Pugi405 je napisal/-a:O.K. jst tut blendam. Blendam za neprižgane luči, blendam zard polcajev, blendam pa tut takrat, če mi kdo leti v škarje al pa če kdo izsili prednost. Sam tist k ma P405 ve zakaj je glupo blendat (stikalo je obup... pa dela klik kilk :P , zato se ne da na hitr blendat..)

PiLLLe je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:O.K. jst tut blendam. Blendam za neprižgane luči, blendam zard polcajev, blendam pa tut takrat, če mi kdo leti v škarje al pa če kdo izsili prednost. Sam tist k ma P405 ve zakaj je glupo blendat (stikalo je obup... pa dela klik kilk :P , zato se ne da na hitr blendat..)
Tocn tko :P pol pa nastane un problem k cist tko mim grede ostanejo douge przgane in si ti pol oseba kateri se blenda oz blendani :P![]()
Lp PiLLLe
FireSTORM je napisal/-a:maky je napisal/-a:priznam... grešil sem... večkrat... dnevno...
sem blenač![]()
![]()
![]()
(@Pugi405 :kako blendanje gospod policaj? jaz nisem nič blendal... najbrž je blo sonce pod takim čudnim kotom al pa kaka grbina) :P :P :P
ja sem blendal gospod policaj, tega tipa poznam in sem ga z blendanjem pozdravu
benko je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:maky je napisal/-a:priznam... grešil sem... večkrat... dnevno...
sem blenač![]()
![]()
![]()
(@Pugi405 :kako blendanje gospod policaj? jaz nisem nič blendal... najbrž je blo sonce pod takim čudnim kotom al pa kaka grbina) :P :P :P
ja sem blendal gospod policaj, tega tipa poznam in sem ga z blendanjem pozdravu
ja pa kaj nej nardim ce poznam 20 voznikov avtomobilov, ki se peljejo nasproti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov