Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po dec 12, 2005 12:01 pm

Walker_P je napisal/-a:Mater mate eni cajta. Samo bluzenje 5 strani pa nč druzga. :roll:

Kaksno bluzenje??? Pac izrazamo svojo ogorcenost nad Zigovo pojavnostjo in totalno nestrokovnostjo, da o objestnosti in nespostovanju tuje lastnine sploh ne govorim!!!!!
Aja a da pise hude clanke v revije ??? I don't think so. Taksne eseje lahko napise vsak, ki je koncal srednjo solo, medtem ko on - kot ''wannabe avto novinar'' bi moral napisati kaj vec o samem avtomobilu in ostalih tehnikalijah, ki temu avtomobilu priticejo!!! Ne pa da bluzi, kako lepo je imeti tak avto za pozirranje!!!

In NE, nisem mu fous!!!
Lep pozdrav
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po dec 12, 2005 12:11 pm

Zdele sm gledu ponovitev oddaje oz. tega prispevka.

Model ga je kr dobr zličkov.

Mau je rally vozu, razbov 2 znaka

Ovink ga je zjebov

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po dec 12, 2005 12:40 pm

neki se morte zavedat
oddajo gledajo moški stari od 12 do 90 let pa tudi ženske te starosti
zato prava avtomobilska oddaja tu nima kaj iskati- ker bi izgubili gledanost
zato si vzemte v zakup zakaj je oddaja kakršna pač je
lp

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po dec 12, 2005 12:40 pm

LOL, skoda ker sem zamudil v nedeljo...

glede na to, da je osmi potnik kot oddaja v okviru nedeljskega popoldneva kjer publika niso "avtomobilski navdusenci in poznavalci" (kot tukaj na forumu, a ne?) se mi zdi mladenic in stil prispevkov kar primeren... ciljna publika je pac drugacna in to je to...

lp

ps: skoda porsa, pri vseh avtomobilih ki jih vozi se je enkrat pac moglo zgoditi... je pa fino brat kako nekateri kurcate njegovo znanje voznje. in to navadno tisti, ki se na napol ravni cesti zabijate s svojimi 60 konjskimi klioti...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Po dec 12, 2005 12:43 pm

naredu je škode za več k pa mio ;)
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Po dec 12, 2005 12:48 pm

Pa slpoh ne vem kaj o tem debatiramo ker je to brez veze debatirat,skup spotro avto pa končano!!Ga popravi pa adijo!
325i Coupe

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Po dec 12, 2005 1:03 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Kaksno bluzenje??? Pac izrazamo svojo ogorcenost nad Zigovo pojavnostjo in totalno nestrokovnostjo, da o objestnosti in nespostovanju tuje lastnine sploh ne govorim!!!!!
In NE, nisem mu fous!!!
Lep pozdrav

A je kdo zadnjič gledu ko so testirali Nissana (nevem, točno kater terenec).
Nakar vrže vn iz prtljažnika v naravo dva dvestolitrska soda in hoče predstavt kakšn prtljažnik ma tist jeep 8) . Ja fak - in to vidjo še kaki naši in takoj prikolco, gor svinjarijo in v hosto pelat.
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo Po dec 12, 2005 1:40 pm

Dej pi-zda materina! Lohk ste veseli da mamo vsaj eno pof-ukano oddajo z avtomobili. Kmetavzarji eni :evil: ......

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po dec 12, 2005 1:49 pm

Chill out...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po dec 12, 2005 1:53 pm

ja tip ma en svoj stil...big deal......glede na to da je bilo samo par pozitivnih komentarjev na račun tega modela.......pa nehajte gledat a ne.........šit ej...... :lol: :lol:

pač prilagojena oddaja širši množici.....al je tip usposobljen al ne mislm da tukej nima smisla debatirat.......
ima šanso furat avte katere mi lahko samo sanjamo (vsaj večina) pa še plačan je zato...... :D ...tko da kapo dol

LP
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po dec 12, 2005 2:14 pm

juhica je napisal/-a:.
ps: skoda porsa, pri vseh avtomobilih ki jih vozi se je enkrat pac moglo zgoditi... je pa fino brat kako nekateri kurcate njegovo znanje voznje. in to navadno tisti, ki se na napol ravni cesti zabijate s svojimi 60 konjskimi klioti...

Hehe tale o zabijanju s 60 konjskimi avti je dobra :lol:
Meni osebno je model antipatičen do konca.Katastrofa za moje pojme.
Zdej al zna vozit al ne je druga stvar in tega jaz ne morem presojat.Sicer pa če pomislite da je tipo sprobaval če gre brabus res 340 :lol: Imamo kakšnega kandidata za sovoznika, če bo še kdaj kej tazga sprobaval.Jaz za nič na svetu ne grem zraven ;)
Sicer pa se vsakmu lahko zgodi.jebat ga.Tud walter rohrl al kaj je, je verjetno skantu že kakšen avto.Ta je pač uniču wannabe porscheja.shit happens.Lahko bi vsaj kako drugače se izvleku iz dreka, ki ga je naredu ne pa da začne neki frajart.tepc :?

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po dec 12, 2005 2:27 pm

juhica je napisal/-a:LOL, skoda ker sem zamudil v nedeljo...

glede na to, da je osmi potnik kot oddaja v okviru nedeljskega popoldneva kjer publika niso "avtomobilski navdusenci in poznavalci" (kot tukaj na forumu, a ne?) se mi zdi mladenic in stil prispevkov kar primeren... ciljna publika je pac drugacna in to je to...

lp

točn tko, podpis
Slika Slika

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Po dec 12, 2005 2:41 pm

če bi bla oddaja bol profesionalno narejena verjemte da ne bi izgubila gledanosti, kvečjemu bi ji narasla....
poglejte strokovne oddaje v tujini, kjer so pršli tko daleč da lahk za 350sit zadaneš avto v vsaki oddaji...od GOLF GTI do FOCUS ST......konkretni voditelji - bivši vrhunski vozniki oz. poznavalci, korektno in konkretno predstavljeni avtomobili, cela produkcija na nivoju...to pripelje do bogatih sponzorjev in nagrad...vsi zadovoljni, vsi srečni...

prav užitek je gledat takšne oddaje koncem tedna...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po dec 12, 2005 2:48 pm

Tale oddaja v Nedeljskem popoldnevu je drugače sestavljena kot druge. Tukaj zgleda tako da dobijo avto za test drive, samo pod pogojem da izrečejo par lepih stvari in s tem naredijo reklamo firmi katera jim je posodila avto.

Res pa manjka par dobrih slovenskih oddaj o avtih. Kaj ko bi pureTNT malo posnel za nas kakšen športn avto in malo zravn pokomentirov :D (upam da sm zadev, da se ukvarjaš z temu)

nebi blo slabo :twisted:
Slika Slika

Jan_87
Novinec

Kraj: Slovenia

Napisal/-a Jan_87 Po dec 12, 2005 3:47 pm

Tale Colja pa po vsej verjetnosti ni plačal nič škode, ker je tako vneto v prispevku poudarjal Porschejevo varnost in da je Boxter avto vseh avtomobilov itd...nobene kritike. :roll:

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Po dec 12, 2005 4:00 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Tale oddaja v Nedeljskem popoldnevu je drugače sestavljena kot druge. Tukaj zgleda tako da dobijo avto za test drive, samo pod pogojem da izrečejo par lepih stvari in s tem naredijo reklamo firmi katera jim je posodila avto.

Res pa manjka par dobrih slovenskih oddaj o avtih. Kaj ko bi pureTNT malo posnel za nas kakšen športn avto in malo zravn pokomentirov :D (upam da sm zadev, da se ukvarjaš z temu)

nebi blo slabo :twisted:

Ideja ni slaba :) . Če bi se dalo pogodbeno zmenit s TVS, bi lahko naredili resnično dobro oddajo, ki bi dosegala vrhunsko gledanost. Vprašanje je le dobava dovolj novih modelov za redna testiranja. Standardne znamke niso problem, Porschejeve in Ferrarijeve avtomobile bi lahko dobil precej zlahka, vendar je do ostalih eksotov, z izjemo Lamborghinijev, težje priti (kar seveda ne pomeni nemogoče). Kar se tiče formata bi bil ideal nekakšna mešanica med Top Gearom in resno avtomobilistično revijo (da se doseže, kot je že bilo rečeno, gledanost). Resni testi vozil izgledajo izjemno impresivno, saj po mojem mnenju ni človeka, ki ga ne bi ganil pogled skozi cockpit Porscheja, ki skozi 150-stopinjski ovinek drsi s skorajda 200 km/h in nato ob omamnem rjovenju še hitreje pospeši iz njega. Če k temu dodaš še on-site meritve zmogljivosti in kolikor toliko sposobnega voditelja (ki ne rabi nujno biti voznik), ima oddaja zagotovljen uspeh.

Lp

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Po dec 12, 2005 4:14 pm

jaka-z je napisal/-a:men je ta tip tok mem :roll: edin priznam da si dobre avte zrihta za pelat, sicer pa en kmet da ni večjega, same kozlarije prbija

sam to bi reku. pa ne velja sam zate. kle na tem forumu ste sam AS-i vsi vse veste, če pa vam nekdo neki pove drugač k mislte vi, pa tut če ne veste al ma prou al ne, ga takoj qrcate.... zakaj se raj ne pustite da bi se še mogoče kej naučil? ne, vas je sram priznat da neki ne veste...
pa nč slabga ne mislem ;)
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po dec 12, 2005 4:28 pm

M-Fan je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a:men je ta tip tok mem :roll: edin priznam da si dobre avte zrihta za pelat, sicer pa en kmet da ni večjega, same kozlarije prbija

sam to bi reku. pa ne velja sam zate. kle na tem forumu ste sam AS-i vsi vse veste, če pa vam nekdo neki pove drugač k mislte vi, pa tut če ne veste al ma prou al ne, ga takoj qrcate.... zakaj se raj ne pustite da bi se še mogoče kej naučil? ne, vas je sram priznat da neki ne veste...

Za zacetek, glede kar je Juhica napisal glede zaletavanja, se strinjam.
Sam toliko, jz priznam, da sem ucenec na podrocju avtomobila in se bom ucenec še dolgo in vsi bomo pa ce kdo prizna ali ne, ampak preprosto, model se ne zna obnasat, ne glede ali je to edina oddaja v avtih v Slo., ali pozira, ali navdusuje 4 letne froce in 99 letne starcke, se ne zna obnasat. Seveda, so si dobro reklamo nardil k govorimo o njem in o tisti "agenciji" k pise avto-teste in ja, sem sel na tisto stran k je en mal reklame delal, so bli notr taki komentarji, da resno ne ves, al se smejes al pa se cudis.
There is no time...

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Po dec 12, 2005 4:31 pm

M-Fan je napisal/-a:

tud jaz sem napisal le kaj mislim, kaj in kako pa jaz vem pa ne morš komentirat ker me še nisi videl niti slišal. Sicer pa mi povej kaj bi se lahko od njega naučil kako po ljubljansko šprehat in uporabljat kretenske fraze

ShAq^
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a ShAq^ Po dec 12, 2005 5:05 pm

Koja budala... :shock: skoda porsche-a ;DDDD
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov