zany je napisal/-a:Če besedo popularen zamenjaš z najbolj prodajan potem za leto 2011 v Sloveniji dobiš tole;
http://bestsellingcarsblog.com/2012/01/ ... tive-year/
Opaziš lahko, da clio na prvem mestu vodi kar z lepo prednostjo. In že na cesti lahko opaziš, da je na sončni strani alp izjemno priljubljen/najbolje prodajan. In to že kar nekaj let....
sixtoo je napisal/-a:Ne rečem, da ne drži. Ampak dejansko so realne številke prodanih in v Sloveniji registriranih avtomobilov precej drugačne od tega, kar lahko preberemo v razpredelnici. Iz prve roke vem za točne informacije o treh premium nemških znamkah. V Sloveniji prodano in registrirano mslim na tisto, kar pri nas ostane in ne kar se naslednji dan odjavi, ter odpelje.
moj-avto je napisal/-a:Znano je, da je v jugi v 80. letih prevladoval Jugo, sedaj, ko pa je trg poln razne pločevine bi bilo zanimivo videti kateri avto prevladuje na naših cestah.
lancia hf je napisal/-a:sixtoo je napisal/-a:Ne rečem, da ne drži. Ampak dejansko so realne številke prodanih in v Sloveniji registriranih avtomobilov precej drugačne od tega, kar lahko preberemo v razpredelnici. Iz prve roke vem za točne informacije o treh premium nemških znamkah. V Sloveniji prodano in registrirano mslim na tisto, kar pri nas ostane in ne kar se naslednji dan odjavi, ter odpelje.
ko sem prebral od @GrEgEcN95 post sem takoj vedel, da bo nek wagovec v luft skoču, in lej ga zlomka malo nižje je res.
![]()
cruiser1 je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Znano je, da je v jugi v 80. letih prevladoval Jugo, sedaj, ko pa je trg poln razne pločevine bi bilo zanimivo videti kateri avto prevladuje na naših cestah.
Samo v tole se bom vmešal. V 80tih je bilo v sloveniji med registriranimi avtomobili največ zastav 750 - fičo!
Zakaj Clio?moj-avto je napisal/-a:Če se vrnem h Cliu kot najbolj množičnemu avtu, me čudi zakaj ga ljudje tako množično kupujejo.
So drugi mali avti veliko boljši in cenovno ugodni, kot je recimo Škoda Fabia, itd.
moj-avto je napisal/-a:So drugi mali avti veliko boljši in cenovno ugodni, kot je recimo Škoda Fabia, itd.
lizard je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:So drugi mali avti veliko boljši in cenovno ugodni, kot je recimo Škoda Fabia, itd.
Ne piši vendar takšnih nebuloz. Vsi avti v tej klasi, ki so v podobnem cenovnem rangu so podobno dobri, enostavno ni smiselno, da bi nek avto bil veliko boljši od drugega z enako ceno. Ali pa potrebujemo novo definicijo besedne zveze veliko boljši.
Meni se bolj zdi, da je problem v tebi, ker te očitno moti uspešnost Clia. Ti je pa sonic napisal zakaj je Clio tako uspešen - glavni razlog pa je seveda Revoz.
moj-avto je napisal/-a:lizard je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Vem, pa da je naš bivši Clio prve generacije, kar se tiče kvalitete bil totalna katastrofa. Ne verjamem, pa da so tudi drugi avtomoobili za enak denar imeli isto kvaliteto.
zuzek je napisal/-a:renault clio - mestni slovenski avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov