bosko91 je napisal/-a:Zdravo. Sem nov na forumu ter imam vprašanje, ali je možno najti lastnika tovornjaka če imam registrsko tablico?
primozek68 je napisal/-a:bosko91 je napisal/-a:Zdravo. Sem nov na forumu ter imam vprašanje, ali je možno najti lastnika tovornjaka če imam registrsko tablico?
Ni šans. Tudi poznanstva ne pomagajo. Ostane ti edino prijava.
In še posebej zdaj ko stavkajo bodo naredili samo -hribko je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:bosko91 je napisal/-a:Zdravo. Sem nov na forumu ter imam vprašanje, ali je možno najti lastnika tovornjaka če imam registrsko tablico?
Ni šans. Tudi poznanstva ne pomagajo. Ostane ti edino prijava.
tudi z prijavo nebo dosegel nič ker mu bodo možje v modrem rekli da pač enostavno ni imel dovolj velike varnostne razdalje.........
fare je napisal/-a:In še posebej zdaj ko stavkajo bodo naredili samo -![]()
![]()
.
Energetik81 je napisal/-a:Veš da ti ne bodo kar tako nič poravnali. V tistem trenutku bi moral ustavit in klicat 113.
~toMmy~ je napisal/-a:Tako boš res težko kaj dosegel, moral bi ga ali takoj ustavit ali pa zadevo prijavit.
odprti clio je napisal/-a:Iz prve roke ti recimo povem, da Leka ne dela nič brez policije. "Pokliči policijo prijavi škodo in terjaj odškodnino od zavarovalnice": je rekel njihov direktor vsakomur, ki je hotel nekaj v "dobrobit vseh".
čare je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Iz prve roke ti recimo povem, da Leka ne dela nič brez policije. "Pokliči policijo prijavi škodo in terjaj odškodnino od zavarovalnice": je rekel njihov direktor vsakomur, ki je hotel nekaj v "dobrobit vseh".
In kje je zdaj LEKA?? nema ga više.Njegovih kamionov nisem na cesti videl že ohoho cajta,sem pa ravno v soboto vozil za E klaso nemških tablic z čisto minimalnim napisom na zadnji šipi "LEKA"
odprti clio je napisal/-a:čare je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Iz prve roke ti recimo povem, da Leka ne dela nič brez policije. "Pokliči policijo prijavi škodo in terjaj odškodnino od zavarovalnice": je rekel njihov direktor vsakomur, ki je hotel nekaj v "dobrobit vseh".
In kje je zdaj LEKA?? nema ga više.Njegovih kamionov nisem na cesti videl že ohoho cajta,sem pa ravno v soboto vozil za E klaso nemških tablic z čisto minimalnim napisom na zadnji šipi "LEKA"
Hahahaha, kolega - zaradi raznih toži bab so nalepke pobrali s kamionovmislim, po raznih forumih je daleč preveč toži bab. Mene so zatožili, da govorim resnico o Kii, njih so pa policiji tožili, da lovijo roke za stadion. Flota je še popolna, le da novi kamioni počivajo. Ti pa povem, da sta lastnika poštena delodajalca in je žalostno, da se je na izredno grd način poštenim ljudem z*ebal kruh. Kamionov je še preko 20, voznikov žal ne.
Sem prevečkrat sedel v actrosu, da bi še vrjel kok so lekovci zlobni na cestah in kako so namenoma puščali kamne zadaj, da je drugim avte razbijalo.
Na odgovor zgoraj - voznik ne odgovarja, če prileti kamen izpod koles. Če se pa stavek preoblikuje, pa voznik odgovarja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov