Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe maj 28, 2004 2:52 am

lisko1 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Pozdravljeni lisicka & Zasanjana :hi

Kr bod vesel ja :P

To se ze nebo nic dobrega obetal...
Dve 12letnici na forumu... huh :roll:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe maj 28, 2004 2:56 am

monster_d je napisal/-a:
lisko1 je napisal/-a:

Jah sej tud taki morjo živet :P sam pač morjo vedet da je tole AVTOmobilistični forum ne pa poljub :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe maj 28, 2004 6:56 am

monster_d je napisal/-a:
lisko1 je napisal/-a:

WTF? Že vidim da bo zabavni kotiček pa nima veze z avtomobilizmov pridobil na številu smejkotov. :?

No se je vseeno. Pozdravljate se že 2 strani in ste eni že pošteno offtopic :!:
Jst sem pa svoje mnenje že napisal, tako da ga ne rabim še enkrat, ker se ni spremenilo.

Uporabniški avatar
zasan|ana
Nov uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a zasan|ana Pe maj 28, 2004 2:51 pm

EM...sam nekaj, ENI vemo da je to avtomobilistični forum...oglasla sm se sam zarad tega ker sm pač slišala par stvari o tem. No glede tega, da ta zakon ni vredu...saj nism rekla da je...jaz sem samo rekla da bi bla vesela če bi ga uveljavli...sej vsi sami vete da ste se veselili izpita, drugač pa priznam da najvrjetneje ni najbolj pametno :? ..no jaz sm še nova tak da se nem več rajš oglašala..da nebo kaj narobe :P
lp zasan|ana

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Pe maj 28, 2004 3:03 pm

kaj če se bo tak zabil in ni polnoleten, a pol spremljevalc da kuponček, oz. gre vsa krivda nanjga, al kako :?:

CM
Novinec

Re: NOV ZAKON!!! Wiiiiiiiiiiiiiiii

Napisal/-a CM Pe maj 28, 2004 3:05 pm

da bi pri 16,5 letih delal izpit je pa ena velika neumnost..po mojem skromnem mnenju naj bi se šlo izpit delat takrat ko veš kakšna odgovornost je avto vozit..kaj pa je razlika če bo spremljevalec?no saj sem za to idejo če bi imel pedala na sovoznikovi strani kt pri avtošoli če naj bi že odgovarjal v primeru nesreče..zej nam pa sam še eni 16 letnik mankajo na cesti k se zgledujejo po filmu fast&furious(govorim nasplošno ni bilo namenjeno nobenmu iz foruma)..naj kr še kolo vozjo en cajt :twisted: če smo mi lohk počakal do 18tga leta bojo lohk tut oni

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe maj 28, 2004 3:12 pm

v glavnem neumnost, ki bo še dodatno zakomplicirala že tako porazno stanje v slovenskem prometu...sori vsem mladoletnežem, ampak kaj pa vam je panika počakat do 18 da greste izpit delat...đirejte se z bajki, motorji pa z neregistriranimi fičaki po gmajni pa vam bo čis fajn :-P ...a vam bo res gušt vozit z nekom (po možnosti s fotrom al pa z matko), ki vam bo skoz gledal pod prste in vam solil pamet...brez skrbi tega bo dovolj v avtošoli :P ...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe maj 28, 2004 4:54 pm

Centurion je napisal/-a:v glavnem neumnost, ki bo še dodatno zakomplicirala že tako porazno stanje v slovenskem prometu...sori vsem mladoletnežem, ampak kaj pa vam je panika počakat do 18 da greste izpit delat...đirejte se z bajki, motorji pa z neregistriranimi fičaki po gmajni pa vam bo čis fajn :-P ...a vam bo res gušt vozit z nekom (po možnosti s fotrom al pa z matko), ki vam bo skoz gledal pod prste in vam solil pamet...brez skrbi tega bo dovolj v avtošoli :P ...

Se podpišem pod tole.
Sam sem imel že nekaj mesecev izpit pa se matka sploh ni upala vozit z mano. Oziroma je bila vsa trda in upala, da ne bom kar zavil z ceste. :roll: Pa fotr mi je skos solil pamet. No sedaj, ko imam že ogromno kilometrine sta tiho. Z fotrom še skupno kolneva čez kakšne norce ki prehitevajo vsepovprek (Zagorjani, ki gredo čez naš konc in so čist zmešani-prehitevajo v škarje... :evil: ).
Skratka se vam nikamor ne mudi. Vsi smo dočakali 18. rojstni dan in ga boste tut vi. (rabu bi en smajli ki pokaže sredinca ali pa figo :P ).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

ales18
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica (okolica)

Napisal/-a ales18 Po maj 31, 2004 12:37 pm

hudo! :?

Naj čakajo do 18 leta tako kot smo morali mi!!!!

S tem pa bo več nesreč saj so premladi za volan. Niso zreli pri 16 letih in imeti tako odgovornost...drugače pa se vsakemu lahko naredi da kaj spregleda in forča je tukaj.
Veliko sreče!

LP

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 31, 2004 12:51 pm

Opažam, da je cel kup nevoščljivcev na tem forumu v smislu: če sm jest čaku nej še oni...

Mislim ŽALOST!!!

Pol najbolš da vse avtomobile izvozmo v tujino, sej zakaj bi pa mi mel avtomobile če v 16. stoletju niso mel avtomobilov!!!!

Sicer sem proti zakonu, ker se bodo starci parkat pelal s smrkavcem, pol ko bojo vidl da mali zna, bojo rekl nej kr sam skoči u trgovino...
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Kap|ica°
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Kap|ica° To jun 01, 2004 11:58 pm

Jao, ta zakon sux!!!!
helou no..valda da bo usak mulc tastarim avto uzel pa se furou ukol kao da ze zna, pa ceprov pravjo da bo oznaka L pa starci zravn, haha, le kdo bo to upostevou, u glavnm, bedn zakon!!
Pa se vec nesrec bo, upam stavt :P
Damn kdo te zakone postavla..c c c :evil:
Speed limit..

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Napisal/-a SEVERcek Sr jun 02, 2004 7:01 am

Meni se zdi da je ta zakon cisto beden :con Zakaj americani neznajo vozit :?: :? Ja valda ker pr 16 delajo na podobn nacin izpit.
Verjamem da bi keri 16 letni mulc bolsi pelal ko kaka 30 mamica samo bi bil to kaki 1%.
Naj rajsi se malo pocakajo da bojo vsaj malo bolj zreli ker eni tak nebojo nikoli cisto zreli :P

LP
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 02, 2004 8:17 am

SEVERcek je napisal/-a:Meni se zdi da je ta zakon cisto beden :con Zakaj americani neznajo vozit :?: :? Ja valda ker pr 16 delajo na podobn nacin izpit.
Verjamem da bi keri 16 letni mulc bolsi pelal ko kaka 30 mamica samo bi bil to kaki 1%.
Naj rajsi se malo pocakajo da bojo vsaj malo bolj zreli ker eni tak nebojo nikoli cisto zreli :P

LP

V Ameriki je še mal drgač. Tam te doma učijo vozit, pol pa prideš na urad pa rečeš, "jest pa znam vozt", pol greš pa CPP polagat, in če tega opraviš kr takoj za volan pokazat kaj znaš. Če znaš, dobiš izpit in imaš pol neke omejitve, če se ne motim, lahko voziš samo tolk hitr pa ne vem kaj.

V Egiptu morš pa avto bočno parkirat med dva cegla in dokazat da znaš pritsnt na bremzo in hupo, pa maš izpit.
Slika

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Sr jun 02, 2004 9:04 am

ko se bo sprejel zakon hitro vsi avte na ful kasko zavarovat, pa naj bo nov al star,... :roll: :(

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr jun 02, 2004 9:30 am

neyc je napisal/-a:ko se bo sprejel zakon hitro vsi avte na ful kasko zavarovat, pa naj bo nov al star,... :roll: :(

hmm, mogoče so pa zavarovalnice ta zakon izsilile???
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr jun 02, 2004 10:04 am

Zavarovanje je treba dodatno placat za 20% ca ga vozi voznik zacetnik...
ce ga bo vozu enden k nebo imel se izpita kolko bo moral lastnik doplacat?? 100%???

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr jun 02, 2004 10:11 am

Doctor206 je napisal/-a:Zavarovanje je treba dodatno placat za 20% ca ga vozi voznik zacetnik...
ce ga bo vozu enden k nebo imel se izpita kolko bo moral lastnik doplacat?? 100%???

Pa še za nove zobe, če se vame poč.

Zavarovalnice v smislu, da bojo mele več avtov kasko zavarvanih. Sej veš, se normalno voziš tko kot ponavad, z kakšnim malim prekrškecom, recimo 100 izven naselja, pa iz ene stranske "pravilno" prpele tak mulc, pa mu pr spelevanju avto crkne sred ceste, pol si pa še ti kriv zarad "prekoračitve hitrosti".
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 02, 2004 10:43 am

Isto je kot smo mi delal, samo da je zdej legalno in seveda dražje.

Jest sm se z fotrm usedu v kanguja, pa sva sla na pokluko in v radovno ( na ceste kjer ni prometa) in sm se naucu furat, saj osnove (prevozu sm okol 200km).., potem pa v avto šole in gres lohk ze koj na glavno cesto in ni se ti treba po poligonu jebat. Pa tudi lazje je, če te en domač uci kokr pa en elvis.

Sedel bos v kotu v gostilni in pil svoj popoldanski čaj, s pogledom na svoj avto in v enem trenutku svet se ti bo sesul, ko se ti bo 16 letni mulo zaletel v avto, seveda brez spremstva in spizdiv :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Sr jun 02, 2004 11:12 am

Razlika bo v tem, da ne bo več ena oseba v nevarnosti za volanom (18 let), ampak kar dve potencialni žrtvi (16 in 30). Ne vem glih, če bo to pametno. Pa taki 16- letniki še po moje sploh nič ne razmišljajo o posledicah, se pravi so dokaj neodgovorni (so tudi izjeme ampak....). Oni, ki pa bo zraven sedel pa itaki nič nebo mogel, edino kaka ročna (pa še ta pri več kot polovico avtov ni tak ispravna kot bi morala biti) in to je vse.
Zaradi mene se že ne bo nič spremenilo in naj naredijo kot hočejo, ampak to nebo dobro :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Kap|ica°
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Kap|ica° Sr jun 02, 2004 11:17 am

Ah jes kokr sm ze rekla, je ta zakon cis u k****.. Ze tko je vsak let vec nesrec, zej jih bodo pa se zveeecaaal na ... c c c c! :?
Btw: aja, ta zakon je celo ze sprejet..jaooo.. kdaj je biu referendum :twisted: :D
Speed limit..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov