PRODRIVE je napisal/-a:moja napaka je res ja
Neč hudga vsak se lahko zmoti...sm se js tud ko sm mislu da še 2.0 TDI motorjev s 170KM v Sloveniji ni...pa očitno so že..... :P
PRODRIVE je napisal/-a:ne vem samo govorice,govori se da naj bi 2.0 TDI motor manj živ ko 1.9 TDI je to res
Black Jack je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalče pa ga pa je skoraj isti kot bencinc TDI 130 - Golf 4 od kolega čipan na 160 km - 6.3 povprečje ... 9.2 ko ga vozi do konca ...
če bi pr nas biu bencinc za tiščat, bi že zdauni bankrotiral
Hvala enako.... :P raje tiščim dizla 1.9 TDI in imam porabo 9 litrov kot 1.8 T ki ima pri tišanju porabo 12-13 litrov.....tako mašino je meu fotr v enem od svojih avtov in je pila ko pijanc....pr normalni vožnji je biu pa dokaj nepožrešen...8 litrov :P
Sam je spet razlika da bo 1.8T šel precej bolje oz ga ne rabš tišat da gre tolk hitro kot TDIko ga na polno puliš![]()
Tkole bom reku:
Polo 1.9 TDI 115 KM poraba pri tiščanju 9 litrov...teža cca 1200kg
A6 1.8 T 150KM.....poraba pri tiščanju 13litrov...teža cca 1450kg
Pri obema je pospešek enak 9.7 s do 100km/h, razlika v končni 30km/h v prid bencinarju
Tud z dizlašem se da zelo dobro dirkat......tudi bolje kot 1.8 T mašino
Tommo je napisal/-a:Teža Polo-ta je 1018 kg
Teža Vitare pa je 1370 kg
po podatkih iz interneta da se ne bo kdo razburjal preveč :P
CupraR je napisal/-a:Prometne so bl tko (sploh japonci mutijo, mislm da majo ene dajatve tut na težo), najbolš dobit prospekt oz podatke v kkšnih revijah k so direkt od proizvajalcev..
nebivedu je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalče pa ga pa je skoraj isti kot bencinc TDI 130 - Golf 4 od kolega čipan na 160 km - 6.3 povprečje ... 9.2 ko ga vozi do konca ...
če bi pr nas biu bencinc za tiščat, bi že zdauni bankrotiral
Hvala enako.... :P raje tiščim dizla 1.9 TDI in imam porabo 9 litrov kot 1.8 T ki ima pri tišanju porabo 12-13 litrov.....tako mašino je meu fotr v enem od svojih avtov in je pila ko pijanc....pr normalni vožnji je biu pa dokaj nepožrešen...8 litrov :P
Sam je spet razlika da bo 1.8T šel precej bolje oz ga ne rabš tišat da gre tolk hitro kot TDIko ga na polno puliš![]()
Tkole bom reku:
Polo 1.9 TDI 115 KM poraba pri tiščanju 9 litrov...teža cca 1200kg
A6 1.8 T 150KM.....poraba pri tiščanju 13litrov...teža cca 1450kg
Pri obema je pospešek enak 9.7 s do 100km/h, razlika v končni 30km/h v prid bencinarju
Tud z dizlašem se da zelo dobro dirkat......tudi bolje kot 1.8 T mašino
Polo nima nikoli 1200kg! Vitara 5 vratna je orenk večja in ima samo 1180kg. Subaru legacy 2.0 turbo ima 1100kg.
Biskvitek je napisal/-a:čist verjamem da ima polo 1200 kg saj jih ima moja ibiza 1227kg, tako da je teža kar pravilna.......
nebivedu je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Teža Polo-ta je 1018 kg
Teža Vitare pa je 1370 kg
po podatkih iz interneta da se ne bo kdo razburjal preveč :P
Po katrih podatkih? Mislim, kje si jih našel, ker meni v manualu piše manj? Dej še za ferozo 1.6 16V prosim najdi podatke - v prometni piše 1180 kg.
rockson je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Pa ne mi tle mešat drugih avtomobilov zraven...tema je namenjena samo VAG 1.8 T in 1.9 TDI mašinam.....
Kva s pa ti siten?
Če bereš temo, je debata že prerasla zgolj TDI in 1.8T. je debata že nasplošno o dizlih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost