Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:28 pm

Pugi je napisal/-a:Sori, sam od tebe bi pa kej bol zrelega pričakoval... Je napisal zakaj ga rabi, in to ene 3krat... Kar se pa saba tiče pa nimam besed, sej kaj sploh kupujemo ker avto, sej se v vsakmu da ubit...

ok tema ma 6 strani prisel na 5-ko sem videl esej od safrana sem zacel brat...mi na kraj pameti ni prišlo,da bi šel od začetka :D
pa ne rabiš komentirat,da si od mene (čuj posebne izjave) pričakoval kaj več...pač podal sem mnenje.je za to forum ali ni? ja zadnje čase imajo vsi 5 zvezdic...pa doživim v mariboru na lastne oči ,da se je nova toyota avensis malce "zaletela" jugecu v rit (v stranski del)...leti starček ven iz yugeca pa se smeji,ker njemu ni nič toyota pa kar lepo poklepana (vsaj za ta mali trk).pa majo te nove toyote več kot 3 zvezdice,kajneda :D ...tok o zvezdicah :wink: mi ne pomenijo kaj dosti

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 10:32 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a: Pa ka ti mislis da noben razen tebe nima podjetja al kaj pa saj take vizije glede uvoza avtomobilov kot jih imas ti je razmisljanje 15 letnika ! ce si car vzami aro pa ga pripelji itak da ce si pa premisli ga bos pa ze prodal in zadrzis aro gdo ti bo pa dal denar za cel avto kje pa zivis v disneylandu ? me prav zanima koliko si imel lani prometa tvoje PODJETJE ! mogoce te pa le zanima kdo sem : http://www.ajpes.si/PRS/podjetje.asp?maticna=1896598000

khm...sam smejim se ti loh
veš , očitno je še vseeno (in hvala bogu da je) gostinstvo mal drugačna dejavnost kot avto business

veš če ti nabavš mal več solate kot si jo pričakoval da jo boš prodal, še ne bo hudega

da pa jest nabavim avto za npr. 5 mio sit pol mi ga pa stranka ne nabavi, je pa lahko to ornk pizdarija! pa ajd res je da če je to avto ki se lahko proda, bi se ga dal prodati
kaj pa če bi mel jest recimo stranko za saaba?k je res specifičen avto.kwa pa nej pol z njim če mi ga stranka skensla

pa še neki: ne pametuj kako jaz poslujem ker niti mojega načina ne poznaš!!
ja valjda da mi ne bo stranka dala aro za vozilo ki ga še niti ni vidla!
zato pa gre z menoj in si avto temlejito ogleda!če se odloči ga plača in to je to!
in zato vm pravm da rabm dokaj komot avto da se bodo stranke udobno notr počutle-zato rabm tud avto k ma kej več prostora zadej in ne da se mi v enem a4 vsi stiskajo 10 ur v eno smer!

pa dej kwa se sploh kregam s tabo no! pišuka ej res ne mislem zdej enmu gostincu predavat kako se dela posel no, ker preden boš ti to dojel, bo preveč trajal
pa brez zamere--samo ti se brigej da boš dobra kosila dela-super če te to veseli, to delej!
mene pa pusti moj business in mi ne pametuj kako se le-ta dela, ker boš mogu še mal žgančkov pojest da te bom poslušal

LP
JOHNY 8)
pametnjaković nebodi pameten kr nisi pa se neki glede tvoje firme v poslovnem registru te ni pa pregledo sm vse firme ki so registrirane pod imenom jb d.o.o in s.p pa se vse ki so registrirane v tržiču in te ni nikjer zato te javno proglašam za nabijača leta !!!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:37 pm

SAFRANE je napisal/-a:
jest nkol nism npr. reku da je audi krep-ni je super avto, samo iz tega in tega vidika je pa slabši od npr. saaba,volvota,lexusa ipd.

ampak men osebno se zdi res no tale Saab za to ceno k mi jo ponujajo najboljša varianta za to kr jest rabm -to pa res loh priznate no :wink: a ni res?
lejte avto je bil 11 mio sit nov
zdejle še eno leto ni star, ima 30.000 km
-bixenon
-usnje
-suroundsystem
-zatemnitev ogledal+el.zložljiva
-17'' alu
-športni sedeži
-športno podvozje
-multifunkcijski volan
-gretje sedežev
-parktronic
itd.
no zdej bi ga pa dobu za 8 mio

pa ma 3.0 tiD motor, enega izmed boljših trenutno
za primerjavo-tale ma 360 Nm navora =za primerjavo: M3 ma 363 Nm :shock:
tko da verjemte da more vlečt k svina
poraba je med 8 in 10 to je odlično za 6 valjnika, da se ga pa tud pod 8 spravt

ne sploh ne, enkrat je audi šit drugič ni..... :lol: :lol:

za 11milj se najbolj (po mojem mnenju) splača 530d :twisted: za 8 se ga pa še ne da dobit :roll:

primerjava m3 z dizlom saab :?: :?: ah please stop...mislim znam da grešim ali ne toliko :lol: . ne resno.te primerjave ne delat,ker...ni lih...a veš...majke ti safrane :lol: hehehe

ok limuzina,dolga cesta,nešto jače,...... jah 530d macht spass 8)

p.s: c30 amg :?: :shock:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 10:43 pm

menjekul je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Sori, sam od tebe bi pa kej bol zrelega pričakoval... Je napisal zakaj ga rabi, in to ene 3krat... Kar se pa saba tiče pa nimam besed, sej kaj sploh kupujemo ker avto, sej se v vsakmu da ubit...

ok tema ma 6 strani prisel na 5-ko sem videl esej od safrana sem zacel brat...mi na kraj pameti ni prišlo,da bi šel od začetka :D
pa ne rabiš komentirat,da si od mene (čuj posebne izjave) pričakoval kaj več...pač podal sem mnenje.je za to forum ali ni? ja zadnje čase imajo vsi 5 zvezdic...pa doživim v mariboru na lastne oči ,da se je nova toyota avensis malce "zaletela" jugecu v rit (v stranski del)...leti starček ven iz yugeca pa se smeji,ker njemu ni nič toyota pa kar lepo poklepana (vsaj za ta mali trk).pa majo te nove toyote več kot 3 zvezdice,kajneda :D ...tok o zvezdicah :wink: mi ne pomenijo kaj dosti

Ma mal sm se hecal, ker sem vedu, da nisi bral vsega, ker je itak preveč in men vrjem nis nič zamudu...

Kar se pa trka tiče, pa tud če se bo ena laguna, megane, merc C, kerkol zaletu bo dost razbit in dost škode. Fora je v zmečkljivih conah, ampak o tem nebi. So pa novi avti vsi tk narjeni, da so od spredej hitro fejst razbiti in prav je tako.

Strinjam se z uno izjavo, da je b****r vsak ki mu je njegova znamka avtov najboljša... Tak folk je za v zapor. :?

Gajo, ti res iščeš skoz en prepir... :?
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 10:43 pm

fantje tukaj je en zanimiv post kjer raskrivamo nekatere skrivnosti glede SAFRANA !! http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
SAFRAN ti pa prenehaj nabijat kr te majo ze vsi poln kufr !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:51 pm

gajo_g je napisal/-a:fantje tukaj je en zanimiv post kjer raskrivamo nekatere skrivnosti glede SAFRANA !! http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

izi miki. to je forum.izmenjava mnenj,učenje privilnega dihanja :D

nisi prvi,ki je doživel "polom" zaradi izjav safrana. se pa od njega lahko naučiš postati bolj vzdržljiv. to,da si objavil svoje podjetje...nima ravno veze z vsem tem. easy gajo, da zvem kateri avto bo ušmekal. nemoj tako kolega pa mala je ta naša domol,ne morem da se kregam kar noč in dan pa ne vem kdo je več kdo

kdo drugemu jamo koplje,slepa kura zrno najde :wink:

easy gajo,provokacije so zajebana reč sam se pa lahko čez to veliko naučiš :wink:

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 10:53 pm

Moj namen je bil da on objavi ime svoje firme ma js sm mislo mogoce pa ima kaj registrirano da bi videl na ajpesu kolko je meu lani prometa oziroma dobicka da vidim kam ga dam med nabijace ali med poslovneze pa dozivim da tip samo nabija !!

LAŽ IMA KRATKE NOGE !!! safran
Zadnjič spremenil gajo_g, dne Sr jul 21, 2004 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:57 pm

gajo_g je napisal/-a:LAŽ IMA KRATKE NOGE !!! safran

a patiš za deset jebote :pij:

:EE :EE :EE

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 11:05 pm

pa reku sm...c30amg :shock: :?:

was gut und was nicht gut pri tem avtomobilu?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 11:11 pm

Mazda RX8 + bencin&olje za 2 leti. :roll:

Hotu sm sam povedat, da se ob naslednjemu pičkarjenju tema zaklene... :?
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 11:14 pm

pol pa kr lexa rx300 vzem. se mi ne zdi predrag za tisto kar dobiš :wink:
si pogledal x3 al pa rabljena x5 -3.0d? a to ko sem pa napisal 530d majka pa ništa? pismu avto je...top no. nisem nek bmw fenzalasi ampak 530d....majka :bow . a6 novi dizel ma enako ceno. pa všečen avtoček je še clk 270cdi volim volim :)=(: ....

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 11:20 pm

Pugi je napisal/-a:Mazda RX8 + bencin&olje za 2 leti. :roll:

Hotu sm sam povedat, da se ob naslednjemu pičkarjenju tema zaklene... :?

mah ne no. je že mim :wink: . ajde ena med deci :wink: asstraffic.com mrakk :twisted: :twisted: ....

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Če jul 22, 2004 12:32 am

a si 100% da boš tale S8 vzdrževal - servisiral kot se spodobi??? :lol:
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 22, 2004 6:44 am

SAFRANE je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:fantje tukaj je en zanimiv post kjer raskrivamo nekatere skrivnosti glede SAFRANA !! http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

izi miki. to je forum.izmenjava mnenj,učenje privilnega dihanja :D

nisi prvi,ki je doživel "polom" zaradi izjav safrana. se pa od njega lahko naučiš postati bolj vzdržljiv. to,da si objavil svoje podjetje...nima ravno veze z vsem tem. easy gajo, da zvem kateri avto bo ušmekal. nemoj tako kolega pa mala je ta naša domol,ne morem da se kregam kar noč in dan pa ne vem kdo je več kdo

kdo drugemu jamo koplje,slepa kura zrno najde :wink:

easy gajo,provokacije so zajebana reč sam se pa lahko čez to veliko naučiš :wink:

hehehe....lol...menjekul tzaaar!greva na pir!hehe

gajo_g:

kot sem ti rekel: lahko ti naštejem kar nekaj imen iz tega foruma katerim sem preko mojega podjetja že uvozil avtomobile. Lahko ti povem tudi salone s katerimi (spet) preko moje firme sodelujem z njimi in jim uvažam avtomobile

sej pravm no: če me nisi najdel, jebat ga-ne znaš tipkat al si pa že kej zajebal.-sej hvala bogu vseh podatkov še ne veš :twisted:
zdej firma se ukvarja z import-export vozil iz EU v EU in iz EU v Rusijo,Yugo ipd.
ni tko mejhna firma, in tud čist nič slabo ji ne laufa tko da spet: nč bat

zdej če mi verjameš-ok-vse lepo , ti lahko kšn avto uvozim
če mi pa ne verjameš, pa kot sem rekel, se pa požri od fovšije al pa pejd dam pa si ocri en šnicl al pa nevem kaj no-sej to dejansko bi mogu znt-to kako se pa posel dela pa prepusti rajš drugim ok?....sam ne tež kle pa ne pametuje ker me res ne poznaš in nimaš pojma kdo sem!

sam sej pravm no, nebom se zdej s tabo kle kregal no=ker tolk ponosa pa ja mam
halooo??? misl kr hočš....ta pametn odneha!

GREMO DALJE Z NAŠO (MOJO) TEMO: TOREJ KAJ MI ŠE KEJ ZA TA KEŠ SVETUJETE?

LP
JOHNY 8)

quotea

Komu bos ti kaj uvozil meni sigurno ne ko sem js uvazal si se v peskovniku igral z lopatko. Prenehaj se izdajat za nekoga kar nisi je celo kaznivo ce neves !!! A ti živiš v DISNEYLANDU !! Zbudi se in se spusti na realna tla !!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jul 22, 2004 6:54 am

Pa kdo misliš da si ti gajo?Ej same neke glupe poste pišeš pa na prepir napeljuješ!
Pejt nekam no.... :x

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jul 22, 2004 7:03 am

najprej po vrsti:
gajo---->malce bolj na izy :wink:

safran----> kupi kar hočeš samo odloči se že enkrat in to sam! ne vidim bistva v temu da daš temo kaj naj kupim potem se pa skregaš ob zagovarjanju avtomobilov ki so tebi ušeč... a zdej če ti bo pa x število uporabnikov reklo da je zate nevem c5 (na primer) zakon boš pa c5 uzel??
ma boli te kita kupi tistega za katerega imaš dnar in ti je všeč! basta!

upam pa da boš končno le kupil kaj da se bo tale tema zaključila ker pomena itak nima več...
če boš kaj kupil pa vahti na avto :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 22, 2004 7:05 am

ma daj nehajo !! kake glupe poste a tole pa ni glup post ko se tip laže da ima firmo in kupuje nek divji avto pol pa odkrijes da tip samo nabija !!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jul 22, 2004 7:09 am

To pa ne vem al jo ma ali ne...sam vsaj glede avtomobilizma pa mislim da ima kar nekaj pojma..

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 22, 2004 7:50 am

Safy, če te skrbi kak boš pozimi prišo domu pa si za to ceno kupi dva avta, enga đipa pa eno 166ko pa basta...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov