xxl je napisal/-a:Kaj naj bi bilo s plehom? Fiati so s prvo generacijo Punta pocinkani,tastu še nobeden Fiat ni rjavel,kot meni alfe ne.Imam enega Punta 75,letnik 95,niti pikice rje.Če najdeš katerega rjastega,je to verjetno zato,ker je bil ruken pa zamenjan del pleha,takrat ni več tovarniške zaščite.
pskoda je napisal/-a:Oče ima tudi bravota letnik 2007 samo ga nima od novega, ampak mu nič ne rjavi tako, da zgleda si prišel na mino.
ps.: če je bil avto razbit in je bil menjan odbijač in havba ti garantiram da so zelo slabi poaredki ki kar hitro rjavijo - videl na lastne oči
TrijoAdijo je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Kaj naj bi bilo s plehom? Fiati so s prvo generacijo Punta pocinkani,tastu še nobeden Fiat ni rjavel,kot meni alfe ne.Imam enega Punta 75,letnik 95,niti pikice rje.Če najdeš katerega rjastega,je to verjetno zato,ker je bil ruken pa zamenjan del pleha,takrat ni več tovarniške zaščite.
Ah, seveda....sej bi ti verjel, če ne bi teh j**c imel doma...
xxl je napisal/-a:Tastu tudi rjavi,ni opazil,dokler nisem pravkar šel preverit.
~toMmy~ je napisal/-a:Treba se je zavedat, da Fiat tukaj ni izjema, je kar tezko poiskat znamko, ki kljub cinkanju nima tu pa tam tezav z rjo.
xxl je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Kaj naj bi bilo s plehom? Fiati so s prvo generacijo Punta pocinkani,tastu še nobeden Fiat ni rjavel,kot meni alfe ne.Imam enega Punta 75,letnik 95,niti pikice rje.Če najdeš katerega rjastega,je to verjetno zato,ker je bil ruken pa zamenjan del pleha,takrat ni več tovarniške zaščite.
Ah, seveda....sej bi ti verjel, če ne bi teh j**c imel doma...
Pridi pogledat jajcoBravoti očitno imajo serijsko rjavenje pokrova motorja,vsi na enakem mestu.Tastu tudi rjavi,ni opazil,dokler nisem pravkar šel preverit.
Zaključek.Fiati in Alfe,seveda,so j***a,ker smo najdli prvega od desetak italijanov pri hiši,ki rjavi
xxl je napisal/-a:Kaj naj bi bilo s plehom? Fiati so s prvo generacijo Punta pocinkani,tastu še nobeden Fiat ni rjavel,kot meni alfe ne.Imam enega Punta 75,letnik 95,niti pikice rje.Če najdeš katerega rjastega,je to verjetno zato,ker je bil ruken pa zamenjan del pleha,takrat ni več tovarniške zaščite.
xxl je napisal/-a:Ma vsi Fiati in Alfe so gnili,ne kupuj tega,jaz sem vsa ta leta živel v zablodi,jutri grem iskat rjo na moji,pa tistega hčerinega Punteja grem preiskat,ni vrag,da ne bom našel kakšne pikice.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov