Jest sm dobu lisice na avto v ponedeljek v centru Ljubljane. Pridm do avta, najprej popizdu, pol sm se pa lotu dela. Spustu sem gumo, snel lisico, nataknil rezervno gor in se odpeljal na črpalko. Pol sm napumpal gumo nazaj in spet dal rezervno v prtljažnik. (kolega mi je reku nej tko nardim, če bo deloval, prov če ne pa j*** ga, prec plačat
Pol sm šel tja k Cankarjevmu domu k tisti grdi zeleni drvarnci in reku unmu notr da nism vidu lisice na avtu, sm spelu, neki je čudn zaropotal, stopm z avta in vidm lisičko na tleh.Pol je un neki začel godrnjat, sm mu reku da nej jo drugič bol gor nataknejo, zdej nej mi da pa svoje podatke, da se zagarantiram, da sm mu vrnu lisice nazaj da mi ne bodo rekl da sm jih stran vrgu pa mi bodo še kej extra zaračunaval. Valda ni hotu povedat, kao on ni pooblaščen za dajanje podatkov, sm hotu šefa pa nej mi on pove kdo je pooblaščen. Ni hotu nč slišat o tem. Neki cajta sm mu še najedu, kakšne so zdej posledice zame pa to, pa ni hotu nč kej dost govort, sam reku je da bom dobu pisno obvestilo po pošti. Pol sm pa popizdu pa fuknu ke pred uno drvarnco lisice pa šel domov.
To je moja dolga neprijena zgodba z lisicami. Kva se bo zgodl zdej bomo še vidl.
Uživajte pa čim manj tovrstnih izkušenj
pozdavček
hepan ljubljanski