnosti ... dokaj visoko - višje kot Accord in nižje kot kak S Mercedes.
In NE, dolivanje olja ni nuja za vsak avto! Mislim, da bi to lahko vedel. Pri Primeri nisem na 10.000 km olja niti pogledal, kaj šele da bi pomislil, da bi ga dolival. Kolikor sem ga vlil v mašino, toliko ga je šlo ven.
menjekul je napisal/-a:Slater je napisal/-a:tebjekul:
nisem napisal relacijsko hitri avto, ampak relacijski hitri avto.
Zelo rad bi slišal od tebe, da mi razložiš, zakaj je Carrera prestižna? Mogoče zaradi cene. To, da se ti motor dere ko žvau u avtu, jest ne štejem za prestižnost.
Nisem edini, ki trdim, da je Prelude za trgovske potnike. Motor ni tako divji, kot recimo Integra ali pa S2000. Fant pa izbira med Mitsu 3000 GT in Prelude 2.2. Avtomobila sta si precej različna.
Kar se tiče prestižnosti ... dokaj visoko - višje kot Accord in nižje kot kak S Mercedes.
In NE, dolivanje olja ni nuja za vsak avto! Mislim, da bi to lahko vedel. Pri Primeri nisem na 10.000 km olja niti pogledal, kaj šele da bi pomislil, da bi ga dolival. Kolikor sem ga vlil v mašino, toliko ga je šlo ven.
no dečko kot prvo ne spreminjaj mojega imena, ker nisi duhovit![]()
tvoja razlaga o "relaciji" je zelo tako tako ... loša bi lahko rekel![]()
dragi poznavalec avtomobilov.....boš moral še kdaj sedet v poršu se malce popeljat in potem delit kritike za tak avto. seveda tudi cena igra pomembno vlogo ampak pri tebi očitno ne, ker ti pač bolje veš in si zelo podkovan kar se "prestižnosti" tiče.
potniki kupujejo v teh časih boljšo robo čisto tako mimogrede...veš miki smo že v 21 st.![]()
glede dolivanja olja malo filozofiraš![]()
glede "čim mlajšega letnika" si malo narobe razumel ampak raje ne bom komentiral, ker boš spet začel duhovičit
Pero je napisal/-a:Slater je napisal/-a:
...
- Kar se motorja tiče, nimaš kaj skrbeti, ker če je bil redno vzdrževan, potem ti bo delal kot uric. Gre za ene izmed najboljših Hondinih motorjev.
...
![]()
![]()
Pšeničnik Tomo je napisal/-a:Če bi se odločevali namesto meni bi izbrali. Kaj? Rad bi izvedel kakšen pameten nasvet kar se tiče nakupa takšnih avtomobilov.Modeli, ki mi ustrezajo so stari vsaj deset do dvanajst let.Ali ima mogoče kdo od vas izkušnje z tema dvema modeloma.Vesel bi bil vsakega odgovora in svetovanja za- kar se vam vnaprej lepo zahvaljujem.TOMI
iKst je napisal/-a:Pšeničnik Tomo je napisal/-a:Če bi se odločevali namesto meni bi izbrali. Kaj? Rad bi izvedel kakšen pameten nasvet kar se tiče nakupa takšnih avtomobilov.Modeli, ki mi ustrezajo so stari vsaj deset do dvanajst let.Ali ima mogoče kdo od vas izkušnje z tema dvema modeloma.Vesel bi bil vsakega odgovora in svetovanja za- kar se vam vnaprej lepo zahvaljujem.TOMI
Odločaš se za 2 popolnoma različna avtomobila. Prelude je pač en coupe srednjega razreda, ki dobr zgleda, ima soliden motor in opremo primerno temu razredu. In res se prelude ne more primerjat s poršejem, medtem ko je micka narjena prav za to. 3.0 V6 twinturbo motor, 4wd, zmogljivosti , udobje... Vse se z lahkoto primerja s kakšno 911, ampak na žalost je tudi s ceno tako. Čeprav rabljenega (še vedno je to 10 let star avto) dobiš za cca 2 miljona boš za dele in servise plačeval neprimerno več kot za prelude.
Torej, najprej se odloči če imaš $$$ za vzdrževanje takšnega avtomobila.
Uglavnem, odvisno od denarja. Če imaš dost za 3000gt pol ga kr nabav, če pa bi moral šparat pri servisih in podobno pa boljš da si prelude nabavš ki je tudi zlo vredu avto.
Nu-NRG je napisal/-a:Tukaj je potrebno pripisat se registracijo in zavarovanje..
X-Hair je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Tukaj je potrebno pripisat se registracijo in zavarovanje..
Kjer se najveckrat zgodbica konca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov