http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=avantime
V TASu pa sestavljajo več modelov iz programa VW-škoda, in sicer VW golf IV in polo ter Škoda fabia in octavia
super98 je napisal/-a:Poglejte si mal tole debato pa vam bo jasn zakaj sm reku da je 7ka bosanski avto (čeprav sm nasprotnga mnenja)...a ne safy![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=avantime
V TASu pa sestavljajo več modelov iz programa VW-škoda, in sicer VW golf IV in polo ter Škoda fabia in octavia
SAFRANE je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:A se boš pol z BMWjem za kej dalj časa ustavu, al boš spet tko k zanč sam pozdravu, pa spizdu?
LP
hehe... a jebat ga, mudil se mi... kwa pas ti zanč neki mem rondoja frajaru ? hehe...
jaojao...
LP
JOHNY
hallo pa kaj ti misli da mi z leseno zlico jemo ! si pa frajer nimas kaj s svojimi izjavami prestopas vse meje !! pa se neki ne pretiravaj glede teh 8-9 mil kr sam ves kaj se da dobit za ta denar kr namrec iscem 530d e-60 za tak denar !!SAFRANE je napisal/-a:super98 je napisal/-a:Fak ej ker BOSANSKI AVTO!!!!
ane? za 8 mio SIT...khm...![]()
![]()
![]()
pa lp
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:super98 je napisal/-a:Fak ej ker BOSANSKI AVTO!!!!
ane? za 8 mio SIT...khm...![]()
![]()
![]()
pa lp
JOHNY
Courage™ je napisal/-a:Kaj ma narodnost tu veze ?
Courage™ je napisal/-a:ja meni tudi gre malo v nos da nas južne vsi mečete v isti koš.
SAFRANE moj foter je južn pa vozi avto za 22 miljonov, zraven katerega je parkiran avto iste znamke vreden 16 mio.
Kaj ma narodnost tu veze ?
Nixxon je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kaj ma narodnost tu veze ?
Ej, ful se pozna, avto ful hitrej rata star in za na odpad, ni več prestižen ampak samo pozerski in totalna gajba. Radio avtomatsko vrti "čudno musko" in sam od sebe spušča šipe in avspuh kar naenkrat rata glasen.:P
![]()
đouk, preden me na ulici počaka kdo.
vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
![]()
vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
mislm pa da tut ta tema ni namenjena debati o narodnosti in narodnostnih dejstvih!!
![]()
Slide je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:od kdaj pa je to slabost ce je avto "cefurski"?? pa kaj ce ga bo safrane kupu za 8 mil?? avto je dober in lep tudi men, zato safran vso sreco pri voznji!! Mislm pa da je sovrastvo do "neslovencov" tako samo zaradi posameznikov, ki so "prevec ponosni" na dejstvo, da so "cefurji", se najhujsi pa so slovenci, ki se delajo da so "cefurji"!!!
![]()
Če si boš prebral debato, katere link je dal Super98, boš dognal, zakaj je to tudi izjavil...in kdo je to izjavil prvi...ne boš verjel...prav Safrane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov