altrix je napisal/-a:ALoha!
Se en vprasanje..dans zjutrej sem imel zmrznjeno zadnjo sipo in przgem gretje zadnje sipe in nic...sploh se ni hotla odtaja...mal sem gledal varovalke pa nisem nobene nasel..zadaj sem tud pogledal kontakte na zadnjih vratih pa so tud zgledali uredu..sem jih iztaknil in se enkrat nataknil...ima kdo kaksno idejo kwa bi lahko blo..??? vsa ostala ventilacija mi pa deluje ok..
avto laguna 95 1.8
lp
Punto ABARTH je napisal/-a:men jo je pa enkrat razneslo zadnjo sipo, ko je avto stal pol sm pa jst gretje sipe vklopu in po eni minuti je tak vsekal ko da bi mi nekdo kamen notr vrgu. in na koncu smo ugotovil da je blo to od mraza. zej me je pa full starh to gretje vklopit, pac skoraj nikoli ga ne vklaplam, razen v res nujnih primerih!!!!!!
Nu-NRG je napisal/-a:Uprasanje ce faznbrifer pokaze tak majhen tok. Instrument?
Tisto s fasenpriferjem je mislil, da lahko uporabiš tudi navadno žarnico - 12V seveda...
En kontakt na en pol, drugega pa na drug pol žarnice - kako boš obrnil je vseeno.
Če bi bila katera nitka potrgana, bi gretje vseeno delalo, ker grelec na šipi predstavlja vsporedno vezavo in ne zaporedne. Verjetno na grelec ne dobiš toka - zakaj pa ne vem...
Preveri varovalke in kabel, ki gre iz strehe na vrata... sicer je pa še možnost okvarjenega stikala...
btw, tudi jaz nisem električar....
Galantfrik je napisal/-a:Dobi se nekakšena posebna barva, s katero "dorišeš" manjkajoči del črtice, da tok zopet pride skozi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov