praukar so me klicali iz policijske postaje

zdj pa ne vem ka bi a bi se sploh pritozu na postopek al naj pustim pa počakam na sodnika pa se tam pol pritozim se enkrat
lp
AIRbrush je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Roky je napisal/-a:Če je bil avto prižgan, ti lahko opravijo preizkus alkoholiziranosti in s tem tudi če napih vzamejo izpit. Če pa je bil avto ugasnjen na parkirišču in si ti sam noter sedel pol pa ti ga nesmejo uzet.
lp
v MB al nevem keri lokaciji je ODVETNIK najdel luknjo v zakonu,kajti izpit ti lahko oduzamejo samo če ti naredijo pregled krvi oz. peljejo te na ZD.PREGLED!!
To je bullshit. Nakladanje.
cardynal je napisal/-a:sam ko in ce se bom jz pritozu cez policaja bom vrjetno petkrat na dan pihu in me bodo povsod cakali miljon procentov bo tk skratka na usak nacin me bojo hotli zajebat zato sm pa zdj v dilemi
cardynal je napisal/-a:sam ko in ce se bom jz pritozu cez policaja bom vrjetno petkrat na dan pihu in me bodo povsod cakali miljon procentov bo tk skratka na usak nacin me bojo hotli zajebat zato sm pa zdj v dilemi
Vuso je napisal/-a:Tole razpravlanje o pravicah policije in o pravicah tebe kot stranke v postopku je bol "rekla kazala" varjanta.ne rečem da ni zabavnoče bi hotli zadevo nardit koristno bi mogu o tem kej rečt kšn pravnik, ki ne samo da zna brat zakone, ampak določeno zakonodajo tudi obvlada.kakšen sticky v pravnih nasvetih bi bil zelo koristen, sam se nebo nihče šel s tem ubadat, ker je to zelo nehvaležna zadeva.
velik več od večine bi lahko povedal tud sami policisti, ki so na forumu, ki se s tem ukvarjajo vsak dan in definitivno vejo več od nas.če greš brat zakon u stilu Janko in Metka in iščeš stvari, na katere bi se lahko obešu kadar gre za tvoje pravice tist del o dolžnostih pa spregledaš je to bol tko.
lp pozdrav pa brez zamere
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov