Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr dec 30, 2009 2:03 pm

Za utajo davkov je veliko večja kazen kot če nekoga ubiješ in tudi izvrši se v 14 dneh
Isto če nekdo krade oziroma dela škodo ... to so samo pogojne na pogojno na pogojno....

Glede prevelikih hitrosti in norenja pa mormo skupej stopit in zahtevat da se naredi eno dirkališče. Če bo pa 5% manj norenja je že dosežek. Jaz zase vem da bi manj gonil avto če bi bil dirkališče nekje v centru Slovenije.

Z novim fuzbalplacom ne bomo rešili nobenega življenja, z urejenimi cestami in pločniki bi se pa spremenilo marsikaj.

Malo izven teme, ampak moglel se dati iz sebe.

Sožalje fantovi družini
LP
Slika Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr dec 30, 2009 2:31 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Glede prevelikih hitrosti in norenja pa mormo skupej stopit in zahtevat da se naredi eno dirkališče. Če bo pa 5% manj norenja je že dosežek. Jaz zase vem da bi manj gonil avto če bi bil dirkališče nekje v centru Slovenije

Pa bi dal za vsako norenje 20-40€ za par krogov? Pa bi manj norel?

Ne mešat dirkališča tule noter ker smo že 100X ugotavljali da tisti, ki delajo najhujše prometke ne bi prišli blizu dirkališča.

Če pa smo že glede lege dirkališča ga v centru Slovenije nikoli ne bo ker ni ekonomske računice, za 2MIO ljudi ga ni junaka. Na izgubo pa ti ga danes NIHČE ne bo šel delat kaj šele z davkoplačevalskim denarjem. Če že kdaj bo je edina rentabilna lokacija v Prekmurju zaradi bližine 3 državnih mej, kjer lahko potegneš ljudi iz drugih držav noter.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če dec 31, 2009 9:27 am

Ja glej sej ni treba da dela plus, a mislis da košarkaška igrišča, skejt parki .... delajo +. Pač to more bit v državi in konc. Na dohodnini naj naredijo okence za dirkališče, in vsak ki mu je do tega bo dal tisti %

Ja v mojem kraju bi blo zlo drugače če bi bil dirkališče.
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov