Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če dec 01, 2005 10:07 pm

radarje majo navadne policijske, nimajo stacionarcev tam, tak da ce ni blo kakega kangooja al pa kaj podobnega lahk mirno spis ;)

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Če dec 01, 2005 11:06 pm

Da se jaz nekaj dodam....
V nedeljo, ko sem se vozil v ljubljano je bilo na cesti nekaj megle. Kot veste je na odseku Vransko-Blagovica veliko elektronskih tabel za prikazovanje raznih opozoril(tiste nad AC in tiste manjše pred tuneli)
Zdaj pa pazi! Na VSAKI tabli je bila drugačna omejitev, sledile so si približno 100,60,80,60,100,60... se pravi veliko 60km/h. Če pustimo ob strani, da je bila omejitev na AC 60, sem opazil še idealno kombinacijo za nalet. Megla je, ti se pelješ 100, kar naenkrat(megla je) opaziš omejitev 60 in poleg tablo pozor radar!. Hop po bremzi in z malo nesreče imaš vsaj enega v riti....

Drugače je pa edina prednost te AC najbrž res razbremenitev stare ceste, ker če mislijo tako sran** delat s temi znaki pa radarji jim ne mislim plačevat za cestnino...
Slika

fajn se mamo :)!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če dec 01, 2005 11:24 pm

Pomoje teh tabel ni treba upoštevat. To so opozorilne table. Ker če malo bolj opazuješ vidiš da je recimo na svetleči tabli 60km/h ob tej štangi je pa navadna tabla 100km/h
Tore upoštevaš pravo tablo ne pa neke ledice ki tam žmrkajo.

SAm kr neki zanč je blo tud 60km/h je mat popizdila kaj se grejo, če gremo rajš peš. Jst sem sam :shock: In od takrat naprej imam dovoljenje, da tudi kadar je ona zraven lahko grem po stari cesti :P

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Po dec 05, 2005 12:13 pm

maniaxxx je napisal/-a:radarje majo navadne policijske, nimajo stacionarcev tam, tak da ce ni blo kakega kangooja al pa kaj podobnega lahk mirno spis ;)

Kako imajo navadne policijske, ce pa pravijo da so milijone zdeval za te sisteme.
A je kaksen policaj ali pa DARSovec na forumu, da bi lahko zdaj tocno povedal kako je s tem?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Po dec 05, 2005 4:37 pm

diablo_ je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:radarje majo navadne policijske, nimajo stacionarcev tam, tak da ce ni blo kakega kangooja al pa kaj podobnega lahk mirno spis ;)

Kako imajo navadne policijske, ce pa pravijo da so milijone zdeval za te sisteme.
A je kaksen policaj ali pa DARSovec na forumu, da bi lahko zdaj tocno povedal kako je s tem?

Edina stvar, ki tam meri hitrost, je Multanova, občasno postavljena v parkiranem Kangooju in pa seveda vozila, opremljena s sistemom Make-money-off-unsuspecting-motorists 2000 (znanim tudi kot ProVida).

Lp

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Po dec 05, 2005 6:15 pm

A so že koga iz tle na forumu dobil na radar od kar naj bi imeli postren nadzor?
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
stoenka
Nov uporabnik

Napisal/-a stoenka To dec 06, 2005 10:30 am

Pred približno 10 dnevi je Honda Accord (provida) ustavila modela pred trojanskim predorom. Tisti dan ni bil omenjen za izvajanje nadzora hitrosti v dopisu Policije Darsu.
Priponke
ustavili so me.JPG
Malo za hec: ko me bodo pa takole ustavili, bo pa jeb*no

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT To dec 06, 2005 2:25 pm

stoenka je napisal/-a:Pred približno 10 dnevi je Honda Accord (provida) ustavila modela pred trojanskim predorom. Tisti dan ni bil omenjen za izvajanje nadzora hitrosti v dopisu Policije Darsu.

DARSu sporočajo samo kadar ob avtocesti postavljajo stacionarna vozila. Vozila ProVida tega postopka ne potrebujejo.

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Pe dec 09, 2005 12:17 am

Potem moram pazit samo kadar je pred tunelom Kangoo. Ne vem odkod potem taksna panika, da vsi vozijo tako pocasi.

In se zanimivost. Tista elektronska tabla pred tunelom, ki pove "vi vozite x na uro" mi je danes kazala 85km/h, ceprav sem imel na stevcu tocno 100 in sem vozil konstantno za nekim avtom, ki mu je pokazalo 100km/h. Krneki.
V enem tunelu so danes vsi kljub omejitvi 100 vozili 90 in ko sem z vratolomno hitrostjo (105 do110 po stevcu) prehiteval vse po vrsti, sem razmisljal kaksne ovce smo ljudje, da rabimo leta 2005 kljub cloveski pameti elektricnega pastirja v obliki strahu pred radarjem :-P

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne jun 04, 2006 9:34 pm

V soboto je še stal stac radar na opozorilni tabli (desno na stebru, škatla z rdečim okencom), ki lepo fotke dela vseh pogumnih, ki jo po klancu prišibajo prehitro v 1. tunel v smeri od blagovice proti vranskem.
In 14 dni nazaj sem bil priča, da stvar prfektno deluje, saj so slikali modela na levem pasu, ki se je za mano malo prehitro približeval vhodu v predor. Saj veste, 100kmh velja že nekje od sredine klanca pa vse do vranskega :D

Tako da ni mus da zmer kak kangoo stoji kje :twisted:
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jun 04, 2006 10:52 pm

Simpl. Vozt se brez tablc. raje dam 20k sit za voznjo brez tablc kt pa oduzem vozniske pa naj se slikajo.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne jun 04, 2006 11:35 pm

piLLe a si 100% ?
js sm mislu ene stare preizkušne gor fuknt :D
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost