Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po avg 01, 2005 12:30 pm

Mare9mm je napisal/-a:Če je Bravo pred Leklerkom od Cubrija, ga jest vidm parkiranga edin tm čist na konc pr Kratochwilu in tam roko na srce, še nisem doživel, da bi bil parking polhn. Tko, un k parkira zraven si misl "lejga, kako je parkiru, še dobr da je tle ful placa" če bi ga pa mel naravnost v en boks bi pa sem pa kje kakšen prletu "lejga tega kičastga bravota...hahahaha" pa Bumf! z vrati not. Men se pred leklerkom najbl smotan zdi, ke eni parkirajo na cesto med prostorom za vozičke in vhodom v štacuno, ker jim je pol bliži, pa senca, pa sej grejo sam neki iskat... a ne, k ostali k so normalno na parking parkiral, pa niso šli v trgovino neki iskat, ampak so verjetn pršli kampirat. Pa uni placi za invlide so za ene tud bolj dekorativnega pomena tam. Če so pa najbliži uhodu. :roll:

men se je ze 2x zgodil da je blo komplet vse zaparkiran in un tepc cez 2 parkinga.

sploh se ne gre za to a njemu kdo buta v avto z vrati al ne, tut men al pa teb butne kdo z vrati v avto pa si zarad tega se ne jemljem pravice da parkiram cez 2 parkinga. for god`s sake tega si se vladna vozila ne privoscjo, se drnovsek parkira v en box, ta tip k dela pa v leclercu je pa taka faca da bo kr na 2 parkinga parkiru. mislm logika huda.

js bi mu cel avto prelimu z unimi nalepkami I park like an i****.

zadnic je en tip celo z lambotom diablo uletu pred leklerk in kdo bi si mislu kljub sirini ga je stlacu v en box.

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Po avg 15, 2005 10:08 am

če hoče kdo imet nalepke nej si jih sam sprinta sej je slika gor
Slika

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Po avg 15, 2005 10:12 am

Slika
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po avg 15, 2005 10:29 am

:D telih bi pa lahk vsak dan en kup polimu-ni slaba ideja! ;)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po avg 15, 2005 10:58 am

Ehhh... v Novem mestu tako velkih problemov ni. Zelo zelo velikrat pa to opazim v EuroParku v Mariboru. Vsi parkirajo na parkirišča za invalide. Kje kurca so redarji?!?!! Dam glavo stran, pa še kej druzga, da bi v eni sami uri nabral minimalno 10-20 kazni!
Enmu sem celo reku, oz. mu je moja punca, ko je parkiral na mestu za invalide, čist pred vhodom v 1. štuku: "Opa, poglej ga invalida ubogega, verjetno je samo prizadet, fizično drgač ne zgleda nč narobe." Je tip čist popizdu :P Kaj mi pa bo stric, se bom usedu na njega :D Pol smo šli pa usi jest gor v restavracijo, sva se pa še nasprot njega usedla pa ga pol ure skus gledala :D

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Po sep 12, 2005 9:20 pm

Tale bi si tut zaslužu nalepko :lol:

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Po sep 12, 2005 9:48 pm

glede brava pred leclercom. delam v leclercu in poznam sceno. Tip (ime mu je samir drgač) je totalno fukjen na svoj avto. polira ga usak tedn. vanj je vložu že nevemkolk vrednosti avta (DLS audio, zunanjost, usnjen strop u notranjsoti pa take pizdarije). parkira ga pa postran pač zato, de ga ne bi butnl z vrati. ampak zakaj bi potlej mogu bit drugačen od ostalih? če je tak velik šef, naj si nardi ograjo okol parkplaca ne pa de se pol dela frajerja s postran parkiranjem. in komot bi lahko parkiru dlje, ker v soboto je tist konc kjer parkira use polno.
men avto lih tko velik pomen kt njemu, pa čeprou je 2x manj vloženo vanj (denarja predvsem), pa še vedno ne parkiram postran. lepo ga dam zadaj za pivnico, tako kot pravi naš šef g. Gomez(s?) :)

sem za nalepke, vendar jih ne bi kupoval, ker preprosto nimam denarja.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Po sep 12, 2005 10:26 pm

Mariborski Europark-ing: če slučajno to bere kakšen njegov šef, bi si jaz in še kdo drug želeli, da se s stebrički v 1. in 2. etaži naredi pot med avti, kjer bi se lahko z vozički prepeljali do npr. zadnje linije parkingov, ne pa da se nekateri vozimo po dovozni cesti, ker se med vozili ne moreš prebiti, ne da bi kakšen avto poštrajfal,.. sem pa tudi eden takih, ki na vrhu včasih parkiram na inv parkingu, ker tam še nikoli nisem videl nobenega inv v živo ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 13, 2005 7:02 am

Omelo je napisal/-a:Ehhh... v Novem mestu tako velkih problemov ni. Zelo zelo velikrat pa to opazim v EuroParku v Mariboru. Vsi parkirajo na parkirišča za invalide. Kje kurca so redarji?!?!! Dam glavo stran, pa še kej druzga, da bi v eni sami uri nabral minimalno 10-20 kazni!
Enmu sem celo reku, oz. mu je moja punca, ko je parkiral na mestu za invalide, čist pred vhodom v 1. štuku: "Opa, poglej ga invalida ubogega, verjetno je samo prizadet, fizično drgač ne zgleda nč narobe." Je tip čist popizdu :P Kaj mi pa bo stric, se bom usedu na njega :D Pol smo šli pa usi jest gor v restavracijo, sva se pa še nasprot njega usedla pa ga pol ure skus gledala :D

potem boš tam včasih videl tudi mene.

Upam da me slikaš in da tudi mene komentiraš in me gledaš pol ure, ker to je pa nekaj česar ne morem. Europark ima v vsakem štoku najmanj 10 inv. prostorov, pa na strehi tudi. Dvomim da se tja v isti uri pripelje 30 invalidov.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead To sep 13, 2005 2:10 pm

js bi jih vse porabu že sam na enem parkirišču tle k stanujem k je tok debilov d nč jasn!!!!!!!!!!!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov