Pugi je napisal/-a:Gerchy, ja v audijih 80 je, sem videl na lastne oči.. Tipka na armaturi, pod radijem...
Nu-NRG je napisal/-a:Dejstvo je, da vecino voznikov je povprecnih voznikov (niti slucajno ne mislim koga od forumasev)
gerchy je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Dejstvo je, da vecino voznikov je povprecnih voznikov (niti slucajno ne mislim koga od forumasev)
In ti si nadpovprecen? Izpit pa imas ... manj kot dve leti, prevozenih pa koliko kilometrov? Vec kot 50.000?
Stavim, da ustavis avto pocasneje, kot z ABSom. Ce bi tvoje razmisljanje imelo vsaj malo podlage, bi doumel, da je ABS po snegu bolj odvec kot v korist, saj se zavorna pot enormno podaljsa.
gerchy je napisal/-a:Pomiri se. Napisal sem samo, da si (tako kot marsikdo tukaj) govori brez podlage in izkusenj.
Nu-NRG je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:Pomiri se. Napisal sem samo, da si (tako kot marsikdo tukaj) govori brez podlage in izkusenj.
In jaz nimam izkusenj? Po cem to sklepas? Caki .. zalit me pa ni treba. Na pa mi ti povej kako ves, da nimam izkusenj? Razlozi mi.
LP, Klemen
PS: Sorry za ircanje.
Nu-NRG je napisal/-a:Dejstvo je, da vecino voznikov je povprecnih voznikov (niti slucajno ne mislim koga od forumasev)
Nu-NRG je napisal/-a:Mene bo elektronika kvecjem "zjebala".
Nu-NRG je napisal/-a:Jaz sem vajen, da mi nic ne posreduje med kolesi in motorjem ...
Nu-NRG je napisal/-a:Morm pa rect po snegu pa to je ABS resnicno koristen.
Nu-NRG je napisal/-a:iz tega razloga svoji mami nebi dal pelat BMWja ker bi pometala na vsakemu semaforju)
Nu-NRG je napisal/-a:Ne mi o kilomoterih, da ti ne bom nekam zabasal mojih 32.000 KM / 8 mescov (kolkr casa imam lasten avto) pa se kar nekaj na drugih vozilih.
kr3mn1 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:Pomiri se. Napisal sem samo, da si (tako kot marsikdo tukaj) govori brez podlage in izkusenj.
In jaz nimam izkusenj? Po cem to sklepas? Caki .. zalit me pa ni treba. Na pa mi ti povej kako ves, da nimam izkusenj? Razlozi mi.
LP, Klemen
stari, ze to da trdis da bos na asfaltu avto hitreje ustavil pokaze da si se zelenc. da pa na snegu ABS super deluje ti pa lahko potrdi kakih 1000 voznikov ki so zaradi podaljsane zavorne poti porinil svoj kljun v rit predvozniku. ABS ne blokira koles, blokirana kolesa pa naredijo "kajlo" iz snega pred kolesom in se zaradi tega hitreje ustavi. dost sem prevozil po snegu da vem kak falus je ABS met ce je sneg. ene 5-6x tolko ko ti ce te zanima.
Nu-NRG je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:Pomiri se. Napisal sem samo, da si (tako kot marsikdo tukaj) govori brez podlage in izkusenj.
LP, Klemen
stari, ze to da trdis da bos na asfaltu avto hitreje ustavil pokaze da si se zelenc. da pa na snegu ABS super deluje ti pa lahko potrdi kakih 1000 voznikov ki so zaradi podaljsane zavorne poti porinil svoj kljun v rit predvozniku. ABS ne blokira koles, blokirana kolesa pa naredijo "kajlo" iz snega pred kolesom in se zaradi tega hitreje ustavi. dost sem prevozil po snegu da vem kak falus je ABS met ce je sneg. ene 5-6x tolko ko ti ce te zanima.
No sej se dobr da sem zelenc. Itaq pa se nikol nisi vidu mojega nacina ustavljanja .. sej ves .. ne sklepat. Kar pa se ABSa tice .. ti itaq zavorno podaljsa .. ampak na snegu kolkr sem jaz pasata z zmerno hitrostjo peljal pa potem v ovinku zaviral je selo lepo tja kamor si avo usmerjal z seveda ABSom v igri .. in evo .. zdej sem zelen? Vazn, da se cloveka obtozi, da sploh se ni naredil 50.000KM, da je totalno zelen, da na prazno slamo mlati. Predvsem pa je to dobro ker me sploh noben ni vidu ne ve kako vozim in kaj vse sem ze cez dal in kaj vse sem vozil. Sicer pa itaq ni pomebno ker sem zelen.
Lp, Klemen
kr3mn1 je napisal/-a:nism mislu tolk ostro, sam v prvm postu je tak zvenel. se opravicujem ce sm falil.
lp, kr3mn1
Gerchy je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Nu-NRG je napisal:
Ne mi o kilomoterih, da ti ne bom nekam zabasal mojih 32.000 KM / 8 mescov (kolkr casa imam lasten avto) pa se kar nekaj na drugih vozilih.
Toliko o izkusnjah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov