Boych je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Eden izmed najslabših VVV vozil. Vsi imanjo ene probleme z njim
LP
Nebivedu
Daj to mi malo razloži kaj si hotel povedat s tem...
Hvala!
LP Boych
Hotel sem povedat to da je imelo tak avto par kolegov in vsi so tak avto takoj prodali. Lega na cesti je proti golfu GTI res čudna. Ne drži se ceste. V ovinkih ga čudno ptemetava, na mašini je stalno tok problemov, da zmečeš full denarja v servise, pa še ne dela dobr. Notr crkujejo lučke na armaturi kt za šalo. Menjalnik je slab.
Kolega je zmetal vanj več 400k sit, pa ga je imel novega približno leto in 6 mesecev, z normalno vožnjo po navadnih cestah - po avtocesti pa malo težja noga, pa je šla v tem letu in pol dihtnga na mašini, ohišje menjalnika je počilo, polosovine so bile za obnovit - logarje na prednjih kolesih je 4X zamenjal - bremze je imel pa začuda prve, pa še so bile dobre. Za konec pa še to, da je končal v kliničnem in je tam ležal 3 mesece, pol pa še 9 mesecev oskrbe na domu, k je v njegov stoječ avto prletu kombi z 65km/h in mu uniču avto v nulo - tut ene površine ni bilo na avtu, ki bi ostala cela - vse je bilo zmaličeno in zdrobljeno ali pa vsaj pokrivljeno.
LP
Nebivedu
P.S. To sem mislil.