denko4 je napisal/-a:Jaz se tam vozim dvakrat na leto, da ne boš prepameten, pa mi je bilo že prvič jasno, kam se moram razporediti. Saj ni nič narobe, če se kdo po nesreči 'narobe' razporedi, da se pa zavestno, je pa malo čudno.
matejxx je napisal/-a:denko4 je napisal/-a:Jaz se tam vozim dvakrat na leto, da ne boš prepameten, pa mi je bilo že prvič jasno, kam se moram razporediti. Saj ni nič narobe, če se kdo po nesreči 'narobe' razporedi, da se pa zavestno, je pa malo čudno.
Če se tja pripelješ, ko stoji že več avtomobilov, se boš potem res razvrstil na levo, če vidiš da se vsi tja razvrstijo. Če se pa ti pripelješ v križišče prvi, pa to sigurno ne boš naredil. Pa na tem križišču se skoraj vsi narobe razporedijo, le malo kdo se pa razvrsti pravilno.
ojnica je napisal/-a:6 strani, mi je poznano, ni vse v CPP !!!!!!!! praksa in dejansko stanje je drugačno, vedno sem na levi, po desni se vozjo tisti, ki zavijajo desno V BTC, pika.
ojnica je napisal/-a:6 strani, mi je poznano, ni vse v CPP !!!!!!!! praksa in dejansko stanje je drugačno, vedno sem na levi, po desni se vozjo tisti, ki zavijajo desno V BTC, pika.
ojnica je napisal/-a:hm prilagajam se glede na stanje na cestah, CPP upoštevam kukr že in v 10 letih nisem imel karambola pri prevoženih 200.000km, drugač če bi upošteval CPP bi že najmanj 10x mel karambol.
lovec1990 je napisal/-a:Potem ni čudno zakaj je tako stanje na naših cestah, če pa vsak vozi po svojih predpisih in še nekaj, če bi se vsi vozili po CPP ali vsaj trudili vozit po CPP in ne po svojih pravilih bi bile tudi ceste bolj pretočne.
Dursum je napisal/-a:in da boste v primeru nesreče krivi vi.
sonic je napisal/-a:Ne vem zakaj še vedno goniš svojo.
odprti clio je napisal/-a:Dursum je napisal/-a:in da boste v primeru nesreče krivi vi.
Da ne boš šokiran ob deljeni krivdi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov