LaserJaMM je napisal/-a:www.mobile.de je tvoj prijatelj! nemci majo tega odvečnega pleha velik... drgač pa sem videl na poti proti Šentjakobu ob cesti stat en PICK-UP truck, en minivan fordov pa neki zarjavelga še zraven .. mogoče če vprašaš lastnika bi ti lahko kaj zrihtal.. javi mi na PM da ti točno povem kje to je..
Andrej777 wrote: Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.
Matt je napisal/-a:Ko smo ravno pri iskanju avtov. Kje bi lahko dobil Toyoto Supro? Pa se eno bedno vprasanje a imajo vse na desni volan?
mmiki je napisal/-a:Andrej777 wrote: Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.
Ne pozabi, da imas ugodnosti pri registraciji oldtimerja samo v primeru, da je to tvoj drugi avto. Potem te cela registracija pride okoli 15.000 sit z vsem kar moras placat (tocne cene ne vem, ampak ima kolega oldtimerja BMW 2002, pa ga lahko vprasam kako je kaj z vzdrzevanjem.) Ampak za ugodnosti pri registraciji rabis potrdilo od slovenskega zdruzenja lastnikov oldtimerjev, da je avto res oldtimer.ŽTi pridejo na dom pogledat, ce so se vsi deli original, pa ce je vse porihtano, potem pa dobis potrdilo. Ti pa svetujem raje kaksnega evropskega oldimerja. Pri ameriskem se moras zavedat, da je kar precej stvari, ki jih moras porihtat preden se bos sploh lahko vozil po cesti (americani imajo rdece blinkerje, ...), pa se deli so veliko drazji.
LP
Miki
andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu. Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.
zdej pa uprašanje.... Kje dobit kakšenga pametenga američana. Verjetno bi blo najbolš kr direkt iz amerike, samo kako??? Kolk pridejo strožki če bi šel direkt v ameriko po avto za max 500 ksit ??? Pa kakšen je postopek??
iKst je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu. Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.
zdej pa uprašanje.... Kje dobit kakšenga pametenga američana. Verjetno bi blo najbolš kr direkt iz amerike, samo kako??? Kolk pridejo strožki če bi šel direkt v ameriko po avto za max 500 ksit ??? Pa kakšen je postopek??
Zadnjič sem bil v Moravčah na Suzuki servisu Vesel in sem na parkirplacu videl skor same USA avtomobile. Od skor novih korvet do oldtimerjev. Baje da tip obvlada USA avtomobile. Oglas se do njega enkrat pa ti bo pomoje dost znal povedat, mogoče celo kej za sebe najdeš med tistimi avtomobili.
Drugač pa mislim da je 500k kar zlo mejhna vsota za tak avto. Mogoče že dobiš kakšno kripo zarustano za tak keš, ampak da bo avto uredu bo treba pa še precej denarja in dela v njega vložit. Tko da če si omejen na teh 500k ti priporočam da razmisiš o drugem avtomobilu ali pa počakaš dokler ne našparaš še kej zraven.
Rjuhar je napisal/-a:Zakaj ne bi za Supro dobil homologacije? Če se je avto pri nas prodajal, potem ti jo morajo dat. Mislim pa, da ti jo morajo celo zrihtat tudi, če avta sicer nimajo v prodajnem programu, če je le delan za evropsko tržišče. Sicer ne vem, kako se lahko vozi vsaj 5 VW Bora karavanov po SLO, pa še ena se prodaja pri Paleste. Sicer pa avto ni bil nikoli v prodajnem programu Porsche Slovenije.
andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu. Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.
andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov