Ta stran je res zakon,morm jo pohavlit! In zdj ze mene mal mika,da bi zacel smekat svoj avto Kot prvo me zanima,kje na gorenjskem ali v lj zatemnijo sajbe tko k je treba,v salomoncu nism nc najdu...
j atukaj res hitro dobiš odgovor ker je veliko aktivnih članov iz vseh področij. ja ti kar vprašaj še bolj epa da prev v iskanje vpišeš željeno stvar če smo slučajno že o tem debatirali
Sm uspel bl podrobno prebrat debato,se najbl mi disita kompare pa brata lešnik...ne vem pa se za koga se bom odlocu!Ima kdo mogoce telefonsko od kompareta?
A mi lahko kdo razlozi to homologacijo,ker se v to nikol nism poglabljal.Sicer pa mi v kartoncku pise da dam lahko najvec 185 60 14...Kaj bo ce dam npr. 205 50 16??
WRC555 je napisal/-a:A mi lahko kdo razlozi to homologacijo,ker se v to nikol nism poglabljal.Sicer pa mi v kartoncku pise da dam lahko najvec 185 60 14...Kaj bo ce dam npr. 205 50 16??
Lp,Uros
potem če te kakšen zatežen policaj ustavi dobiš kazen ker imaš goraj feltne ki niso primerne za tvoj avto...
z tem ko ti jih vpišejo v homokartonček določeno dimenzijo in tako potrdijo da ta dimenzija ustreza