Blinder je napisal/-a:Meni ni preveč samoumevno, da ti oni ne plačajo goriva. Kaj pol, je samoumevno tudi, da vsak bi moral plačat 50€+gorivo za provat avto?
Blinder je napisal/-a:Ko greste kupovat rabljen avto pri privatniku tudi mu date za bencin? za prevozit 1 km?
.com je napisal/-a:ja, če vzameš avto na testno vožnjo npr. za 1 uro in narediš vsega skupaj 30km; potem ti ni treba ničesar dotankati...(noben ne bo jezen)![]()
Če ga pa npr. vzameš za 2 uri, narediš 100km+, pa se spodobi, da je cager na istem mestu, kot je bil..
Jaz se recimo zmeraj zmenim za dan ali dva (čez vikend), pa dobim polnega, ter takega tudi vrnem..
lancia hf je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Ko greste kupovat rabljen avto pri privatniku tudi mu date za bencin? za prevozit 1 km?
Na testno vožnjo novega avtomobila ne greš k privat stranki![]()
Tudi ko nov avto kupiš dobiš prazen rezervar tako, da meni je to samoumevno, da če nekaj ponucaš tudi vrneš nevem kako bi ti bilo, če bi ti nekomu posojal avtomobil on bi ti pa zmeraj praznega vračal ti bi ga pa tankal a bi ti bilo to uredu?
noj je napisal/-a:Še v življenju nisem natankal testnega avtomobila in ga tudi ne mislim. Ko grem na testno vožnjo, grem, ker avtomobil kupujem in se želim prej prepričati, da mi res ustreza. Torej sem potencialni kupec. Če mi neka avtohiša želi prodati avtomobil, bo pač morala imeti testni avtomobil (pri katerem bo izgubila nekaj denarja ob prodaji), ter dat tistih 5-10eur za bencin. Konec koncev bom jaz pustil njim nekaj deset tisočakov. Če tega niso sposobni, naj ne prodajajo avtomobilov. Pa ne me narobe razumeti, da mi je težko dat par evrov za bencin. Ampak avtohiše se čedalje bolj do nas obnašajo, kot da smo kupci lahko hvaležni, da nam sploh prodajo avtomobil.
lancia hf je napisal/-a:noj je napisal/-a:Še v življenju nisem natankal testnega avtomobila in ga tudi ne mislim. Ko grem na testno vožnjo, grem, ker avtomobil kupujem in se želim prej prepričati, da mi res ustreza. Torej sem potencialni kupec. Če mi neka avtohiša želi prodati avtomobil, bo pač morala imeti testni avtomobil (pri katerem bo izgubila nekaj denarja ob prodaji), ter dat tistih 5-10eur za bencin. Konec koncev bom jaz pustil njim nekaj deset tisočakov. Če tega niso sposobni, naj ne prodajajo avtomobilov. Pa ne me narobe razumeti, da mi je težko dat par evrov za bencin. Ampak avtohiše se čedalje bolj do nas obnašajo, kot da smo kupci lahko hvaležni, da nam sploh prodajo avtomobil.
Teh potencialnih kupcev je toliko, da bi lahko na par dni tankali polen rezeruar prodali pa nič.
Blinder je napisal/-a:Dajejo še sploh vsakemu avto na testno vožnjo? Ali dajo samo še poslovno oblečenim ljudem nad 50. letom starosti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov