Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jan 22, 2007 1:22 pm

Ziher še nisi čez 25 star a? Ker vidim da se večinoma samo taki napihujejo s tem...

Daj če nisi sposoben vozit z navadnimi lučmi pa najbolje da greš ali k okulistu, ali pa prostovoljno predaš vozniško nazaj na upravno enoto. Sam ne se jokat potem ko ti bo nekdo (zanalašč ali pa tudi ne) zavil na tvoj pas zaradi teh tvojih meglenk, ali pa prižgal svoje reflektorje, ali pa te enostavno nekje počakal in te zrukal skup. :twisted:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Po jan 22, 2007 2:59 pm

sebaveh je napisal/-a:Ziher še nisi čez 25 star a? Ker vidim da se večinoma samo taki napihujejo s tem...

Daj če nisi sposoben vozit z navadnimi lučmi pa najbolje da greš ali k okulistu, ali pa prostovoljno predaš vozniško nazaj na upravno enoto. Sam ne se jokat potem ko ti bo nekdo (zanalašč ali pa tudi ne) zavil na tvoj pas zaradi teh tvojih meglenk, ali pa prižgal svoje reflektorje, ali pa te enostavno nekje počakal in te zrukal skup. :twisted:

A RES!?!? Dej ga no srat! Star sm 14 in sploh nimam vozniske. Pa ne napihujem se z meglenkami, ampak mi je lepse vozit ko vidim bolje.

Ce koga moti naj ne gleda v moje luci. Ce ne more vozit ne da bi ga zaslepelo potem naj tisti vrne voznisko. Ce pa me kdo pocaka, ne skrbim, ker mam vedno v avtu pistolo.
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jan 22, 2007 3:34 pm

Dejte se zamislit kaj pišete no...
Sicer pa vozite še naprej s svojimi super duper meglenkami, pa upam da vas čimprej kaznujejo, ali pa da naletite večjega frajerja od sebe, da ne boste mislili da ste vsemogočni ko bo kaj narobe... :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani Po jan 22, 2007 5:50 pm

DonFilipo je napisal/-a:Ce koga moti naj ne gleda v moje luci. Ce ne more vozit ne da bi ga zaslepelo potem naj tisti vrne voznisko. Ce pa me kdo pocaka, ne skrbim, ker mam vedno v avtu pistolo.

ni stvar v gledanju v luci tudi ce jih negledas pac slepi ko gres mem, ene to pac zelo moti druge manj, in waw pistolo mas ker smeh ej :lol:

Uporabniški avatar
Stasky
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Stasky To jan 23, 2007 6:53 pm

Meni se zdi da imajo novi avti dovolj dobre luči tako v dobrih kot slabbih razmerah in je tukaj bolj problem v tem, da nekateri ne obiskujejo okulista dovolj pogosto. Mogoče je v dežju, ko je cesta mokra in temnejša res vidljivost mal slabša a mislim, da so dolge luči prava rešitev. Ko pa vozijo avti nasproti je prav, da se vse odvečne luči ugasnejo...
Če pa že kdo ima avto, ki ima tako blazno slabe luči si za okoli 50.000 SIT lahko omisli Xenon Kit, ki mu bo pomagal videt boljše...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To jan 23, 2007 7:02 pm

DonFilipo je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:Ziher še nisi čez 25 star a? Ker vidim da se večinoma samo taki napihujejo s tem...

A RES!?!? Dej ga no srat! Star sm 14 in sploh nimam vozniske. Pa ne napihujem se z meglenkami, ampak mi je lepse vozit ko vidim bolje.

Ce koga moti naj ne gleda v moje luci. Ce ne more vozit ne da bi ga zaslepelo potem naj tisti vrne voznisko. Ce pa me kdo pocaka, ne skrbim, ker mam vedno v avtu pistolo.

In kaj zdaj če maš pištolo si pa car a :roll: po tem postu bi še res rekel da si star 14 let :roll:

Tiste tvoje meglenke bi ti pa z veseljem zabil nekam, ko bi te srečal...

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To jan 23, 2007 7:06 pm

DonFilipo je napisal/-a:]

ok ti imej meglenke prižgane, upam pa da te srečam na enemu ostrem ovinku na tebi nepoznati cesti , da ti dolge prižgem pa bomo vidli kje boš potem pristal....nočem biti škodoželjen sam mislim da bi ti moral vrniti vozniško ker ne veš kdaj se meglenke uporabljajo....priporočam ti, da v roke vzameš knjigo Varna vožnja.

aja pa ne mislit da mene moti, sem se že navadil saj vsak dan srečam 10 pacientov takih kot si ti

LP pa brez zmere

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr jan 24, 2007 2:22 am

Mislim da jih je deset malo, če jih srečaš. Mam občutek, da bodo počasi meglenke zamejale navadne žaromete. Malo še pa bo to tak v zakonih pisalo. Obvezno meglenke, po potrebi zasenčene luči. Mislim eh. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed Sr jan 24, 2007 8:03 am

sm dva dni nazaj vozu za žensko (vozila je P 206) v koloni, ona pa s prižgano meglenko!! :g: Blo je pa to zvečer. Za njo sm vozu ene 5 km in ji čz celo pot blendu z dolgimi, užigu pa ugašu meglenke, a ona ne j**e, kot da nab nč delu za njo!!!!
Mislm folk tut mene tooooook razpi... s tem mglenkam, zanč en v LJ ob denetih zutri s prižganimi :?: :?:

Tko, da jst zdj prakticiram: če se mi kdo nasprot prpele z meglenkami (in niso razmere za meglenke) mu lepo nabijem dolge pa še meglenke pa nj se j**e!!!

L.P.
There He Stands In Flame

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Sr jan 24, 2007 12:06 pm

Moda meglenk brez zasenčenih očitno res prihaja v naše kraje - videno predvčerajšnjim na nissanovi micri, novi model.
Protonika ima bullbar.

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist Sr jan 24, 2007 12:44 pm

Kok se eni obremenjujete z brezveznimi stvarmi. Najbolj, da se med sabo postrelite itd., ker kakor zgleda ste vsi koleriki in na koncu živčnega zloma, če vas nekdo z meglenkami iz tira spravi. Če vas že moti mu poblendajte in peljite naprej in mislite na kaj lepšega.

Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 24, 2007 12:56 pm

Alfist je napisal/-a:Kok se eni obremenjujete z brezveznimi stvarmi. Najbolj, da se med sabo postrelite itd., ker kakor zgleda ste vsi koleriki in na koncu živčnega zloma, če vas nekdo z meglenkami iz tira spravi. Če vas že moti mu poblendajte in peljite naprej in mislite na kaj lepšega.

Lp

Ko si veliko na cesti, te ob dežju meglenke res motijo, sploh če svetijo navzgor, kar pa svetijo vsakemu drugemu kvazi frajerju, ki ima meglenke zato, da avto dobr zgleda.
Meglenke so za v meglo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jan 26, 2007 8:19 pm

Navadno majo pogosti vozniki probleme z predcasnim uklopom :D
Sam zaminivo je da je ko megla tu pa tam koga vidim, ko pa je jasno vreme pa skoro usak tretji :lol:

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Pe jan 26, 2007 8:31 pm

se strinjam haha

LP :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Pe jan 26, 2007 8:53 pm

Pa kaj je z vami folk... zarad meglenk bi šli človeka "zrukat", ejej (no sicer verjamem, da je eno real life, drugo pa repenčenje na web forumu, tudi jaz sem dostkrat pameten ko štirje)
V glavnem - mene meglenke še nikoli niso zaslepile - edino tiste rdeče zadnje so zoprne, one sprednje so pa pač še dve lučki pod glavnimi žarometi. Tako da sem kar presenečen, da so eni tak džihad proti meglenkam začeli...

Jaz jih ponavad nimam prižganih, zdaj jih bom pa imel iz inata. :twisted:
Ker če nimate kaj bolj pametnega počet kot pizdakat zarad meglenk, vam je pač treba malo veselja naredit, hehe
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jan 26, 2007 11:08 pm

Zmagovalec si. Pa še dve si daj zgoraj na odbijače kot pri rally-ju. 8) :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Nisde So jan 27, 2007 3:08 am

Mene meglenke zlo motijo! Mam očala (pred 1 tednom opravljen pregled in dobljena nova očala) in že tko po naravi mal malo slabše vidim...in zarad tega ste eni pametni da ne smem na cesto, folk s pištolami in kiji pa pametjo 5-letnika pa prosto vandrajo po naših cestah. Niste resni. Če mislte da ste glavni z meglenkam in SUPER BLUE LEDICAMI pol se mal zamislte. In predvsem, avto je za vozit, za šminkeranje si kupte hude cunje da usaj zgledate kot ljudje...ne pa ledice za 1 EUR cent pa non stop meglenke pržgane. In usem ki pametujete očalarjem...z veseljem vam zbijem dioptrijo na 5.0 (plus ali minus useeno mi je) pa da vas pol vidm kok ste pametni glede bleščanja in okulistov. Bodite veseli da nimate problemov z očmi ampak zaradi tega pač bodite obzirni tudi do tistih ki jim to ni dano...in takih ni malo.

Lp

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ So jan 27, 2007 3:25 am

Sam takmu k si ti bi človk prov prvošču eno lekcijo s strani kšnga tovornakarja da ti nabije use luči k ma direk u glavo, upam da bi ti sedl :twisted:

Ej a nebi blo bol da napišeš da se z tanovimi oklepniki od SV okol vozš, sam pomisl...tm bi meu lahko še kšn metk pa mogoče še fračo sabo :!: ;)

Kwa me grejo taki sralci na...bom raj tih da nebom žaljiv

Matej Trošt
Nov uporabnik

Kraj: Okolica Celja

Napisal/-a Matej Trošt So jan 27, 2007 12:15 pm

Vidm da je velik kreganja glede meglenk! mane tut zelo motijo tako sprenje še bol pa zadnje, zato tut jaz mislim da bi morali pošteno kaznavat tiste ki ne spoštjejo zakona oz sploh ne vedo da imaš lahko meglenke prižgane, samo takrat kadar je vidljivost manjša kot 50 m. Mislim da marsikdo tega ne ve in se fura z meglenkami ker misli da je frajer!!!

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Nisde So jan 27, 2007 12:26 pm

_KL3_ je napisal/-a:Sam takmu k si ti bi človk prov prvošču eno lekcijo s strani kšnga tovornakarja da ti nabije use luči k ma direk u glavo, upam da bi ti sedl :twisted:

Ej a nebi blo bol da napišeš da se z tanovimi oklepniki od SV okol vozš, sam pomisl...tm bi meu lahko še kšn metk pa mogoče še fračo sabo :!: ;)

Kwa me grejo taki sralci na...bom raj tih da nebom žaljiv

No jst ti pa prvošm da čimprej zgubiš vid in pol pametuješ
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov