Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To sep 07, 2004 10:34 am

Poglejte si mal tole debato pa vam bo jasn zakaj sm reku da je 7ka bosanski avto (čeprav sm nasprotnga mnenja)...a ne safy :wink:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=avantime

V TASu pa sestavljajo več modelov iz programa VW-škoda, in sicer VW golf IV in polo ter Škoda fabia in octavia
TJUNING PA TO...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To sep 07, 2004 11:07 am

super98 je napisal/-a:Poglejte si mal tole debato pa vam bo jasn zakaj sm reku da je 7ka bosanski avto (čeprav sm nasprotnga mnenja)...a ne safy :wink:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=avantime

V TASu pa sestavljajo več modelov iz programa VW-škoda, in sicer VW golf IV in polo ter Škoda fabia in octavia

A golfa IV tud, zanimivo od kdaj pa, a pa zdej k je šu ven iz proizvodnje se v Tasu še kar sestavla.

K moj je letnik 2000 pa je sestavljen v Nemčiji

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To sep 07, 2004 11:48 am

A se boš pol z BMWjem za kej dalj časa ustavu, al boš spet tko k zanč sam pozdravu, pa spizdu? ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To sep 07, 2004 12:29 pm

SAFRANE je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:A se boš pol z BMWjem za kej dalj časa ustavu, al boš spet tko k zanč sam pozdravu, pa spizdu? ;)

LP

hehe... a jebat ga, mudil se mi... kwa pas ti zanč neki mem rondoja frajaru ? hehe...
jaojao...

LP
JOHNY 8)

Mah jst itaq skoz tm okol KM nabiram, k se mi ne da čez semaforje hodt ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To sep 07, 2004 1:01 pm

PaGeR je napisal/-a:A se boš pol z BMWjem za kej dalj časa ustavu, al boš spet tko k zanč sam pozdravu, pa spizdu? ;)

LP

Ko boš ti naslednjič pred tvojo službo in ko bo en modr golf s samim sedmicam lohk tud pozdravš.

Drgač mislm pred Tušem v Kranju

LP

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To sep 07, 2004 11:13 pm

SAFRANE je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:Fak ej ker BOSANSKI AVTO!!!!

ane? za 8 mio SIT...khm... :twisted: :D :wink:

pa lp
JOHNY 8)
hallo pa kaj ti misli da mi z leseno zlico jemo ! si pa frajer nimas kaj s svojimi izjavami prestopas vse meje !! pa se neki ne pretiravaj glede teh 8-9 mil kr sam ves kaj se da dobit za ta denar kr namrec iscem 530d e-60 za tak denar !!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr sep 08, 2004 12:01 am

SAFRANE je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:Fak ej ker BOSANSKI AVTO!!!!

ane? za 8 mio SIT...khm... :twisted: :D :wink:

pa lp
JOHNY 8)

Ja in kaj pol če je 8 mio???
Kaj mislš da vsi južnjaki delajo na gradbiščih in podobno...
Poznam ene par čefurjev ki majo samo en avto (od 5ih) 3 krat več vredn k ta tvoja sedmica...

Tko da si ne preveč domišljat...ti in tvojih 8 mio
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr sep 08, 2004 1:18 am

ja meni tudi gre malo v nos da nas južne vsi mečete v isti koš.

SAFRANE moj foter je južn pa vozi avto za 22 miljonov, zraven katerega je parkiran avto iste znamke vreden 16 mio.

Kaj ma narodnost tu veze ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 08, 2004 7:22 am

Courage™ je napisal/-a:Kaj ma narodnost tu veze ?

Ej, ful se pozna, avto ful hitrej rata star in za na odpad, ni več prestižen ampak samo pozerski in totalna gajba. Radio avtomatsko vrti "čudno musko" in sam od sebe spušča šipe in avspuh kar naenkrat rata glasen. :lol: :P :lol:

đouk, preden me na ulici počaka kdo. 8)
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr sep 08, 2004 8:50 am

Boljši izbor nisi mogu narest. Taprav avto. Srečno vožnjo.
LP

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 08, 2004 9:11 am

jst bom počaku, da ga prpele v SLO...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 08, 2004 9:23 am

Courage™ je napisal/-a:ja meni tudi gre malo v nos da nas južne vsi mečete v isti koš.

SAFRANE moj foter je južn pa vozi avto za 22 miljonov, zraven katerega je parkiran avto iste znamke vreden 16 mio.

Kaj ma narodnost tu veze ?

A to je zdej napenjanje mišic. Ne mečem tajužne v isti koš, sploh domačini so zakon, saj kr sem mu jest opravka znjimi.

No če ma pa tvoj foter tak avto, a lohk prašam a je po legalni poti do njega pršu, aja zdej boš pa spet reku kva zezam, pa taspodne v isti koš mečem, lohk pa poveš s čim se foter ukvarja, če je v politki pol mirne duše trdim da krade.

Dargač pa je bla zlo neumestna k je en reku da je avto za čefurje, to pomen da ma manjvrednostni kompleks, da o njegovem avtu sploh ne govorimo če ga sploh ma.

Dejte se mal vzdržat traparij. Pa tud vsakmu ne verjamem da majo avto za več kot 10 mio Sit doma.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr sep 08, 2004 9:24 am

Nixxon je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Kaj ma narodnost tu veze ?

Ej, ful se pozna, avto ful hitrej rata star in za na odpad, ni več prestižen ampak samo pozerski in totalna gajba. Radio avtomatsko vrti "čudno musko" in sam od sebe spušča šipe in avspuh kar naenkrat rata glasen. :lol: :P :lol:

đouk, preden me na ulici počaka kdo. 8)

jugoslavijooo, jugoslavijooooo !!
omladinci moji to ni đouk nego čefurizem.
lp :-P
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr sep 08, 2004 9:32 am

od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
:wink: 8)

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 08, 2004 9:36 am

vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!

Lepo povedu, nacionalna debata ni za ta forum, dobrodošli vsi tisti k se zanimate za avtomobilizem, nestrpnost pa ne paše sem.

Safran še enkrat vso srečo pri vožnji, morš za mašo dat, da nau avto pr kleparju :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 11:12 am

vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!

Če si boš prebral debato, katere link je dal Super98, boš dognal, zakaj je to tudi izjavil...in kdo je to izjavil prvi...ne boš verjel...prav Safrane :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr sep 08, 2004 11:19 am

Slide je napisal/-a:

Če si boš prebral debato, katere link je dal Super98, boš dognal, zakaj je to tudi izjavil...in kdo je to izjavil prvi...ne boš verjel...prav Safrane :roll:

sej zdej ni vazn kdo je kej izjavu in te scene...glvan je to, da narodnost res nima nc veze z avtomobilizmom!!! sm pa opazu da se je safrane nekaterim krepko zameriu ... mogoce lubosumje?? :twisted:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 11:36 am

Ja glih to je važn...če bi hudiča prebral, bi vidu da je ravno SAFRANE izjavil da je BMW 5 E39 čefurski avto...Pa ga sploh ni zanimalo, da obstajajo lepi primerki in verjetno tudi taki za 8miljonov, poleg tega je bil pa po njegovem mnenju še zastarel...sedaj pa je kupil še starejši avto, za katerega je na SAMO in IZKLJUČNO zbadljiv post o bosanskem avtu, odgovoril...haha, za 8 miljonov ja...
Jaz se strinjam z ugotovitvijo, da narodnost nima veze z avtomobilizmom, ampak Safrane se pa očitno ne, zato mu je bil pa namenjen ta post... :roll: Zato si pa preberi tisto kar sem reku, da ne boš mlatil prazne slame o ljubosumju, ki ga tle nihče ni omenil :roll:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr sep 08, 2004 11:43 am

a smo se razpizdil??? :evil: lej men cist dol visi kaj je kdo izjavu in kdo je kriv!! ce je safrane to izjuvu je pac sam en kre*en, ce pa ni pa tut prou!! hotu sm sam povedat, da se lahko te debate peljejo v nedogled, ker ne bo konca, ker se bo zmeri kdo najdu, ka bo ksno tako vn prbu, da bo spet prah dvignu!!
pa Slide, ni se treba zarad mojih postov pizdit in zivcirat (skoda zivcev, jih raj za kej druzga porab) :wink:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 08, 2004 12:56 pm

Če misliš da sem se razburil, se motiš...moji posti, dajejo tko al tko vtis, da sem skoz razburjen... :lol: Ne, ne, samo pojasnit sem ti hotel, zakaj se je to napisalo sem...
Drugače sem pa istaga mnenja kot ti! :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov