Matt je napisal/-a:Karkoli bi tu pisal bi itak plavi angelcki prebral. Spet prevec javno.
Vince je napisal/-a:Dokler je ilegal je zanimiv![]()
LP
Vince
salesky je napisal/-a:To bi blo treba drugač se začet obveščat. Tisti ki se osebno poznajo med sabo bi si prek PM-ja povedli kdaj bo drag. Dragi bi moral bit bl skrivnostni. Ker zej že vsi po ljubljani vedo točno kje in kdaj bo drag.
Al pa kukr na Mobisuxu ka napišejo pow ure oz. 1uro pred dragom pač kje se dobijo in to je to. Tisti ta glavni ki so za to bi že vidli.
MasterMix je napisal/-a:No no ne mi zdej vere mešat prosm.
To nima nobene veze s tem![]()
Če bi že rad vedu so leta in leta zberal denar za đamijo in prosil za plac da ga odkupjo ampak čas je pokazal svoje........Ker pa to ni tema ne krivit nekoga drugega zato da bi se ti bolš počutu.Za vse se najde rešitev
MasterMix je napisal/-a:Ja zdej se pa počutm da sem dolžen opravičilo.Oprosti matt če stm te kakorkoli užalil.
Ma ja sam pol bi lohk res mel en del na forumu kjer bi mel vsak isti nick sam drug pasword to bi ga pa dodelil moderator prek e-mail-a sam to je tok dela da..... tko da se res neve kaj naj najdemo nove place pa jim damo kake vzdevke tko da bi jih zmedlal kaj nevem.
Vemlohk bi se pa dogovoril kam gremo ampak se prej pa probal nekak uredit stvari
![]()
Upam da me razumete.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov