GT4turb0 je napisal/-a: Res na izi vožnja-rekord 9.6l/100
Tamara je napisal/-a:Imam P306 1,4 XR. Lega na cesti je obupna,avto kar "plava". Ne drzi se ceste sploh
.
Ne, ni normalno, da ti toliko pije! Jaz ga ful gonim, pa mi pije od 8-8,5l/100 km! Pa se mi ze to zdi ogromno!!!
Modri lev...jao jao. Verjetno so te mastno odrli. A se sploh pozna, da so kaj naredili?
In kaksna se ti sicer zdi voznja?
Srecno!
McLaren je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Imam P306 1,4 XR. Lega na cesti je obupna,avto kar "plava". Ne drzi se ceste sploh
.
Ne, ni normalno, da ti toliko pije! Jaz ga ful gonim, pa mi pije od 8-8,5l/100 km! Pa se mi ze to zdi ogromno!!!
Modri lev...jao jao. Verjetno so te mastno odrli. A se sploh pozna, da so kaj naredili?
Srecno!
Tamara upoštevaj, da ima on 1.8 mašino, ti pa 1.4
GT4turb0 je napisal/-a:-je normalno da pije od 10-11l/100? Res na izi vožnja-rekord 9.6l/100 max pa 11.
johnyr je napisal/-a:GT4turb0 je napisal/-a:-je normalno da pije od 10-11l/100? Res na izi vožnja-rekord 9.6l/100 max pa 11.
Preveč ti pije. Men 137 KM mašina na avtu ki ima tono pije 7 - 8 L na 100 km, tko da je tvoja poraba odločno prevelika.
GT4turb0 je napisal/-a:Pred 3 mesci sem kupil Peugeot 306XS, 1.8 16v 113KM.
- ker je avto v prostem teku vibriral sem ga peljal na servis kjer so ugotovili da je bil motor iz faze (nestrokovno menjan jermen). Mislite da bo to prineslo posledice ker se mi zdi da pije nekaj olja?+mislite da bo kaj puščalo ker so "majstri-modri lev" zdrli pol mašine preden so ugotovili napako?
-je normalno da pije od 10-11l/100? Res na izi vožnja-rekord 9.6l/100 max pa 11.
Tamara je napisal/-a:Imam P306 1,4 XR. Lega na cesti je obupna,avto kar "plava". Ne drzi se ceste sploh
.
Srecno!
.
tejo je napisal/-a:Lahko mal bolj natačno definiraš "plavanje"? Jest ne opazm razlike prot clio, sam 1x na v dežju, v ovinku v breg, sem mel "čuden" občutek...
Poraba je pa od 7 do 8l pr men.
Tamara je napisal/-a:Imas 306-ko?
Avto se ne drzi ceste....v mokrem in ledenem zadnji konc odnasa"plavanje": ko se naprimer hitro vozis, je avto ful nestabilen, nima neke trdne lege na voziscu, ampak imas obcutek, da si po celi cesti!!! Premehko vzmetenje???
tejo je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Imas 306-ko?
Avto se ne drzi ceste....v mokrem in ledenem zadnji konc odnasa"plavanje": ko se naprimer hitro vozis, je avto ful nestabilen, nima neke trdne lege na voziscu, ampak imas obcutek, da si po celi cesti!!! Premehko vzmetenje???
Mam 306 1.4 XR
Bom prov pozoren na napisano
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov