Nixxon je napisal/-a:Župa je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Mene je sam un tip z ocali v rdecmu avtu mal razocaral, ker je pred kamero rekel "P.I.Z.D.A"! :P
sam to pa čist res. in pol je kao frajer izpadu. vsi drugi so si pa mislil svoje k so gledal
Res je. Edin to je dal mal slab vtis, ostali so/ste pa izpadl ful "civilizirani" in inteligentni. Pametni odgovori.
PaGeR je napisal/-a:Sej pomojem za to stezo sploh ne bi bla panika!!!
Malo se pozanimajte, če ima kdo kako parcelo na samem, kjer bi se zadeva lahko asfaltirala, pa pomojem, da bi vsak ki je zainteresiran za drag dal 1000 Sit, da se zadeva uredi in asfaltira!!! Pa če se zbere 100 folka (kar bi po mojem mnenju se, se zadeva do neke stopnje lahko naredi!
A kej veste, a majo kapsi kej za težit, če se to odvija na private zemljišču?
Lahko kdo vpraša kako je s to zadevo in papirji?
Za vzdrževanje zadeve, bi se pa dalo na vsako furo 100sit/avto (ali še manj), pa bi blo pomojem čez glavo dovolj!!!
Je kdo zainteresiran???
:P
Symon je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Res je. Edin to je dal mal slab vtis, ostali so/ste pa izpadl ful "civilizirani" in inteligentni. Pametni odgovori.
Hja to ti matki povej. Ma vse po vrsti za ene divjake. Pa naj bodo še tako organizirani bo kao ziher kdaj kaj narobe.Sam da ne bom jaz kaj zraven mi je zažugala. :P
monster_d je napisal/-a:Hehe, totaln polom![]()
![]()
Ona izjava je najbolj huda mi bla
Kdor pride zadrogiran al pa pijan ga posljemo domov![]()
Usaj nasmejal sem se!
SAMO GLEJTE DA NAM ZARADI TEGA JEBANIGA PRISPEVKA NEBOTE NAKOPALI ZAKONA ZA DRAGANJE!
tAK ko je taplav reko da obvezno rabimo tak zakon...
sam to se treba ja![]()
PaGeR je napisal/-a:Je kdo zainteresiran???
Sam mat mi prav da sami divjaki povsod.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov