Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Sr maj 18, 2005 4:18 pm

:EE :EE :yum

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 18, 2005 4:19 pm

killah bee je napisal/-a:Topla pica je boljša od mrzle :yum

:pop:

To je res, pa še čakat ti dolg ni treba, bom tud jst pri papinotu poizkusu :P

Kar se pa tiče priznanj, da se ne boste sam na voitha spravlal...tud jst hitr vozm.... ;) Zdej pa kr navalite 8)

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr maj 18, 2005 4:22 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:

Kar se pa tiče priznanj, da se ne boste sam na voitha spravlal...tud jst hitr vozm.... ;) Zdej pa kr navalite 8)

L.p Bistri...

Ati tud :D
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 18, 2005 4:30 pm

killah bee je napisal/-a:
_BiStRi_ je napisal/-a:

L.p Bistri...

Ati tud :D

Ja sm da jst ne vozim pizze :P :P :P

Aja dirkam pa varno...če bo kdo kej pametn...ja tud to se da ;) Čeprov je pomoje 4senna rekorder v vsem, ker opažam da ga vsi poznamo po vožnji in prekrških...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Sr maj 18, 2005 7:43 pm

A ni čist logično da ti gre na jetra folk ki ti na cesti ogroža življenje. Sam je še zmer boljš rečt lejga norca, b***** pa pol rajš gledat naprej pa pazt kako ti vozš. Dokler ne boš kkšnga ubou s tako vožnjo mi je čist vseen, sam če se pa to slučajno zgodi pol boš pa obravnan kot b**** in k****n in me nebi mogu drugače prepričat.

Če greš ti na semaforju prehitevat, u tistmu trenutku se pa dva na semaforjo odločta hitrej spelat boš direkt prletu u enga in takrat, takrat boš izpadu b****. Jst ne maram folk ki počne vragolije sred dneva ka je gužva in prehitro vozte. Sej ne pravm da ste bedaki pa da hočte bit frajerji, sam ogrožate življenja in to me zlo mot.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Sr maj 18, 2005 8:30 pm

JUTR NAROCIM PICO PA BOMO VIDL! :P
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po nov 14, 2005 8:17 pm

hehehe, dons ga spet vidm par metrov samo pa nardi par prekrškov:izsilil prednost, neuporaba žmigavcev, če mu sploh delajo in pa še kej, vrinil v kolono iz drugega pasa.
Uglavnem treba ga je vidt
Slika

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Po nov 14, 2005 8:37 pm

Ko bom v LJ in če bom lačen bom vsaj vedel kje pico naročit :P Pa naj fantek dirka, če mu je veselje, itak bo on ta kratko potegno če se kaj zgodi. Verjetno kaj hujšega v gostem prometu sredi LJ ne more bit, ampak malo zvitega pleha in kak kuponček pa se zna hitr zgodit.
Do takrat pa bo vsaj število zadovolnih strank raslo.... in pice bodo tople :P

I Love Pizza! (With capital L and P) :P

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po nov 14, 2005 8:59 pm

Pudgar Uroš je napisal/-a:Ko bom v LJ in če bom lačen bom vsaj vedel kje pico naročit :P Pa naj fantek dirka, če mu je veselje, itak bo on ta kratko potegno če se kaj zgodi. Verjetno kaj hujšega v gostem prometu sredi LJ ne more bit, ampak malo zvitega pleha in kak kuponček pa se zna hitr zgodit.

aham, slej ko prej bo enga zbil al pa eno dost hudo nesrečo povzroču, če ne to, je pa dost že sam to, da ti unič nov avto, ker nikol več ne morš napisat pri prodaji nekaramboliran
Slika

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Po nov 14, 2005 9:05 pm

krt206 je napisal/-a:
Pudgar Uroš je napisal/-a:Ko bom v LJ in če bom lačen bom vsaj vedel kje pico naročit :P Pa naj fantek dirka, če mu je veselje, itak bo on ta kratko potegno če se kaj zgodi. Verjetno kaj hujšega v gostem prometu sredi LJ ne more bit, ampak malo zvitega pleha in kak kuponček pa se zna hitr zgodit.

aham, slej ko prej bo enga zbil al pa eno dost hudo nesrečo povzroču, če ne to, je pa dost že sam to, da ti unič nov avto, ker nikol več ne morš napisat pri prodaji nekaramboliran

To maš pa prav.... ampak še enkrat pomisli, topla pizza... TOPLA.... evo ž morem it jest, a je blo treba to temo odpret :D

P.S: ne poznam tega modela niti nisem iz LJ, ampak upam da se nebo kaj hudega zgodlo!

PLAYA406
Nov uporabnik

Re: 4SENNA - TOTALN i****!!!!

Napisal/-a PLAYA406 Po nov 14, 2005 9:42 pm

krt206 je napisal/-a:Že večkrat sm zdej u Ljubljani ter v njeni okolici vidu eno razsuto rdečo kartico, s tablco: LJ 4 SENNA, k nori k zmešana, prehiteva čez polno, na križiščih, se na koncu križišča vštuljuje v drug pas in še in še, v glavnem še nikoli, ko sem videl tega b*****, ki ima očitno veliko problemov, ni vozil tako, da ne bi ogrožal drugih, ravno danes, bi se mi že drugič skoraj zaletel, ko me je prehitel na križišču in zapeljal v mene, če ne bi hitro reagiral, raj ne premišljujem.

Če ima še kdo take izkušnje s tem bebcem, naj prosim pove, ker bi ga prijavil policiji, če bi se sploh kej zganil.

ŠE ENKRAT: RDEČA KATRCA: LJ 4 SENNA - ne najdem besed, ampak večje budale, popolnoma brez možganov še nism vidu- doživljensko bi blo treba takmu idiotu vzet izpit

Eeeeee..... jarani moji... da veste vi kaj je prej delu z eno modro... rondo pr zalah z njim je dozivetje in pol... k se katra nagne jao misls da bos tla kusnu ce sedis na desni strani... dela za pinky picerijo to vidm da ze veste in da ze popolnoma poznate nejgov stil voznje... no to jz poznam ze kakih 8-10let... k sm se v osnovni biu se je vedl zanga... nije đabe 4SENNA...ma ze dost prakse s katrco ker druzga itak ne fura u sluzbi...

over&out

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Po nov 14, 2005 9:47 pm

Ma, pišuka, jest ga videvam kr precej na cesti. Upam, da se ubije, al pa je vsaj invalid. No ja, sej se verjetno tud bo.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po nov 14, 2005 10:28 pm

Ja k***. Če hočte toplo pico pa dvignte rit pa pejte v picerijo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Po nov 14, 2005 10:38 pm

Samotar je napisal/-a:Ja k***. Če hočte toplo pico pa dvignte rit pa pejte v picerijo.

ssnnjj!

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po nov 14, 2005 11:11 pm

Jest če bi meu večji avto...ala serija 7...sploh nebi razmišlu in bi sam po gasu in direkt v njega...al pa kergakol k ne zna vozt...ampak samo za take očitne...npr..mal prej sm šu iz fitnesa dam narvnost in ena kmetica iz desne strani (dovoz) na pol ceste pripele pa kom ustavla, če bi biu kdo nasprot bi jst biu gotov, če bi meu pa sedmko bi pa po gasu pa naravnost u njo...neka umre!!!

Drgag so pa pice itaq tok počasne da ni res....dobr da sm jih nehu jest...ker je sama maščoba in nočm čutt posledic čez 20let...
Aja jst sm tud šu prehitr po celovški...moj rekord je 155km/h....ampak čez omejitev!!! :D :D :D
Kdo je bl nor??? Jst al ti???
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov