elieforpp je napisal/-a:veš kaj, kljukec, mislim da ni štos v tem, da smo SLO zaribani. mislim, da tebi tudi ni prav če ti nekdo nekaj vsiljuje, ti pa tega ne želiš kupit. če že hočem nekaj kupit, mi ni treba vse pod nos metat. pa sem kar strpen človek.
ti bi mogo v Tunizijo it malo, da bi ti živčke skravžlalo, pa bi se te menla, kak so SLO zaribani itd. ti si očitno (kot tudi mi) kritičen.
kljukec je napisal/-a:f***
a lahko zaklenete to debato- k je sramotna za a.com- ena slabših
pa pejte prebrat svoje poste- jst ne vem a mate iq moje noge
nekdo pizdi, ker je od kolegice fotr petrolovec in ga je vprašal kako smo kej, ko je prišel na petrol (ko je šel na njegov vikend)
lp
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:samo so pa petrolovci res tečni z tem: a bi še kaj?
sem zadnjič šel samo po čike k smo leteli v zidanco od kolegice. in njen fotr dela tam. pride, oooo živjo kje si mi ti kaj me vpraša. je dobro vedel da gremo v NJEGOVO zidanco in da je vse že gor pripravljeno zato sem tudi samo čike rabil. ampak ne, tolk so že natrenirani da med vsem tem mu je še vedno ratalo vprašat če bi pa mogoče še kaj vzel :D
maestro je napisal/-a:Poleg idiotskih labirintov in ograj, po katerih nas na Petrolovih servisih vodijo kot OVCE, znajo skoraj vedno tudi na blagajni povprašati, če ''želite še kaj''.
In to ob tem, da imajo večino cen neprimerno višjih kot v raznih marketih (npr. sladkarije, čokolade, ipd). Še posebej radi posiljujejo pregrešno drage mozartove kugle po en kos (za naše ljubice) tik ob blagajnah.
Danes pa po TV govorijo, da naj bi Lotrič dobil skoraj pol milijona evrov odpravnine, ob vseh nagradah in megalomanskih plačah njega in njegovih sodelavcev. Po TV se hvalijo z dobičkom, nam pa stalno uturavajo izdelke neprimerno dražje kot so na voljo drugje.
ZATO, če se le da, se ustavim na OMV-ju, kjer ni labirintov in je sploh vse bolj človeško.
A grejo Petrolovi labirinti in ograje ter (zaukazana seveda) vsiljivost prodajalcev tudi vam malo na k**** ?
Pa še to bi dodal..jest ponavad ko grem zjutri na šiht se sprot ustavim na petrolu in kupim čike.In me bencinkelnerca že tok pozna, da ve po kaj sem pršu še predn stopim iz avta in že vse prpravi tudi z računom.Pa pridem za kaso in me vseeno upraša če bom še kaj.In me ne moti.Pač so ljudje prijazni.
TrijoAdijo je napisal/-a:Pa še to bi dodal..jest ponavad ko grem zjutri na šiht se sprot ustavim na petrolu in kupim čike.In me bencinkelnerca že tok pozna, da ve po kaj sem pršu še predn stopim iz avta in že vse prpravi tudi z računom.Pa pridem za kaso in me vseeno upraša če bom še kaj.In me ne moti.Pač so ljudje prijazni.
LP!
@elieforpp:Ti si mal poglej za kaj se gre.Mal poglej o čem teče debata,pol mal poglej kaj sem jest napisu,pol pa probi mal poštudirat.Sej ti ne zamerim...se mi kr smiliš ker se ti IQ spreminja s temperaturo okolice.
ma brez veze debatirat o tem da si proti ''prijaznosti'' prodajalcev, ker si to ''prijaznost'' pač vsak drugače razlaga
elieforpp je napisal/-a:@elieforpp:Ti si mal poglej za kaj se gre.Mal poglej o čem teče debata,pol mal poglej kaj sem jest napisu,pol pa probi mal poštudirat.Sej ti ne zamerim...se mi kr smiliš ker se ti IQ spreminja s temperaturo okolice.![]()
ja meni se mogoče spreminja, pa verjetno se večini tukaj, ki imajo podobno mnenje kot jaz.
![]()
se pa najdete nekateri, ki iz ne vem kojega vzroka pač kritizirate nas, ki pač tukaj izražamo svoje mnenje in nam "merite IQ", namesto da bi napisali svoje mnenje in basta, brez nekih ovinkov in "pametnih" mnenj o uporabnikih
dejstvo je, da je tebi to všeč, če ti nekdo nekaj pod nos meče, meni (in pa večini) pa ni. imam osebno res slabe izkušnje z delavci na Petrolu (kjub temu da celo nekaj kolegov in eden v žlahti dela na Petrolu).
kljulec je fajn napisal (skoraj dobesedni navedek)ma brez veze debatirat o tem da si proti ''prijaznosti'' prodajalcev, ker si to ''prijaznost'' pač vsak drugače razlaga
tak...zaj pa še malo ti poštudiraj!!!
TrijoAdijo je napisal/-a:Če pa komu ne paše t.i.kurčevo petrolovo posiljevanje, pa nej ne hodi na kurčevo pumpo poslušat "A želite še kaj",pa nej ostane doma,kurčev avto nej proda za kurčev dnar,pa nej si kup kurčev bicikl.
TrijoAdijo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Če pa komu ne paše t.i.kurčevo petrolovo posiljevanje, pa nej ne hodi na kurčevo pumpo poslušat "A želite še kaj",pa nej ostane doma,kurčev avto nej proda za kurčev dnar,pa nej si kup kurčev bicikl.
@elieforppTole si še enkrat preberi!Je čist tko po domače povedano.
@AS_: Glede kvalitete bencina pa res ni potrebno razglabljat.Zarad njihove nafte sem dvakrat mogu Bosch pumpo dol jemat pa dat rihtat.
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov