baron je napisal/-a:Zakaj bi jo pa potem kupil, če bi jo imel v predalu avta.
Lojzek je napisal/-a:zato ker z nalepko zgleda grdo. ko greš pa čez mejo jo daš pa gor pred mejo lih tolk da uni frise ne pokajo. jao ko da je zdej j**ena nalepka problem bebavi cariniki ne me basat a nima za burek da po tablicah ne vid kera država je al pa po pasušu... sam zato da lahk težijo. mislim zarad takih sem se mogu enkrat na meji obrnit so me poslal nazaj in kupit uno nalepko. ko da pol sem bil pa kej bolj legitimen majko jim. sej je pasuš vidla baba munjena jodlarska. še dobr da je bil avto bel.
Lojzek je napisal/-a:Ko greš pa čez mejo jo daš pa gor pred mejo lih tolk da uni frise ne pokajo. jao ko da je zdej j**ena nalepka problem bebavi cariniki ne me basat a nima za burek da po tablicah ne vid kera država je al pa po pasušu...
mmiki je napisal/-a:Lojzek je napisal/-a:zato ker z nalepko zgleda grdo. ko greš pa čez mejo jo daš pa gor pred mejo lih tolk da uni frise ne pokajo. jao ko da je zdej j**ena nalepka problem bebavi cariniki ne me basat a nima za burek da po tablicah ne vid kera država je al pa po pasušu... sam zato da lahk težijo. mislim zarad takih sem se mogu enkrat na meji obrnit so me poslal nazaj in kupit uno nalepko. ko da pol sem bil pa kej bolj legitimen majko jim. sej je pasuš vidla baba munjena jodlarska. še dobr da je bil avto bel.
Lojzek, noben falus v Grazu ne ve, kaj je Slovenija, kaj sele kdo v Nemciji ali visje. Na nasih tablicah pa nikjer ne pise slovenija. Samo oznaka mesta. Sicer pa se bo to spremenilo z novimi (se grsimi kot sedaj) evro-slovenskimi tablicami.
LP
MIki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov