Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 13, 2005 3:28 pm

petra je napisal/-a:vidim, da je nekaterim čist kul, če ti nekdo parkira tretjino avta v tvoj boks, nekaj v svojega in potem še del v tretjega in niti ti s svojim avtom potem ne moreš ven, ker je zadnji konec tistih velikih j**c zaparkiral tvojega. in kaj naj ga človek čaka, da se baba spomn iz šopinga prit in blagovolji odparkirat!?

še premau!!! nauči naj se parkirat, v avtošoli je že niso tko učil!!! drugač naj pa vrne izpit, če ni sposobna!!! Take mi delajo slabo povprečje in slab glas in tega NE DOVOLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

se podpisem. js bom tud enkrat un grd fiat k pred leclercom stoji skoz cez 2 parkinga nabou s kombijem, tko da bo sam v enem boxu stal pol. sam da dobim stange s peskanja.

ginek
Nov uporabnik

Re: Tko se parkira ...

Napisal/-a ginek To dec 13, 2005 7:28 pm

reber je napisal/-a:Danes me je pa prov razjezil, ko sem videl na parkplacu pri intersparu na Viču v LJ naslednjo situacijo:
vidim prazen parkirni boks, vendar žal že delno zaseden zaradi totalnih nesposobnežev pri parkiranju. Jaz, nebodigalen pa si mislim: čak se ti baraba, se boš zapomnu kdaj si tkole trapast parkirov. Forman je moj, kdor še ne ve, takole sem ga dal v tisti boks. Jaz sem parkiral lepo skoraj točno na sredino boksa, tisti štor z nisanom pa ne bi mogel ven. Smola je bila samo v tem, ker sem odparkiral prej kot tisti.

Mah, jaz se s takimi ne bi hvalil. Kaj pa če je imel(a) voznika Nissana otroka v sedežu zadaj desno? Ni šans da ga iz leve čez potegne. Je pač tako parkiran da gredo še iz desne strani lahko ven.
Itak da ti to ni prišlo na pamet.
Sicer je res malo štorast, ne pa toliko da bi ga moral zanalaš zajebavat. Drugič raje zaparkiraj nazaj tiste ki so koga zaparkirali.

Uporabniški avatar
vogel
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vogel Sr dec 14, 2005 11:53 am

Aha, po tvojeem razmišljanju lahko vsak ki pelje zadej ljudi (otroke ali kogarkoli) zapelje kr čez 2 boksa? a je res tolk težko ustavt pred boksom, da poskačejo potniki iz avta vn (če rabijo pač toliko prostora), potem pa se avto zapelje v boks? Jest ponavad, če vidm da ni tolk prostora okrog avta v boksu, pač rečem da nej grejo vnn iz avta, in normalno parkiram avto v boks brez komplikacij... :D

ginek
Nov uporabnik

Napisal/-a ginek Sr dec 14, 2005 5:30 pm

vogel je napisal/-a:Aha, po tvojeem razmišljanju lahko vsak ki pelje zadej ljudi (otroke ali kogarkoli) zapelje kr čez 2 boksa? a je res tolk težko ustavt pred boksom, da poskačejo potniki iz avta vn (če rabijo pač toliko prostora), potem pa se avto zapelje v boks? Jest ponavad, če vidm da ni tolk prostora okrog avta v boksu, pač rečem da nej grejo vnn iz avta, in normalno parkiram avto v boks brez komplikacij... :D

To ne, ampak tale avto pa spet ni kar po sredini čez oba boxa zapeljal. Vsekakor ne tolk, da bi ga bilo treba "linčat" na forumu v smislu " poglejte tegale retarda ki ne zna parkirat in kok sem jaz car ko sem ga zajebal in poslikal".

Saj če so odrasli noter ni problem jih skipat ven prej, ampak bi rad videl tebe, kako daš najprej ven majhnega otroka in greš potem parkirat. No way, ker če ne zna hodit, itak ni varijante, če pa zna, pa ni rečeno da te bo pridno čakal na varni točki.

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Sr dec 14, 2005 8:10 pm

ice je napisal/-a:Reber: tkole se parkira, če nočeš da ti ga z vrati pobutajo ;)

Slika

waw, si pa nism mislu da ma že kdo pr ns enzota. me prov zanima komu so dal priliko da ga kup. drgač pa njemu nebi noben moril zarad parkiranja pa tut če bi bil čez 3 boxe :P
Supression!

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Sr dec 14, 2005 8:42 pm

aleluja, jaz bi mu pustil čez cel parking parkirat, samo da ga vidim v živo

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če dec 15, 2005 7:27 am

Evo smo ze pri orgazmih ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Če dec 15, 2005 6:43 pm

res je, ne vem če bi mi kera ženska tak v oči padla :o ;)

sorry za offtopic

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar To dec 20, 2005 5:50 pm

Gospa se je odločila da ne bo iskala parkinga in avto kar tako pustila sredi parkirne hiše!¨(ljubljana-btc city) :roll: :shock:
Priponke
17-12-05_1320.jpg
17-12-05_1319.jpg

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To dec 20, 2005 7:20 pm

tuki sploh ni problema če je koga zaparkirala ker oba stroja avto enostavno odrineta bp :twisted:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Pe dec 23, 2005 2:49 pm

Ja kretenov je dost ki ne znajo parkirat, ampak bolj ko hoces stran od takih prej te najdejo....izkusnje.
S kolegom sva enkrat kar odrinla en avto ki ga je gospa s 4 blinkerji pustila sred parkirisca in sla k frizerju.......:))))
Surprice ko je nazaj prisla.....vrata za v smeti :)

LP

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Pe dec 23, 2005 3:52 pm

Cross je napisal/-a:
Slika

Tko ga mu bi zašlatu z enim šraufcigom da bi blo veselje.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Pe dec 23, 2005 3:59 pm

sport je napisal/-a:
Cross je napisal/-a:
Slika

Ko sm js neki v tem stilu napisu na mobisuxu so me skor živga požrli. :D

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Pe dec 23, 2005 4:25 pm

Veš kva tist punto k je zraven tazga se ziher neb dotaknu k je dečk pomoje kr neki
cajta šparu za nega da si ga je loh kupu. Ta falus je pa itak par firm pokradu
da si je loh kej tazga privošču :evil: .
Tko da jest na take avta ne dam kej preveč, raj vidm eno staro kripo k je popedenana
kot pa neki tazga (fensi).
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe dec 23, 2005 5:01 pm

sport je napisal/-a:
Cross je napisal/-a:
Slika

mislim pa kakšne maš to izjave......recmo jst bi pa pol s tabo osebno vse tisto kar bi ti škode naredu ZAPOLIRAU...
in ja zdj če je 5 firm okradu je to njegov problem in se je pač znajdu....pa kaj
ti pejt pa jokcat zdj k jih nisi še ti
A MORE RES V VSAKI TEMI BIT KREGARIJA IN FOUŠARIJA....???

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe dec 23, 2005 5:17 pm

damjan je napisal/-a:
sport je napisal/-a:
Cross je napisal/-a:
Slika

mislim pa kakšne maš to izjave......recmo jst bi pa pol s tabo osebno vse tisto kar bi ti škode naredu ZAPOLIRAU...
in ja zdj če je 5 firm okradu je to njegov problem in se je pač znajdu....pa kaj
ti pejt pa jokcat zdj k jih nisi še ti
A MORE RES V VSAKI TEMI BIT KREGARIJA IN FOUŠARIJA....???

človek sprijazni se, kakršna je slovenija takšni so forumi :roll:
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe dec 23, 2005 5:32 pm

sm se že sam mi gredo še vedno na falus

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Pe dec 23, 2005 6:07 pm

Ubistvu mu nism čist nič fouš nej ga ma če ga je zaslužu, sm k sm ziher da ga ni.

P.s. take bi dau use skastrirat :x
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe dec 23, 2005 6:25 pm

sport je napisal/-a:Ubistvu mu nism čist nič fouš nej ga ma če ga je zaslužu, sm k sm ziher da ga ni.

P.s. take bi dau use skastrirat :x

Mislim... Če ga je tip zaslužu, ga je zaslužu, če ga pa ni zaslužu, ga je pa ukradu. In? Kaj se sedaj ti obremenjuješ in sekiraš s tem?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Pe dec 23, 2005 6:29 pm

Šit dons sm pa jst naredu prepir, se opravičujem, vse ki pa jih motijo moje prejšne
objave se pa izkreno opravičujem. :pray:
Vozi hitro in reskiraj
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov