mare23 je napisal/-a:Lojzek je napisal/-a:jao jao kolk ste eni pametni, pa niste sami nič bol. tako kot jaz ne. enkrat robantim tako kot vi, enkrat se kuliram tako kot vi, enkrat pizdarije zganjam tako kot vi. vsi smo isti, samo včasih se lepe delamo.
Glede na tvoje izjave...ti tvoj nick prav paše!!!!

a ti si en tistih ki živijo v "denial". "ne, jaz pa ne." odrasti fant, odrasti in spreglej. nisi nič boljši. a si krvav pod kožo? torej...
tudi jaz sem mel petko prej in je škripalo kjer se je dalo, ena roka na volanu druga na prestavni ročici, na sedežu nagnjen na desno, pa sem bil car. "or that's what I thought"... potem sem si kupil AVTO. in potem vidiš one mulce k se vozjo tko k jest prej v petki. vsi naspidirani. tak kot sem bil jaz prej. in ti je kar naenkrat to smešno. vidiš stvari še iz druge perspektive. marsikaj se ti začne butasto zdet. odrasteš malo. in vidiš da nisi sam bil nič drugačen. da si samo človek, da enako pizdiš čez one pocarje ki zunaj naselja pacajo 50 kjer je 90 premalo omejitev, da včasih delaš neumnosti po nepotrebnem strašiš druge in sebe, da se včasih sam zamisliš v avtu (ko se ti res nikamor ne mudi, ko te svet okoli sebe ne zanima) in voziš počasi in te drugi morjo prehitevat, te jezijo oni ki ti vozjo za ritjo, te zjezajo drugi in jim ti voziš za ritjo... vse smo počeli, vse še bomo, bolj ko bomo stari bolj bom pametno reagirali in razmišljali.
če te kdo izsili in ti noriš se spomni da si ti tudi že koga izsilil. a ni neumno da sploh norimo zaradi takih cak.
lahko pa na zadevo gleaš takole. če misliš da si oh in sploh v prometu, da si vzor vsem in da lahko zgolj kritiziraš druge, potem se spomni da imaš tudi ti napake, a drugje. da si drugje bebec, cepec, i****, da te drugi prekašajo na drugih področjih za šalo - mogoče ravno oni ki si jih prej skritiziral - oni bi lahko tebe pa pri drugi stvari. pa kaj bi se sekiral. ne za eno, ne za drugo. če potegneš črto pod vsem skupaj dobiš ven čisto povprečje, navadnega smrtnika in taki smo na temu forumu. tukaj ni super pametnih in super butastih. prvi nimajo časa za zgubljat na takih forumih, drugi pa sploh ne vejo kaj je forum. eni smo dobri za eno drugi za drugo. dovolj je že če si rečeš "100 ljudi, 100 čudi".