Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Kako dolgo ste imel voznisko ko ste prvic ``krstili`` avto??

Napisal/-a Punto ABARTH Po jan 12, 2004 1:15 pm

Zivjo!!!

JA mene pa zanima kok dolgo ste zdrzal od takrat ko ste nardil izpit, do takrat ko ste prvic ruknli oz razbil avto!!!kok casa!!!

No jst sm nardil izpit se vozu z maminim avtom 6mesecev, niti najmanjse praske nisem nardil z njim, ko sem pa dobil svoj avto pa po dvh mesecih skocil cez lezecega policaja(nardil so ga cez noc) in pa z alu felgno ruknil v robnik in jo popraskal.

in kaksne so vase izkusnje!!!!!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Po jan 12, 2004 1:17 pm

Sama ruknila se nikoli, no povozila sem dve srni, s skodo, ki ni omembe vredna. Me je pa ene dva mesca po mojem izpitu nekdo prav nemarno ruknil v voznikova vrata in naredu precejsno vboklino :x

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Po jan 12, 2004 1:18 pm

hmmmm ne vem kake 3 mesece. ravno ko se malo avta navadis in mislis da vse znas.LP
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po jan 12, 2004 1:23 pm

Izpit že 3 leta in pol, prevoženik čez 100kkm pa še nisem nič razbil (knock knock).

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jan 12, 2004 1:24 pm

Dobro leto po opravljenem vozniškem izpitu sem butnil v Mercedes E klase. Škoda na mojem Yugotu minimalna, on je nabil en kup stvari, ampak, če plača zavarovalnica je men vseen. Se mi je mudil, sem bil na (takratni srednji) šoli zmenjen s punco (sedaj bivšo). Oh, well,...

Aja, s tipom se zdej dobr razumem, je klepar, je popravljal Micro, ki jo je krstila moja sestra. Ful dobr, ful pocen.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po jan 12, 2004 1:27 pm

...3 mesce... :roll: avto totalka, skode za 50 jurjev... :lol: mal je podvozje zvil, pa je mogu it na mizo, jebiga... :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl Po jan 12, 2004 1:54 pm

Izpit mam pol leta, ruknla zares nikol, popraskala pa enkrat in to še od mami Toyoto Rav4, samo je bilo vse zelo površinsko, tako da se sploh ne opazi, kot če bi s ključem narahlo potegnil po sprednjem odbijaču.

S fotrovim Mercedesom C klase sem pa na avtocesti na Hrvaškem šla okoli 170km/h in je v vetrobransko steklo priletel sokol, ki je bil večji kot steklo samo, ne boste verjeli poletel je dalje samo ne vem za koliko...sigurno je pristal in (upam da) hitro pognil.

Dvakrat sem skoraj povozila psa in zaradi izmikanja skoraj pristala v jarku, na srečo ni bilo nič hujšega le feltna je dobla eno praskico več, oziroma se je le poznalo od tistega gumjastega stebrička črno. :P

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po jan 12, 2004 2:08 pm

Izpit sem imel ene pol leta, s stoenko prehitro v spolzek ovinek, pa je bila pirueta in salta. Klepanje boka in rob strehe, prednja šipa in barvanje celega avta, ker je imel praske okol in okol, vdrtine pa pravzaprav sploh niso bile hude. Potem pa še enkrat čez pol leta, prehitro skozi ovinek, žlajfal na pesku in bum tresk v betonsko škarpo: totalka. Potem sem šel v vojsko, potem kupil fičota full zrihtal, stolkel pa mi ga je sosed, ko sem mu dovolil peljati: totalka povaljan, kasneje kupim jugota in ga stolku prej kot v enem letu. Nikoli ni bilo nikomur nič, razen plehu .
Potem sem se pa naučil počasneje vozit, karambolov po lastni krivdi nisem imel več, razen dva manjša. Izit bom kmalu imel 15 let

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po jan 12, 2004 2:09 pm

mislim da sem imela dve leti čisto mir brez kakšne koli praske potem pa razbila od
bivšega tipa avto totalka
lp tigrica

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Po jan 12, 2004 2:19 pm

jas sem tudi vozil fotrov avto 10 mesecev brez poskodb, potem pa po 2 mescih , ko sem imel svoj avto, se mi je en zabil odzadaj (vdrt odbijac, malo poskodbe na prtljaznih vratih)

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Re: Kako dolgo ste imel voznisko ko ste prvic ``krstili`` av

Napisal/-a Kennman Po jan 12, 2004 2:22 pm

1. "crash" : 17 let, brez izpita, pozimi, js in 4 prjatli sli na rocno obracat, vse super in fajn, nakar js se v dovoz nase hise hocem na rocno sparkirat. je blo pa vse poledenelo, ker je fotr prej z avta s toplo vodo sneg pral. pa je namest v ovinek slo kr naravnost...v Adrio... in je 600 kg adrio premaknlo za 1m...hehehe...

2. neprilagojena hitrost na gozdni poti- pred 4 mesci, avto "sparkiral po 35 m (ene 100/h je slo) zlajfanja v graben, globok tolk, da ko je bil avto notr, je blo od nivoja ceste pa do strehe se 1 m :lol: skoda? : ena lukna v spr. odbijacu, pa spr. l. roka zvita, to je pa VSE!

3.upam da cimkasnej, pa cimmanj....

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 12, 2004 2:32 pm

Pol leta vozu mamimo ibizo, nikol niti ene praske nardil. Pol pa sem su kopo jugota in po dveh tednih poleto na streho in nazaj na kole(nobenmu nč filing je bil pa vredu) :D
Pol sem tega jugiča dal porihtat (najdu pocen kleparja/ličarja) in ga vozu eno leto pol pa spet smola. Srečanje mojga jugeca pa merđota 190D. Posledice: merđo obstal na lico mesta moj jugič pa sovoznikove strani ni mel več. Nobenmu nč edin sreča da sem jaz bil sam u avtu.
No od takrat dalje pa vozim petke pa še u dveh letih nisem mel niti ene praske :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po jan 12, 2004 2:53 pm

Po treh mescih sem na parkir placu rikvercal in spredaj gledal da nebom kakega s strani podrsal zadaj je pa kamjon na cesti stal in bum je bla luknja v havbi.
Pol pa ae dostikrat po neumnosti. Zdej mam pa ze zlo dolgo cajta mir.

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Po jan 12, 2004 2:57 pm

Par mesecev po opravljenem izpitu z fotrovim jugom v robnik (premaknilo kolo in roko zabilo v pod)
Od takrat naprej pa jih sploh ne štejem več :lol:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po jan 12, 2004 3:08 pm

Eno leto izpit, nesrece nobene, v porecu pri kolegovi hisi sem pri rikverc voznji iz dvorisca zadel eno skalo ki je ticala pod grmom, rezultat je bila 10cm dolga rajsna ob vogalu odbijaca, ki je vidna se danes. Po istiem robu me je pa potem se zenska enkrat pobrala pri parkiranju (ona kriva) in sedaj to zgleda zelo grdo.

Knock knock
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 12, 2004 3:13 pm

Po ene 4 mescih sm vozu vzvratno, mo kolega pa: Lj poršeja karero! Sam jst: Kje?
->Bumf pri strani v ograjo... Gad demet!

Isto zimo je en vame prletu, ko sm stal v križišču nč kriv nč dolžn... Čista sreča.

Nasledno zimo sm vn letu mal, k sm en kol ful velk povozu sred ceste ob gradbišču.

V soboto sm na parkplacu dobu manjšo rajso po zadnjem odbijaču, pa še ne vem če bom zdle kej dal popravt sploh.. Poj, spomlad.
Slika

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Po jan 12, 2004 3:16 pm

jst sm imel 2 tedna. sm naredil totalko z roverjem 414 si (bad car)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po jan 12, 2004 3:19 pm

menda je blo kake 3 mesce, ja...
Slika

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Po jan 12, 2004 3:21 pm

Jast po točno enem mesecu,nabasu sejčenta,mal havba povita,nič hujšga!!!!

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po jan 12, 2004 3:22 pm

Izpit imam skor 7 let, sem pa samo enkrat na parkirplacu zaradi nesporazuma eno teto malo butnil pri 5km/h :lol: ... Škoda zanemarljiva - na njeni petki samo malo vdrta vrata - 5 jurjev škjode. Na mojmu se ni nič poznalo...

Upam, da tako ostane :lol:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov