Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne dec 25, 2005 4:17 pm

Zanimivo da vsaka tema zaide v debato o nesposobnosti policije. Čeprav se tem konkretnem primeru ni izkazala za nesposobno. Aneda Žiga24? Pa ni jim treba razlagat zakaj ne, ker itak ne bodo razumeli.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne dec 25, 2005 4:51 pm

AIRbrush je napisal/-a:Zanimivo da vsaka tema zaide v debato o nesposobnosti policije.

Zanimivo, vendar žalostno.Mislim da to več kmal ne bo avtomobilizem ampak sam še policija.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne dec 25, 2005 5:25 pm

AIRbrush je napisal/-a:Zanimivo da vsaka tema zaide v debato o nesposobnosti policije. Čeprav se tem konkretnem primeru ni izkazala za nesposobno. Aneda Žiga24? Pa ni jim treba razlagat zakaj ne, ker itak ne bodo razumeli.
ja v konkretnem primeru res ni nesposobna je pa nesposobna če ti policaj pove kje ponavad sežigajo avte pa nč ne nardijo v tej smeri to pa je nesposobnost. oz zakaj bi razkiral če ni treba kar je res so le ljudje.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne dec 25, 2005 7:26 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Zanimivo da vsaka tema zaide v debato o nesposobnosti policije. Čeprav se tem konkretnem primeru ni izkazala za nesposobno. Aneda Žiga24? Pa ni jim treba razlagat zakaj ne, ker itak ne bodo razumeli.
ja v konkretnem primeru res ni nesposobna je pa nesposobna če ti policaj pove kje ponavad sežigajo avte pa nč ne nardijo v tej smeri to pa je nesposobnost. oz zakaj bi razkiral če ni treba kar je res so le ljudje.
đ

Zato ti pa govorim da ne veste vsega pri tej stvari. Jaz pa precej več. In Žiga tud že. Sam ne mislim sploh komentirat, ker je tema že itak preveč zašla.

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 25, 2005 7:56 pm

Saj ne morem vrjet..vzel sem si čas pa vse prebral..jaz sem bil zadnjih že jezen ko mi je en mulc v mb anteno vkrado...pa ne da bi jo odšraufal odtrgal jo je z nastavkom...samo to ni nič v primerjavi s tem...jao jao jao kaj delajo...jah nič alarm si bom mogo nabavit:)
Drgače pa sramota.... LP

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Ne dec 25, 2005 10:39 pm

AIRbrush je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:
đ

Zato ti pa govorim da ne veste vsega pri tej stvari. Jaz pa precej več. In Žiga tud že. Sam ne mislim sploh komentirat, ker je tema že itak preveč zašla.
aha uredu če nebi bli skrivnostni oz. če nebi vedl tega kar veste bi pa moje držal :D joke dost off topica

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne dec 25, 2005 11:42 pm

Če bi bilo v mojih zmožnostih, jaz bi predlagal da bi naredili isto, kot sem prej videl v eni temi - da ima ameriška policija "bait car" :tomidelej: pa lepo kamero noter, gps, daljinsko zaklepanje in izklop motorja, po možnosti še piksno SOˇ2 pod zicem. :twisted: pa samo za njimi in jih zrukat da brezveze :!:
Ker za takšno golazen bi moral včasih še Hitler nazaj prit :P
btw, se je še kje drugje po državi zgodlo kaj takega? (tolk da vem naslednjič kje ne pustit avta) ?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Po dec 26, 2005 12:54 am

sebaveh je napisal/-a:Ker za takšno golazen bi moral včasih še Hitler nazaj prit :P

To pa je off topic ja :roll: :evil:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po dec 26, 2005 1:03 am

Dejte no da ne boste nafte najdli, sreča je da je zgorel Uno ki ni vreden skoraj nič.Tukaj je več duševne bolečine kokr finančne.Razumem lastnico avtek je pač avtek ampak življenje gre naprej.Na drugem avtomobilu bo treba investirat več v alarmno napravo, da ne bi avto kr tko zginu brez sledu pa malo bolj pazit kje se ga parkira, policija pa naj pogosto obiskuje ta kraj kjer sežigajo avtomobile.

kok bi se lastnica tega unota počutla če bi ji zdele pred 15 minutami zgorelo stanovanje kokr je modelu v sosednjem bloku?Totalno vse je zgorelo.Kam spat sred noči,zunaj -,veter piha,stanovanje uničeno?
To so stvari za razbijat glavo ne pa pleh.Seveda da ti ni vseen sam kaj češ.

Očitno obstajajo ljudje v Sloveniji, ki jim je všeč gledat da tuja lastnina gori.Če oblast za to nenaredi nič, potem mi tukaj bomo naredili še manj.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po dec 26, 2005 3:12 am

darkdog24 je napisal/-a:Dejte no da ne boste nafte najdli, sreča je da je zgorel Uno ki ni vreden skoraj nič.Tukaj je več duševne bolečine kokr finančne.Razumem lastnico avtek je pač avtek ampak življenje gre naprej.Na drugem avtomobilu bo treba investirat več v alarmno napravo, da ne bi avto kr tko zginu brez sledu pa malo bolj pazit kje se ga parkira, policija pa naj pogosto obiskuje ta kraj kjer sežigajo avtomobile.

kok bi se lastnica tega unota počutla če bi ji zdele pred 15 minutami zgorelo stanovanje kokr je modelu v sosednjem bloku?Totalno vse je zgorelo.Kam spat sred noči,zunaj -,veter piha,stanovanje uničeno?
To so stvari za razbijat glavo ne pa pleh.Seveda da ti ni vseen sam kaj češ.

Očitno obstajajo ljudje v Sloveniji, ki jim je všeč gledat da tuja lastnina gori.Če oblast za to nenaredi nič, potem mi tukaj bomo naredili še manj.
se strinjam :D z večino glede stanovanja in tega :D samo dat za alarm več kokr za avto se mi ne zdi plus kaj ti bo k ti ga na koncu koncev skurl? njih un alarm prov nč ne mot. :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov