Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne apr 04, 2004 8:21 am

Jah nimaš kej... taka debata je. Čeprou bi lahko bil naslov: butaste stvari, ki jih ne bom nikoli več ponovil

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne apr 04, 2004 8:29 am

LaserJaMM je napisal/-a:Z lepim se hvalte ni kej..SVAKA ČAST!!!! Dej naj še kdo napiše kolk ga je mim vrtca prletu pa skoču čez ležeče policaje!!!

mim vrtca (sicer po glavni cesti, 50 metrov vstran - Sentjur) 160, cez lezece 70... :lol:

edited: cez lezece nism js pelu, je blo pa to v Ljubecni, ko je en kulega vozu (kaki wosu je to!! :lol:), corsa letnik '87, 5 komadov not nabutanih, pa na pune nazgal gor, lezecga smo opazl pa sele ko smo bli v zraku, hehe, dobr da je bil lezeci, da ni bil leteci!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil Zok, dne Ne apr 04, 2004 11:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Ne apr 04, 2004 8:43 am

Omelo je napisal/-a:Jah nimaš kej... taka debata je. Čeprou bi lahko bil naslov: butaste stvari, ki jih ne bom nikoli več ponovil

se podpišem pod to :roll:

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne apr 11, 2004 4:29 pm

vsi pijani.
kolega starta avto. en kolega se vleze na haubo, jaz na njega. (ok, no, ni frke :D )
130 km/h smo sli, mene je zacelo gor dvigovat na haubi, oni pa kar peljal.......
SMa se drla stoj, pa nic ni slisal, jaooooooooo......
obrne avto, pa se nazaj......spet 130 km/h......
drzal pa sem se za vrata, sipe so bile malo odprte.....
TO JE ADRENALIN...!!!!!!
TREZEN TAKOJ!
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne apr 11, 2004 4:31 pm

monster_d je napisal/-a:Mb-Ptuj
Z centra v center, caa 26km, cez grajeno in duplek, ce ker pozna cesta ovinkasta in kar neki bregov 21minut, z cakanjem 3cemaforje v mestu!

kORENA-CIRKOVCE- 19 minut.....
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne apr 11, 2004 5:31 pm

mim naklega pr kranju omejitev 50 jest pa seveda mal vec 190-200km/h :bow
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Sr apr 14, 2004 9:54 pm

lukovica - fuzine - lukovica - fuzine - lukovica- okoli 20 min. audi a8 4.0tdi,brez blokade, na polno skos,
ob enih ponoc od lublane do kompolj(cestninska pri lukovici) skos 255-270kmh,
zraven slikal stevec s telefonom pri polni hitrosti.... je blo kar zanimivo...,

druga najbolj adrenalinska je pa dat kopitarju(prijatelj), hondo civic type r v roke in bit tolk prf..... da se se zraven usedes in mislis da bo slo vse gladko....

Tretja... dat enmu drugmu prjatlu v roke volvo s60r(300 km), se tud zraven usedet in predlagat voznjo skozi center ljubljane... mal je manjkal pa bi tist pondeljk svoj zajtrk videl se v drugo...(od stadiona dol proti pentagonu na polno, pol
se pa nepricakovano rdeca prizge....)

pa se malo morje taksnih in drugacnih povezanih z avti...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 15, 2004 8:48 am

Zok je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Če gledaš obratomer, ki se vrti v 14.000 obratov, avtomobilu se za pol manj, pa so hitrosti kr visoke in pospeški tudi. Samo napisal sem tudi, da se z motorjem veliko lažje umakneš, ker je veliko ožji kot avto. Samo vseeno se da ravno tok adrenalina dobit z avtom, kot z motorjem.

Osebno motorje od 16-tega letanaprej sovražim in se ne usedem več na motor. Takrat sem se namreč razlepu z motorjem pri 140km/h in preživel, zato imam raje adrenalin v avtu, kakor na motorju.

ja, lazje se umaknes, zarad tega pa si se tolk vec upas!! :D pa tuki ni traction controla (kaki filing je to, ko v blagem ovinku pr ~90 km/h saltas v tretjo, pa te postav povprek!!! :twisted: ), pa pri bremzanju, ce zdrsnes, zdrsnes, in mors bit kr dobr akrobat, da se takle spilas z driftanjem skoz ovinke, pa da ves kolk stisnt desno rocko da se bos ustavu pred oviro in obenem ne bos letel po tleh! :twisted:

tud js sm ze pr 140 zgubu kontrolo (prazna zadnja guma & stuff :oops: ), pa me se vedno drzi za motor glih tolk k me drzi za zrak... :wink:

Jst sm norel u glavnem z navito petko turbo, ki nima nobene elektronike - mašina se je vrtela tut čez 7000 obratov, turbina je bla odprta do konca pa je avto letu 230 za šalo, pa sam 960kg ma ta avto, pol veš kok se da noret.
Ko sem še norel z avtom, nisem bil pristaš nobenih elektronskih pomagal, samo močna mašina, dobre gume in dobre zavore, pa močne luči, da se je tut ponoč dost vidl na cesti, pa velika preglednost avta - da bi mel kako elektronsko pomagalo - nikoli, še vn bi vrgu, če bi to moj avto mel. Zanašam se samo nase in na moje sposobnosti, ne zaupam elektroniki. Zame je več adrenalina v avtu kot na motorju ampak to je moje osebno mnenje.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če apr 15, 2004 9:56 am

Jaz sem mel tud kar nekaj prigod:

1. Po goriskih brdih s petko. Mel sem lahko kakih 2000km izkusenj (torej nic) in sem zapeljal v levi ovinek, ki je bil rahlo poledenel in je avto zaneslo v desni jarek, avto je poskocil in sem zapeljal prvo 180 stopinj v desno, potem pa na hitro se v levo in dobro da so se gume (leve) zabile v travo ob cesti in je avto malo privzdignilo in zabilo nazaj na kolesa. Vsi zivi in pretreseni. Aja pa 4 smo bili v avtu.

2. Hud filing, to ze s skodo. Jaz pripeljem iz obvoznice v lj na izhod bezigrad tko enih 120kmh in vidim utripat semafor, pohodim po gasu in pri wtc-ju smo leteli, z desne pa je prihajala trola.

3. Relacija Gorica-Trnovo, 15 km, megane coupe 1.6 16v. Cesta je v hrib in ful ovinkasta, tako da normalno porabis 15-20 min. Midva s frendom sva to prepeljala v manj kot 7 minutah.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Če apr 15, 2004 10:42 am

sm se spomnu se enega adrnalina

pelem se z svojim pokojnim jugijem bog mu daj večni mir :D pa naenkrat tam pri 110 nekaj pokne pa upočasnim na 80 in naenkrat vidim da je hauba spredi nekaj višja. seveda men nič jasn ustavm in grem gledat ven, ni čanrobe nato zopet tišim tam do 80 pa se hauba zopet dvigne postopek gledanja ponovim zopet nič. nato pa se spozabim in nateram do 110 zopet in mi haubo na enkrat dvigne skor do konca nič vidu na cesto bremzam ko norc hauba pa pade nazaj na svoje mesto. kaj je bilo vtrgal mi je varnostno zaklopko ki drži spredno haubo dol, ne prašat kako sm popravlju.
adrenalin v potoku kok naenkrat ne vidiš več ceste.

ps kok naj nastavim sliko v podpisu ko ma večina to narajeno a mi lahko kdo to pomaga
pllllliiiisss
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi Če apr 15, 2004 11:06 am

Glej da boš mel končnico .jpg ali .gif...in celi naslov sepravi od Slika :wink:

Adrenalin...hm. Pomoje k sva s punco letela iz ceste na Hrvaškem, pri vračanju domov, hja je blo kr zanimivo levo pa desno pa upa v grmovje.... :? . No ja ni blo tok k se je zgodil...šok pa to :P
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če apr 15, 2004 11:23 am

go2obi je napisal/-a:ps kok naj nastavim sliko v podpisu ko ma večina to narajeno a mi lahko kdo to pomaga
pllllliiiisss

dej tale URL not: http://foto.volja.net/user_galleries/go ... s_copy.jpg

;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če apr 15, 2004 11:48 am

[img]http://foto.volja.net/user_galleries/go2obi/stuff/norm_obi_podpis_copy.jpg[/img]

samo skopiraj in prilepi :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Če apr 15, 2004 12:35 pm

hvala vsem
takle pa zgleda moj novi podpis, ocene prosim, vem da ni tema ampak ok
prejšnja izjava je prenagla bila zato sem jo popravil :P
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika