Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Ne dec 11, 2005 3:53 pm

veš kaj, kljukec, mislim da ni štos v tem, da smo SLO zaribani. mislim, da tebi tudi ni prav če ti nekdo nekaj vsiljuje, ti pa tega ne želiš kupit. če že hočem nekaj kupit, mi ni treba vse pod nos metat. pa sem kar strpen človek.

ti bi mogo v Tunizijo it malo, da bi ti živčke skravžlalo, pa bi se te menla, kak so SLO zaribani itd. ti si očitno (kot tudi mi) kritičen.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne dec 11, 2005 8:22 pm

elieforpp je napisal/-a:veš kaj, kljukec, mislim da ni štos v tem, da smo SLO zaribani. mislim, da tebi tudi ni prav če ti nekdo nekaj vsiljuje, ti pa tega ne želiš kupit. če že hočem nekaj kupit, mi ni treba vse pod nos metat. pa sem kar strpen človek.

ti bi mogo v Tunizijo it malo, da bi ti živčke skravžlalo, pa bi se te menla, kak so SLO zaribani itd. ti si očitno (kot tudi mi) kritičen.

pa mislm da bi jst kakšno turčijo, maroko velik laži preživu, nekateri pa bi kot kaže rabili pomirjevala
dokazano je da ljudje kupijo več če se jim ponudi- pravijo da ko bodo trgovine v nedeljo zaprte, da se bo promet razdelil na druge dneve- bull shit- nujne potrebščine res- vse ostalo kar namečeš v voziček v nedeljo- približno 40% je bedarij- oz jih kupiš ker imaš glih cajt hodt po štacuni- torej se bo prodalo manj
zakaj v maš v običnih štacunah ko hodiš proti kruhu - obleke, hi-fi, glih tolk da ne tud rezervne dele za avtomobile?
ma brez veze debatirat o tem da si proti ''prijaznosti'' prodajalcev, ker si to ''prijaznost'' pač drugače razlagava
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne dec 11, 2005 8:49 pm

Ja, samo nekateri prodajalci dejansko uživajo na svojem delovnem mestu in se jim ni treba pretvarjati ker so veseli sami od sebe.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne dec 11, 2005 9:06 pm

kljukec je napisal/-a:f***
a lahko zaklenete to debato- k je sramotna za a.com- ena slabših
pa pejte prebrat svoje poste- jst ne vem a mate iq moje noge
nekdo pizdi, ker je od kolegice fotr petrolovec in ga je vprašal kako smo kej, ko je prišel na petrol (ko je šel na njegov vikend)

lp

dej preberi še enkrat :roll:
nisem imel proti temu da me je vprašal kako sem ampak da je med prijateljskim pogovorom še zmeraj poskusil kaj "uturit" da bi kupil :!: ;) o tem se je šlo...
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Ne dec 11, 2005 10:50 pm

profit je pač profit :P
Supression!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne dec 11, 2005 11:14 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:samo so pa petrolovci res tečni z tem: a bi še kaj?
sem zadnjič šel samo po čike k smo leteli v zidanco od kolegice. in njen fotr dela tam. pride, oooo živjo kje si mi ti kaj me vpraša. je dobro vedel da gremo v NJEGOVO zidanco in da je vse že gor pripravljeno zato sem tudi samo čike rabil. ampak ne, tolk so že natrenirani da med vsem tem mu je še vedno ratalo vprašat če bi pa mogoče še kaj vzel :D

če še ne veste- so pod stalnim nadzorom nadrejenih- oz imajo redne inšpekcije- kolegica dela na barju 2 tko da vem, in vem tudi da mora vprašati če želite še kaj- vendar še vedno tega ne smatram kot vsiljevanje ampak kot dobra marketinška poteza, če je le povedano z nasmehom seveda
lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Petrolovo posiljevanje

Napisal/-a _VeNoM_ Po dec 12, 2005 12:52 am

maestro je napisal/-a:Poleg idiotskih labirintov in ograj, po katerih nas na Petrolovih servisih vodijo kot OVCE, znajo skoraj vedno tudi na blagajni povprašati, če ''želite še kaj''.
In to ob tem, da imajo večino cen neprimerno višjih kot v raznih marketih (npr. sladkarije, čokolade, ipd). Še posebej radi posiljujejo pregrešno drage mozartove kugle po en kos (za naše ljubice) tik ob blagajnah.
Danes pa po TV govorijo, da naj bi Lotrič dobil skoraj pol milijona evrov odpravnine, ob vseh nagradah in megalomanskih plačah njega in njegovih sodelavcev. Po TV se hvalijo z dobičkom, nam pa stalno uturavajo izdelke neprimerno dražje kot so na voljo drugje.
ZATO, če se le da, se ustavim na OMV-ju, kjer ni labirintov in je sploh vse bolj človeško.

A grejo Petrolovi labirinti in ograje ter (zaukazana seveda) vsiljivost prodajalcev tudi vam malo na k**** ?

Aja, če ti reče (da če želite še kaj?) To ti je rekel zato ker mora bit prijazen do stranke + vljuden in sevede to je neke vrste marketinška poteza! Očitno nikoli nisi delal za šalterjem oz. v trgovini, da nimaš pojma kako se moraš obnašat z stranko, sevede če si v vlogi prodajalca! Dej ampak si res beden glede svojega posta resno. A ti je kdo rekel da MORAŠ UZET MOZARTOVE KUGLICE? A te je kdo PRISILIL v nakup? Nisem še doživel da bi mi kdo vsiljeval kakšno zadevo da moram kupti, al pa ti ne veš kaj pomeni VSILJEVANJE?!?!?

Resno škoda besed za tak folk, kjer si mislijo da jim vsiljujejo artikel da ga mora kupit!

Ampak si res bogi ker moraš pešačit!BOGIIII, a ti še dam bebiko da boš vesel :8 .

Škoda besed............

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po dec 12, 2005 2:43 am

Ka ste eni zakomplicirani ljudje.Da vas posiljujejo....pa dej nehi no...Če te pa prodajalc za šalterjem ne bi nč uprašu...pol bi si pa ti mislu.."lej ga kurca nesramnga..sem pa več ne bom hodu"..mislim....folk ej..enim je pa res dugcajt, da na take bedarije študirajo.
Mene to ne moti, da me prodajalc vpraša, če bom še kaj.Pač mora to uprašat zarad vljudnosti.Če pa komu ne paše t.i.kurčevo petrolovo posiljevanje, pa nej ne hodi na kurčevo pumpo poslušat "A želite še kaj",pa nej ostane doma,kurčev avto nej proda za kurčev dnar,pa nej si kup kurčev bicikl.

Mislim eni ste definitivno na primitivni stopnji razvoja.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po dec 12, 2005 2:46 am

Pa še to bi dodal..jest ponavad ko grem zjutri na šiht se sprot ustavim na petrolu in kupim čike.In me bencinkelnerca že tok pozna, da ve po kaj sem pršu še predn stopim iz avta in že vse prpravi tudi z računom.Pa pridem za kaso in me vseeno upraša če bom še kaj.In me ne moti.Pač so ljudje prijazni.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Po dec 12, 2005 6:36 pm

Pa še to bi dodal..jest ponavad ko grem zjutri na šiht se sprot ustavim na petrolu in kupim čike.In me bencinkelnerca že tok pozna, da ve po kaj sem pršu še predn stopim iz avta in že vse prpravi tudi z računom.Pa pridem za kaso in me vseeno upraša če bom še kaj.In me ne moti.Pač so ljudje prijazni.

iiiiiiiiiiiiiiiiii...kak lepo...to pa ni primitivno kar si ti zdaj glih napisal?...še enkrat si preberi o čem se sploh gre... :!: :!: :!:

PS: pa ni o tem kak te kelnerca lepo pogleda!!!

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Po dec 12, 2005 8:36 pm

rajši odprite kako temo na avtomobile, bomo se vsaj kaj fajnega pogovarjali :roll:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po dec 12, 2005 11:01 pm

@elieforpp:Ti si mal poglej za kaj se gre.Mal poglej o čem teče debata,pol mal poglej kaj sem jest napisu,pol pa probi mal poštudirat.Sej ti ne zamerim...se mi kr smiliš ker se ti IQ spreminja s temperaturo okolice.

LP!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To dec 13, 2005 8:30 am

Kaj pa tole sranje z zavarovalnicami, tole vas pa ne moti? Tole pa ni posiljevanje? Me zdej že znanci kličejo vsak dan drugi kam naj prestopim....zavarovalnice jim plačujejo tud po 2 jurja za eno pridobljeno stranko. Mi pa se ne zavedamo, da so vse zavarovalnice nategunske, kamorkol boste šli bodo meli od vas velik zaslužek....tle pa me posiljujejo medijsko in še v real lifeu....tega mam pa res že dost...

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo To dec 13, 2005 9:36 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Pa še to bi dodal..jest ponavad ko grem zjutri na šiht se sprot ustavim na petrolu in kupim čike.In me bencinkelnerca že tok pozna, da ve po kaj sem pršu še predn stopim iz avta in že vse prpravi tudi z računom.Pa pridem za kaso in me vseeno upraša če bom še kaj.In me ne moti.Pač so ljudje prijazni.

LP!

Nč ni hudga če so ljudje prijazni.
Pač odgovoriš: Ne, hvala. Drugič.
Pa je pogovor zaključen. Pol pa se sam še posloviš na vratih.

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp To dec 13, 2005 8:18 pm

@elieforpp:Ti si mal poglej za kaj se gre.Mal poglej o čem teče debata,pol mal poglej kaj sem jest napisu,pol pa probi mal poštudirat.Sej ti ne zamerim...se mi kr smiliš ker se ti IQ spreminja s temperaturo okolice.

:lol: :lol: ja meni se mogoče spreminja, pa verjetno se večini tukaj, ki imajo podobno mnenje kot jaz. ;)

se pa najdete nekateri, ki iz ne vem kojega vzroka pač kritizirate nas, ki pač tukaj izražamo svoje mnenje in nam "merite IQ", namesto da bi napisali svoje mnenje in basta, brez nekih ovinkov in "pametnih" mnenj o uporabnikih

dejstvo je, da je tebi to všeč, če ti nekdo nekaj pod nos meče, meni (in pa večini) pa ni. imam osebno res slabe izkušnje z delavci na Petrolu (kjub temu da celo nekaj kolegov in eden v žlahti dela na Petrolu).

kljulec je fajn napisal (skoraj dobesedni navedek)
ma brez veze debatirat o tem da si proti ''prijaznosti'' prodajalcev, ker si to ''prijaznost'' pač vsak drugače razlaga

tak...zaj pa še malo ti poštudiraj!!!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To dec 13, 2005 8:53 pm

elieforpp je napisal/-a:

:lol: :lol: ja meni se mogoče spreminja, pa verjetno se večini tukaj, ki imajo podobno mnenje kot jaz. ;)

se pa najdete nekateri, ki iz ne vem kojega vzroka pač kritizirate nas, ki pač tukaj izražamo svoje mnenje in nam "merite IQ", namesto da bi napisali svoje mnenje in basta, brez nekih ovinkov in "pametnih" mnenj o uporabnikih

dejstvo je, da je tebi to všeč, če ti nekdo nekaj pod nos meče, meni (in pa večini) pa ni. imam osebno res slabe izkušnje z delavci na Petrolu (kjub temu da celo nekaj kolegov in eden v žlahti dela na Petrolu).

kljulec je fajn napisal (skoraj dobesedni navedek)
ma brez veze debatirat o tem da si proti ''prijaznosti'' prodajalcev, ker si to ''prijaznost'' pač vsak drugače razlaga

tak...zaj pa še malo ti poštudiraj!!!

kjukec drgač- ne kljulec ;)

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp To dec 13, 2005 10:07 pm

kljukec, obema nama je škrat prišel vmes, haha :D :D

sorry ;)

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Sr dec 14, 2005 12:06 am

Men grejo tud petrolovi labirinti na zivce. Vedno, kadar se mi mudi, moram tam smuk vozit, da pridem do blagajne :x .
Veliko bolje mi je na OMW-ju, kjer gres lahko direkt do blagajne, sproti pa imas vse blago lepo v vidnem polju, ce te slucajno zgrabi kaj kupiti.
Glede kvalitete bencina pa sploh ne bom razglabljal..OMW ruls :D

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr dec 14, 2005 7:22 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Če pa komu ne paše t.i.kurčevo petrolovo posiljevanje, pa nej ne hodi na kurčevo pumpo poslušat "A želite še kaj",pa nej ostane doma,kurčev avto nej proda za kurčev dnar,pa nej si kup kurčev bicikl.

@elieforppTole si še enkrat preberi!Je čist tko po domače povedano.

@AS_: Glede kvalitete bencina pa res ni potrebno razglabljat.Zarad njihove nafte sem dvakrat mogu Bosch pumpo dol jemat pa dat rihtat.

LP!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Sr dec 14, 2005 7:31 am

TrijoAdijo je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Če pa komu ne paše t.i.kurčevo petrolovo posiljevanje, pa nej ne hodi na kurčevo pumpo poslušat "A želite še kaj",pa nej ostane doma,kurčev avto nej proda za kurčev dnar,pa nej si kup kurčev bicikl.

@elieforppTole si še enkrat preberi!Je čist tko po domače povedano.

@AS_: Glede kvalitete bencina pa res ni potrebno razglabljat.Zarad njihove nafte sem dvakrat mogu Bosch pumpo dol jemat pa dat rihtat.

LP!

Kvaliteto v SLO dobiš sam pri MOL-u al pa ECOOIL-u.
Vozi hitro in reskiraj
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov