kixs je napisal/-a:Ne vem kaj za danes s folkom... kaj vsi neki norijo!?
Skoraj vsak dan vidim kaksnega norca ali pa zombija (sanjaca) na cesti!!!![]()
Folk ne spremlja prometa, ne gleda semforjev (pelje ob zeleni na napacnem semafornju), vozijo cisto na pamet...
Glede teh nesrec, ki prihajajo pri prehitevanjih, pa tega nikoli ne bom razumel. A so res taki norci, da grejo prehitevat, ko niso 100% prepricani, da je fraj!?![]()
A mladinci res mislijo, da so boga za j***a prijeli, ce imajo izpit in avto! Da dobro vozis, potrebujes kar nekaj let, predvsem pa dosti varnih kilometrov, dobro premisljeno voznjo, itd.
Tudi, ce varno vozis, moras biti pripravljen na vse, sej norci vozijo po istih cestah!!
lp
spel©a je napisal/-a:mal gor poglej, že piše... udeleženi dve škodi in logan. mrtva voznica škode (vzajemna).
S|icKeR je napisal/-a:sigurno je bil šofer tlele kriv. tle ni debate, razen če se je čemu izmikal. poznal sem ga tut jz na videz. me pa gre na falus k če je mlad voznik udeležen v nesreči vse prec da nima pojma o vožnji, divjanje po cesti, vsega in svašta najdeta. a kdaj pomislte kolk se jih "starih" med 30 in 50 pobije, ki so izkušeni vozniki? neeeee, samo da slište da se je mld voznik zaletu je prec moraliziranje. poznam ene par mladih voznikov, ki so bl premišljeni kot marskater starejši(tut sebe štejem tle zraven), na žalost pa poznam zlo velik takih ki pa roko na srce ne znajo vozt, oz vozijo le z rokami in nogami pa brez glave. no sj ni važno, point mojga posta je bil ta da ni važno al si mlad al star, izkušen ali neizkušen, vsakmu se to lahko nardi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov