Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 08, 2004 12:00 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Ja sj to tist mi smo zajebani vse vemo :) dj sam poglej kaj pise lost1 model podpera to da se fura cez rdeco pa take pa poznam ga dobr tm soli pamt a furu sm se kr neki cajta z njem tko cez rdece z pounim gasom tko da :) model je pametnjakovic:)

pust ti losta... bi mu jst povedu par krepkih, pa so me banal iz suxa :D
on je MINER in je najbol pameten!
seveda kar se govorjenja tiče, ko pa pride do dejanj se pa vse skupi kar
nekam zgubi....
btw... še sedaj čakam nek izpisek, pa toliko denarja je blo ponujanega...
še dobro da nisem sprejel stave, spet bi njegovo babico obral za 100 tisočakov :roll:

Welcome in da club!!----->bi mu jst povedu par krepkih, pa so me banal iz suxa :D

wrxsti
Nov uporabnik

Kraj: Žir

Re: Pa me je spet minilo...

Napisal/-a wrxsti Če apr 08, 2004 12:48 am

Nu-NRG je napisal/-a:Sem se ravno peljal od mehanika dam ko sm vidu tam cel lightshow. Vidu kako sta starsa (tko je delovalo) prisla tja ter je fotr dvignu rjuho. Pasat je imel odtis glave v vetrobranskem steklu (izbolklina) klub airbagom. Groza. Se cel vecer mi je blo slabo.

In, si se kaj zamislil nad recimo divjanjem po obvoznici? ;) Saj ne rečem, sem tut jaz peljal ampak sem bil scared shitless....

LP
Es ist nicht deine Schuld das die Welt ist wie sie ist es waer nur deine Shuld wenn sie so bleibt!

wrxsti
Nov uporabnik

Napisal/-a wrxsti Če apr 08, 2004 1:03 am

JOYride je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:Na tako cesto sploh ne spadajo taka križišča. Saj je praktično avtocesta. :roll:

Precej pred kriziscem je znak konec hitre ceste. Cist Pravilno je vse oznaceno, semafor se pa ze na dalec vidi. Ta nesreca se ni zgodila ponesreci ampak je bil prekrsek storjen zavestno. Ni opravicila tuki!
Sam problem pa je da je umrla punca k ni nc kriva...

Ej, samo povej koliko folk sploh vidi znake ob cesti? V bistvu ma Trobec prav... Že vpadnice v LJ so precej hitre (omejitev 50, 60, max 70, pa se vozimo "malce" čez), ta cesta ti pa v glavi daje še boljši vtis... do križišča, pol se pa kr ujameš da sicer zmanjšuješ ampak maš še kr 80-90 noter ko prečkaš križišče ki je mislim da omejeno na 70 ali 60?

Nartabulš en chillout CD vržeš v radio pa uživaš v kolonah...
Es ist nicht deine Schuld das die Welt ist wie sie ist es waer nur deine Shuld wenn sie so bleibt!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 1:09 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Ja sj to tist mi smo zajebani vse vemo :) dj sam poglej kaj pise lost1 model podpera to da se fura cez rdeco pa take pa poznam ga dobr tm soli pamt a furu sm se kr neki cajta z njem tko cez rdece z pounim gasom tko da :) model je pametnjakovic:)

nekam zgubi....
še dobro da nisem sprejel stave, spet bi njegovo babico obral za 100 tisočakov :roll:

Hugo, ma ti si tuki čudn. Dost mam telih tvojih for z minerji! Sam serješ skoz! Hvala enako Venom.

In ja, tak ko je reku Lost, tud skozi rdečo se lahko vozi - povedal je tudi kdaj. Ponoči, ko ni nobene žive duše in je zelo pregledno. Takrat čakaš svetega kurca, ki ne pride.... Jas grem takrat čez rdečo. Ampak najprej ustaviš, pogledaš in greš - podobno kot pri utripajoči rumeni.
Slika

wrxsti
Nov uporabnik

Napisal/-a wrxsti Če apr 08, 2004 1:31 am

In ja, tak ko je reku Lost, tud skozi rdečo se lahko vozi - povedal je tudi kdaj. Ponoči, ko ni nobene žive duše in je zelo pregledno. Takrat čakaš svetega kurca, ki ne pride.... Jas grem takrat čez rdečo. Ampak najprej ustaviš, pogledaš in greš - podobno kot pri utripajoči rumeni.

Ej a nekaterim rdeča res ne pomeni nč? Valda imaš ČISTO VSE okoliščine pod kontrolo ko greš skozi rdečo?!?! Tko se boš po moje kmalu srečal s kom.

Sicer sem jaz danes tudi prevozil rumeno-rdečo... Sem zavil desno v Tivoli... Saj gre... Ampak too risky da bi to kr počel, najmanj zaradi nasproti čakajočih ki imajo oranžno puščico da zavijejo levo (v mojem primeru ni bilo nbenga...).

Sej se ti zgodi da pač uletiš v rumeno-rdečo, ampak eeeej, ali utripajoča zelena ni znak da bo kmalu rdeča, rumena pa se tretira isto k rdeča? Po moje je to z utripajočo zeleno bl tko... psiho fora da folk še bolj prtisne....

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 1:46 am

[quote="wrxsti] Citiram:

Ej a nekaterim rdeča res ne pomeni nč? Valda imaš ČISTO VSE okoliščine pod kontrolo ko greš skozi rdečo?!?! Tko se boš po moje kmalu srečal s kom. [/quote]

NOBENGA NIKJER, a ko pa rumena vtripa po 23.uri je pa vse kul?

Vrjemi, ne bom se srečal z nikomer, hvala za opozorilo.
Slika

wrxsti
Nov uporabnik

Napisal/-a wrxsti Če apr 08, 2004 1:55 am

Pugi je napisal/-a:
NOBENGA NIKJER, a ko pa rumena vtripa po 23.uri je pa vse kul?

Vrjemi, ne bom se srečal z nikomer, hvala za opozorilo.

OK, tko sm si tut jest misli, pa so bli cajkani... Mi je z veseljem upizdil sodnika za 31 čez omejitev. Pa vsaj to v opozorilo ;)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če apr 08, 2004 8:23 am

dekleta in fantje samo povem vam lahko kaj vs evidimo v bolnicah, tako mlade poškodovance kot starejše. veliko mladih je potem invalidov so hromi od pasu navzdol,.. kolega pa je pri nujni medicinski, lahko vam povem da včasih ljudi predvsem motoriste dajo v črno krsto tako kot da bi žele dvigovali!!

pa še in še bi lahko našteval. da ne omenjam intenzivne nege in terapije. morali bi videti kakšni reveži so ljudje po nesrečah,....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 9:06 am

Pugi je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

nekam zgubi....

Hugo, ma ti si tuki čudn. Dost mam telih tvojih for z minerji! Sam serješ skoz! Hvala enako Venom.

:bow :bow :bow :bow
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 08, 2004 9:14 am

Američani imajo v uporabi tole:
Čez rdečo greš lahko, če je čisto prazno križišče in s tem nikogar ne oviraš ali spravljaš v nevarnost. In vedno kadar desno zavijaš greš lahko tudi čez rdečo, spet pod istimi pogoji kot prej. Samo če pa povročiš nesrečo s tem ko si čez rdečo zapeljal, pa vse plačaš iz svojega žepa(zavarovalnica ne krije) in tudi vse stroške zrdavljenja sam plačaš za vse udeležence nesreče.
Old subarus never die, they just get faster!

clef
Nov uporabnik

Napisal/-a clef Če apr 08, 2004 9:19 am

nebivedu je napisal/-a:Američani imajo v uporabi tole:
Čez rdečo greš lahko, če je čisto prazno križišče in s tem nikogar ne oviraš ali spravljaš v nevarnost. In vedno kadar desno zavijaš greš lahko tudi čez rdečo, spet pod istimi pogoji kot prej. Samo če pa povročiš nesrečo s tem ko si čez rdečo zapeljal, pa vse plačaš iz svojega žepa(zavarovalnica ne krije) in tudi vse stroške zrdavljenja sam plačaš za vse udeležence nesreče.

V ZDA velja samo tisto za zavijanje v desno pri rdeči. Drugače pa če sveti rdeča luč, pa četudi je križišče prazno, ne sme nikamor drugam peljat!

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 Če apr 08, 2004 10:17 am

Rip :sadd

Drgač pa, tista cesta tm je totalno smešna, ne vem zakaj ne ukrenejo kej, že kr neki cajta nazaj se spomnem k smo se mim pelal (ne vem čist točn kje, tm nekje pr koncu trzina proti črnučam) pa je en model, s Fiat Unotom mel crash, avto je bil totalka nerazpoznavn (mi smo mel takrat isti avto pa sm nekak ugotovu da je biu to Uno). U glavnem avto totalka razbit, model pa stoji zravn avta in se neki "boža" po nogi" in verjetno čaka policijo :roll: Ne vem zakaj nedolžni umrejo, tisti k pa to delajo pa preživijo... sej ne da mu ne prvoščm živet, sam vseen, upam da ga je vsaj izučil

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Če apr 08, 2004 10:39 am

pišuka ne vem kaj se usi pizdite da je tista cesta uredu urejena. Ja zgleda da NI če so tuki skos nesreče!
Mislm jst cesto poznam in zarad mene lahk ostane taka kokr je. Pa tud vem kok nesreč je že blo in da je zadeva nevarna...
Ampak če bojo hotl manj nesreč bo treba to cesto porihtat!

Pa jst tud kdaj pelem u rdečo, ponoč, prej pogledam. Na viču smanjšam skor na nulo k je na tržaški semafor sam za pešce, pa grem lepo u izi čez rdečo če ni nobenga. Ja pa če kdo bo ga BOM vidu, kr tud na prehodu za pešce majo pešci prednost pa jih vidm če so tam, če pa jih ni se pa jst lahk mim pelem.
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če apr 08, 2004 3:50 pm

Pugi je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

nekam zgubi....

ja itaq jst sem čudn...!
ti dam še kako kanglco vazelina?
al ti kupim za rojstni dan bele copatke?
:evil:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če apr 08, 2004 4:57 pm

wrxsti je napisal/-a:Ej a nekaterim rdeča res ne pomeni nč? Valda imaš ČISTO VSE okoliščine pod kontrolo ko greš skozi rdečo?!?! Tko se boš po moje kmalu srečal s kom.

Ehh...sedaj so/smo pa taglavni kazinatorji -> ITAK. Ma bo treba res kamero vzet v avto posnet cez kaksno rdeco se nekatri vozmo, da boste potem lahko naprej razpredal.

swiftrider pomoje je krizisce cool, samo tista ravnina ni cool, ko je nekateri jemljejo za avtocesto. Krizisce naredi kakor hoces, ravno tako ti lahko nekdo drug v nekaterem drugem kriziscu v LJ prevozi rdeco. Potem pa samo upas ...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 08, 2004 5:26 pm

ČAKTE mal eni ste FALIL TEMO!!!!

kaj ma to veze z minerji spet????

Super98 je povedu svoje dogajanje kaj se mu je zgodil!!
vi pa neki minerje pa lost1 nevem ,mislim tema faljena!!!

tole se bi mogl zaklent ker mislim oz opažam KREGANJE da bo naslednje :? :?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če apr 08, 2004 5:36 pm

Tako ja, Ircarji :lol:
Temo pa ste cisto zgresl :D

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 08, 2004 5:40 pm

Moderatorji: ice, BiMMER, Sale, maky, Virage

ajmo akcija IRCANJE se nadeljuje!!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty So apr 10, 2004 8:41 am

@super98: kokr sem slišal od kolega, ki dela na PP, kjer sta zdaj oba avtomobila, gre za corso in boro karavan

sicer pa s tragičnostjo nesreče to nima nobene veze...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So apr 10, 2004 8:47 am

_VeNoM_ je napisal/-a:Moderatorji: ice, BiMMER, Sale, maky, Virage

ajmo akcija IRCANJE se nadeljuje!!

in? sm že rekel da do nadaljnega ne bom brisal niti zaklepal kregarije... skregajte se že do konca da bo pol MIR!!

LP Maky
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov